Резултати от 1 до 11 от общо 11
-
02-11-2019, 11:31 #1
Макрон: Предпочитам гвинейците пред българите
Джендъра пак се е изказал
https://btvnovinite.bg/svetut/poslan...vo-zaradi.html
За пореден път се доказва, че ЕС е една развалина, движена от хора с алкохолни, хомосексуални и други зависимости.
-
Post Thanks / Like - 0 БЛАГОДАРЯ, 0 ХАРЕСВАМ!, 0 Recommend, 1 Dislikes
Sarah disliked this post
-
02-11-2019, 13:30 #2
За: Макрон: Предпочитам гвинейците пред българите
Първо си оправи понятията!
В случая, имаш предвид не „джендър”, а „трансджендър”.
Трансджендър*(Transgender (от*trans*(лат:*през) и*gender*(анг:*род)) са хора, чиято*полова идентичност*не отговаря на телесния им пол и на пола, който им е*приписан при раждането.Най ме кефят дървени философи - когато започнат да се палят.
“About one-fifth of the people are against everything all of the time.”
May 6, 1964, U.S. Attorney General Robert F. KennedyНа този свят трябва да си честен, само когато парамедиците те питат : -"Какво сте взели?"
Гугъл търсачка на форума...............-...............Проверка на правописFuck off... if you please!!!
-
Post Thanks / Like - 0 БЛАГОДАРЯ, 1 ХАРЕСВАМ!, 0 Recommend, 0 Dislikes
itso liked this post
-
02-11-2019, 15:10 #3
От такива изказвания се засягат само трудолюбивите българи , честните . Всеки малко по тарикат знае , че ходим в чужбина да си пробваме магариите ! Толко хора знам дето във Франция се занимаваха с кражба на скъп алкохол от супермаркетите , който след това продаваха на черно и вадеха страшно много пари от това . Познавам и човек който си изкара фалшив френски паспорт и 8 години взимаше по 900 евро помощо от Франция докато си седеше в БГ . Отвори си сервиз , отгледа си децата , завъртя си бизнес с френски пари . И толко хора познавам само аз . Сигурен съм , че всеки познава поне по 1 такъв . Хората ни знаят на запад какви сме , а ние си мислим , че отиваме там да им покажем некой нов трик . Измекяри сме си по природа и нищо не може да го промени . Крадливо гадно племе .
-
02-11-2019, 15:29 #4
-
02-11-2019, 15:38 #5
Ице, прочете ли какво е казал Макрон? Отвори ли линка въобще?
-
02-11-2019, 16:14 #6
Някой го е излъгал, че новодошлите африканци искат да работят...
-
02-11-2019, 17:15 #7
Вас това какво ви обижда , нали сте британски поданици, поданици на нейно величество.
-
02-11-2019, 17:36 #8
https://www.dnevnik.bg/evropa/novini...i_ot_indiia_i/
В този ред на мисли
-
Post Thanks / Like - 1 БЛАГОДАРЯ, 0 ХАРЕСВАМ!, 0 Recommend, 0 Dislikes
itso thanked for this post
-
02-11-2019, 17:44 #9
-
02-11-2019, 17:53 #10
Е не съм казал нищо по този въпрос . Не отричам .
-
02-11-2019, 18:20 #11
Какъв трансджендър, нали праска някаква баба? Геронтофил по-скоро. За какви нелегални канали става въпрос, нали България е в ЕС и българите може да си ходят свободно там?
Е, и Англичаните ни обявиха за расисти заради 50 лумпена, ама за тях нищо не казваме! Те пък си предпочитат цветнокожите от бившите им колонии. Никъде не ни обичат, не само заради Бай Ганьовците, но и заради циганите с Български паспорти из Европа. УК политиците в момента са не развалина, ами не знам какво. Парламента им е по-голяма пародия от нашия.
Информация за темата
Потребители разглеждащи тази тема
В момента има 1 потребител(и) разглеждащ(и) тази тема. (0 регистрирани и 1 гости)
Подобни теми
-
Сайт за авантюристи предпочитащи влака пред самолета
От Edna във форум Авто-мото, транспортни, пътуванеОтговори: 1Последно мнение: 09-08-2009, 19:05 -
Британките предпочитат вибратор пред мъж
От Зъбаря във форум Светски новиниОтговори: 37Последно мнение: 16-07-2009, 18:44 -
Студентите предпочитат бране на боб във Великобритания пред стажа в банка
От Suzanne във форум Новини от и за БългарияОтговори: 4Последно мнение: 24-03-2008, 16:54 -
Британките предпочитат богатите пред красивите
От lordm във форум Новини от и за UKОтговори: 2Последно мнение: 02-09-2006, 21:53 -
Мъж предпочита затвора пред собствения си дом
От iva във форум Вицове, забавни истории и линковеОтговори: 0Последно мнение: 19-10-2005, 11:10
Отметки