Резултати от 1 до 6 от общо 6
-
21-10-2016, 06:59 #1
някой работил ли е за "Tasheva Housekeeping"?
някой работил ли е за "Tasheva Housekeeping"? Имате ли някакво мнение за фирмата
-
21-10-2016, 07:48 #2
За: някой работил ли е за "Tasheva Housekeeping"?
Да, имам.....
Перфектна организация, коректно отношение, гъвкаво работно време и не на последно място супер добро заплащане....Don't dream your life, live your dreams.
По-страшен от СПИН -а, по-опасен от рака...сега за сега си остава простака!
Има ли смисъл, като няма значение....
-
Post Thanks / Like - 2 БЛАГОДАРЯ, 1 ХАРЕСВАМ!, 1 Recommend, 0 Dislikes
-
21-10-2016, 15:19 #3
Гугъл търсачка на форума
Сбъднете мечтите си с Dreamland.Моят блог
Законът за привличането
В този форум споделям опита и мнението си, не убеждавам никого в нищо. Извинявам се предварително, ако случайно убедя някого в правотата си - не е било нарочно.
Моля потребителите, които не разбират смисъла на някое мое мнение или са потресени или възмутени от него или искат да му вменят някакво свое тълкувание и се дразнят, ако не се съгласявам, че съм искала да кажа това, което те са "прочели", да пропускат коментарите ми, да не ги цитират и по всякакъв възможен начин да спазват дистанция. Благодаря за разбирането.
-
Post Thanks / Like - 2 БЛАГОДАРЯ, 0 ХАРЕСВАМ!, 0 Recommend, 0 Dislikes
-
21-10-2016, 18:41 #4
-
Post Thanks / Like - 0 БЛАГОДАРЯ, 3 ХАРЕСВАМ!, 0 Recommend, 0 Dislikes
-
21-10-2016, 20:59 #5batristioGuest
-
22-10-2016, 10:17 #6
Гугъл търсачка на форума
Сбъднете мечтите си с Dreamland.Моят блог
Законът за привличането
В този форум споделям опита и мнението си, не убеждавам никого в нищо. Извинявам се предварително, ако случайно убедя някого в правотата си - не е било нарочно.
Моля потребителите, които не разбират смисъла на някое мое мнение или са потресени или възмутени от него или искат да му вменят някакво свое тълкувание и се дразнят, ако не се съгласявам, че съм искала да кажа това, което те са "прочели", да пропускат коментарите ми, да не ги цитират и по всякакъв възможен начин да спазват дистанция. Благодаря за разбирането.
-
Post Thanks / Like - 1 БЛАГОДАРЯ, 0 ХАРЕСВАМ!, 0 Recommend, 0 Dislikes
valeria_north thanked for this post
Информация за темата
Потребители разглеждащи тази тема
В момента има 1 потребител(и) разглеждащ(и) тази тема. (0 регистрирани и 1 гости)
Подобни теми
-
Някой знае ли нещо за тази обява? "ДЖОБ ЗА БЪЛГАРИ 100% КЕШ"
От malkia100 във форум Отзиви за работодатели и обяви за работаОтговори: 10Последно мнение: 08-10-2012, 18:32 -
"Танци", "бедност", "динозавър" забранени в щата Ню Йорк
От vladur1 във форум Общ форумОтговори: 6Последно мнение: 28-03-2012, 22:18 -
Новият вестник "Капитал Daily", наследник на "Дневник" и "Пари", тръгва от понеделник
От Мила във форум Новини от и за БългарияОтговори: 1Последно мнение: 30-10-2011, 18:46
Отметки