Резултати от 1 до 2 от общо 2
Тема: Относно жълта карта
-
09-11-2013, 14:27 #1
Относно жълта карта
Здравейте!Синът ми учи първа година в Уорчестър,след като е запитал за жълта карта ,са му отговорили,че няма нужда от нея,тъй като 2014 година вече не била нужна такава карта,за да работи там.Аз много не вярвам на това и затова се обръщам към вас,дали това е истина,знае ли някой?Благодаря!
-
09-11-2013, 16:17 #2
За: Относно жълта карта
Трудно ми е да повярвам, че има някой, който не е чул, че ограниченията за българи приключват в края на годината - но явно имало.
BGHelp Форум - UKBA обяви пред работодателите край на ограниченията за българи и румънци в UK в края на тази година
Гугъл търсачка на форума
Сбъднете мечтите си с Dreamland.Моят блог
Законът за привличането
В този форум споделям опита и мнението си, не убеждавам никого в нищо. Извинявам се предварително, ако случайно убедя някого в правотата си - не е било нарочно.
Моля потребителите, които не разбират смисъла на някое мое мнение или са потресени или възмутени от него или искат да му вменят някакво свое тълкувание и се дразнят, ако не се съгласявам, че съм искала да кажа това, което те са "прочели", да пропускат коментарите ми, да не ги цитират и по всякакъв възможен начин да спазват дистанция. Благодаря за разбирането.
Информация за темата
Потребители разглеждащи тази тема
В момента има 1 потребител(и) разглеждащ(и) тази тема. (0 регистрирани и 1 гости)
Подобни теми
-
Въпрос за жълта карта относно Placement Year!
От ivanmilev във форум СтудентиОтговори: 1Последно мнение: 03-02-2013, 16:24 -
Въпрос относно изпращането на оригинали за жълта карта
От tribaler0 във форум Статут в UK, постоянно жителство, британско гражданствоОтговори: 4Последно мнение: 16-10-2012, 18:17 -
Въпрос относно синя/жълта карта
От kfcbm във форум Registration CertificatesОтговори: 2Последно мнение: 27-06-2010, 15:40 -
относно загубена жълта карта
От diribka във форум Общ форумОтговори: 5Последно мнение: 16-06-2010, 20:55
Отметки