Резултати от 1 до 19 от общо 19
-
11-01-2010, 12:54 #1
Тайните подземия на България
Първата книга прочетох набързо, втората - оттук оттам, вече има трета и четвърта. Интересува ме някой чел ли ги е и как приема прочетеното. Срещала съм различни отзиви - някои приемат безусловно всичко, други - тотално ги отричат. На мен лично очакванията бяха по-големи. Не знам защо... Може би заради добрата реклама, или просто съм на друга вълна.
Как е при вас?The greatest mistake you can make in life is to be continually fearing you will make one.
http://www.youtube.com/watch?v=fXF_l...eature=related
http://www.youtube.com/watch?v=Ai5u5...eature=related
-
Post Thanks / Like - 1 БЛАГОДАРЯ, 0 ХАРЕСВАМ!, 0 Recommend, 0 Dislikes
niknolt62 thanked for this post
-
11-01-2010, 14:18 #2
Относно: Тайните подземия на България
Да, много въпроси изплуват... ама няма отговори... Или ако има - те само отключват нови въпроси.
Не поглеждай с гняв назад.
-
Post Thanks / Like - 2 БЛАГОДАРЯ, 0 ХАРЕСВАМ!, 0 Recommend, 0 Dislikes
-
11-01-2010, 15:59 #3
-
Post Thanks / Like - 3 БЛАГОДАРЯ, 0 ХАРЕСВАМ!, 0 Recommend, 0 Dislikes
-
11-01-2010, 16:05 #4
-
-
11-01-2010, 16:11 #5
Да бе.. И аз бях чул, че имаме ядрено оръжие в едно от тея подземия
-
lady thanked for this post
-
11-01-2010, 16:16 #6
Не съм чела книгите,но нищо чудно да е истина.Вярвам,че има много тайни които никога няма да узнаем.Хубаво е човек да се интересува от такива неща,но както казва Arthur само ще възникнат нови въпроси.
Дори да обиколим света в търсене на красотата,не я ли носим в себе си,не ще я открием
-
-
11-01-2010, 16:28 #7
Не съм толкова умен,4е да се досетя.По принцип като се цитира заглавие на книга, тя е в кави4ки/заглавието и/ и се пише автора.
Ина4е само за сравнение, в един от подземните градове ,няколко 4овека влизаха с лодка в една цистерна за да я боядисват.Няколко седмици.
-
-
11-01-2010, 18:47 #8
-
-
12-01-2010, 19:21 #9
-
Post Thanks / Like - 3 БЛАГОДАРЯ, 0 ХАРЕСВАМ!, 0 Recommend, 0 Dislikes
-
13-01-2010, 08:12 #10
The greatest mistake you can make in life is to be continually fearing you will make one.
http://www.youtube.com/watch?v=fXF_l...eature=related
http://www.youtube.com/watch?v=Ai5u5...eature=related
-
-
13-01-2010, 08:35 #11
Електронна Библиотека - Нов световен ред и Тайни общества
може да се прочетат 1 и 2 част оттук, има и други книгиАко изборите променяха нещата, политиците първи щяха да забранят изборите.
-
Post Thanks / Like - 8 БЛАГОДАРЯ, 0 ХАРЕСВАМ!, 0 Recommend, 0 Dislikes
-
13-01-2010, 20:20 #12
Мога да ти кажа, ама само на уше.
Щото по време на казармата ни плашиха/все пак сме били 18-19 годишни хлапета/,4е ако си бил на пове4е от 2-3 обекта,знаеш прекалено много и ....,
знаете как е по време на комунизма/носеха се слухове,4е убивали войниците преди уволнението-поради възможност да издадат държавна тайна, стратеги4ески важни били обектите и бля-бля от този сорт...
Не забелязваш ли,4е това което си цитирала от мен е ве4е изтрито?
Сега да си признае-кой е ве-ке-ре-то на сайта?
б.а. ВКР- Вътрешно КонтраРазузнаване
-
-
13-01-2010, 23:03 #13trakonGuest
-
14-01-2010, 12:00 #14
-
02-08-2010, 22:03 #15
Още отговори на новите въпроси, намирам в тази нова и невероятно интересна книга: Тракийските хроники Съставители Д-р Стефан Гайд и Акад. Цветан Гайдарски : Книжарница Books.bg
Има апокрифи за Адам и Ева, книга-свидетелство за това, че Мария Магдалена е била тракийка; хроники на ТРАКИЙСКИТЕ царе /за пръв път непреразказани от византийските хронисти неща/! ...
-
Arthur's Sword EXCALIBUR thanked for this post
-
03-08-2010, 10:54 #16
РЕЗЮМЕ
За Тракийските хроники думата “сензационно” е твърде слаба!
Всеки считащ себе си за родолюбец би трябвало да има в дома си този сборник от исторически летописи, както “История Славяно-Българска”.
Това е книга, явяваща се като завършек, корона на започнатото, както от Паисий Хилендарски, така също от Д-р Ганчо Ценов и други истински, некорумпирани радетели на българщината. В книгата са извадени на светло и в пълнота, чрез древните документи, тайни или изопачени факти от нашата история. Тя предоставя “цялостната Визия относно ролята и мястото на българския (тракийски) народ в световната история, като един БОГОИЗБРАН и БОГОПОСВЕТЕН народ от най-дълбока древност.” Чрез това дава възможност да променим от тук насетне хода на историята за бъдещите поколения в посока на благополучие, както е било по времето на Благодетелите Терес, Спарадок, Ситалк, Севт I, Буревеста, Кубрат и Аспарих..
“Историята е учителка на народите, какво можем да се поучим от нашата собствена хилядолетна история?”Не поглеждай с гняв назад.
-
ppepyno thanked for this post
-
09-08-2010, 11:02 #17
Заповядай третата част: http://star05.net/e-books/obshtestve...a.bulgaria.pdf
П.П.
На морето успях да си купя петата част. Предпочитам такъв тип историко-фантастични произведения пред синтетични бози като "Зона51" например...When the full moon pales across the sky, and the madness in my veins becomes to cry, I will come for your poor, yellow soul, to bring you the terror of the ancient law; and the justice will only be а tearing rule: the only award of the hunt is your blood, you fool…
-
06-09-2013, 05:57 #18
За: Относно: Тайните подземия на България
Здр-те. Някой ще ми даде ли линк към втора книга и към другите след трета, ако има ?
-
06-09-2013, 07:01 #19
За: Тайните подземия на България
Брях ... мааму и мечка .. какви теми имало из "Тайните подземия на ... BGhelp".
Най ме кефят дървени философи - когато започнат да се палят.
“About one-fifth of the people are against everything all of the time.”
May 6, 1964, U.S. Attorney General Robert F. KennedyНа този свят трябва да си честен, само когато парамедиците те питат : -"Какво сте взели?"
Гугъл търсачка на форума...............-...............Проверка на правописFuck off... if you please!!!
Информация за темата
Потребители разглеждащи тази тема
В момента има 1 потребител(и) разглеждащ(и) тази тема. (0 регистрирани и 1 гости)
Подобни теми
-
Тайните на вечната младост
От Мила във форум Здраве, Kрасота и МодаОтговори: 6Последно мнение: 12-02-2011, 15:00 -
Отворете тайните архиви
От Wolf във форум Други новиниОтговори: 11Последно мнение: 27-05-2009, 22:32 -
Отворете тайните архиви
От Wolf във форум ТОП НОВИНИОтговори: 11Последно мнение: 27-05-2009, 22:32 -
Ужас :4 подземия за мъчения имало в сиропиталището на о. Джърси
От stenk във форум Общ форумОтговори: 5Последно мнение: 15-02-2009, 09:34
Отметки