Резултати от 26 до 41 от общо 41
Тема: Полети България-Англия
-
13-01-2008, 18:21 #26
-
13-01-2008, 19:00 #27
- Град
- London, United Kingdom, United Kingdom
- Post Thanks / Like
Re: Полети България-Англия
Лицензиран имиграционен съветник Level 1 към OISC
Станете членове на нашата Facebook група Работа в UK https://www.facebook.com/groups/908173225909681/
-
13-01-2008, 20:22 #28
Относно: Полети България-Англия
Live flight information:
http://www.flybulgaria.bg/en/bulgari...timetable.html
http://www.easyjet.com/EN/flying/arrivals.asp
-
14-01-2008, 02:44 #29
И според мен е много сложно да се направи такава тема, особено за хора, които не ползват добре интернета
Описанието на Кев е добро, но четейки го аз се затрудних, хем съм от хората, които загубват много часове, да търсят самолетни билети.
Ние сме 4ма, 2ма възрастни и две деца. Не винаги пътуваме всички заедно, на някои дати се засичаме, на други не и се налага да правя големи комбинацииСаитовете за сравнение напоследък много рядко ми дават най-ниските тарифи! От известно време пазарувам директно от сайтовете на авиолиниите. Преди години пък чехите ми предложиха по-ниска цена, когато им се обадих по телефона! Не си спомням защо им се обадих... в същност, сетих се! Държах да замина на определена дата, а билети за тази дата нямаше! Та се записах в някакъв уейтинг лист, за желаната дата и покрай това установих, че по телефона цените им бяха по-ниски!
Скоро търсих билети за ваканцията февруари месец, аз писах и в темата за Алиталия, най-ниски цени изкарах от техния сайт. Търсех за точно определени дати, защото ваканцията и без това е кратка. Цените на билетите за възрастни не бяха евтини, но даваха добри отстъпки за децата. В следствие, спестявам около 200 паунда, а и излитат от Хитроу, това летище ми е най-удобно. Не броя бристолското, но от тук за България цените са убийствениИмала съм и случаи, когато разликата с прекачване или евтина авиолиния е толкова ниска, че направо си купувам билети с БА, хем те не правят отстъпки за децата
Със съжаление споделям, че българската авиолиния само в далечното минало ми е давала добри цени за билетите. А и това, че се изместиха на Гатуик, допълнително ми оскъпява и удължава пътуването. Както казва Зара, не си заслужава за 20-30 паунда да се циганя.
-
14-01-2008, 05:56 #30
-
14-01-2008, 17:08 #31
Също проверете и чартърите опция flight only: www.thomson.co.uk
www.firstchoice.co.uk
www.thomascook.co.uk
Най-често лятото са до Варна или Бургас, а зимата до София или Пловдив. Миналата година си ходихме чрез Томсън за 130 паунда 2 възрастни с бебе до Варна от Гатуик.
-
Post Thanks / Like - 1 БЛАГОДАРЯ, 0 ХАРЕСВАМ!, 0 Recommend, 0 Dislikes
Charlotte thanked for this post
-
14-01-2008, 20:47 #32
малка добавка към поста на Кев. от личен опит не само за полети до БГ, но и въобще- двата най-добри сравнителни сайтове с най-ниски цени са:
www.ebookers.com
www.pricerunner.co.uk
-
Charlotte thanked for this post
-
14-01-2008, 22:34 #33
-
15-01-2008, 00:52 #34
от 20/06 за две седмици
-
01-03-2008, 11:16 #35
здравейте
случвало ли се е на някого да му се изгуби багажа при пътуване с някоя авиокомпания
-
02-03-2008, 10:48 #36
Да, миналата неделя с АлИталия, донесоха ми го в къщи в понеделник
Служителката, която описваше загубения багаж, беше уверена, че до няколко дни ще се появи, явно често се случва. А на лентата от нашия полет останаха 2 куфара, сигурно други пътници по-рано си бяха тръгнали без тях
-
02-03-2008, 14:13 #37
Да. Поради закъснение на полет от Глазгоу до Лондон и изпускане на полета с Бритиш Еъруейз за София, мъжът ми беше пренасочен през Франкфурт и от Франкфурт с Луфтханза за София. Куфарът беше загубен във Франкфурт, както ни обясниха. Преспахме в София и на следващия ден трябваше да пътуваме за Пловдив, просто проверихме на летището и куфарът беше пристигнал - отне им по-малко от 12 часа да го доставят.
Гугъл търсачка на форума
Сбъднете мечтите си с Dreamland.Моят блог
Законът за привличането
В този форум споделям опита и мнението си, не убеждавам никого в нищо. Извинявам се предварително, ако случайно убедя някого в правотата си - не е било нарочно.
Моля потребителите, които не разбират смисъла на някое мое мнение или са потресени или възмутени от него или искат да му вменят някакво свое тълкувание и се дразнят, ако не се съгласявам, че съм искала да кажа това, което те са "прочели", да пропускат коментарите ми, да не ги цитират и по всякакъв възможен начин да спазват дистанция. Благодаря за разбирането.
-
19-03-2008, 09:42 #38
За полети от Ирландия до България можете да опитвате с Falcon / JWT. Мисля, че за това лято те са чартирали самолети на XL, защото в сайта на Falcon няма опция flight only, обаче тези полети човек може да ги купи от сайта на XL.com
-
08-05-2019, 05:25 #39
Обожавам някой с два развода, три кредита и ипотека, да ми дава съвети как да живея
-
deijei thanked for this post
-
08-05-2019, 22:28 #40
За: Полети България-Англия
Бъдете предпазливи!
https://www.bginfo.co.uk/index.php/b...yVZbQOef3UmJzgПоследно редактирано от nesi : 08-05-2019 на 22:33
-
08-05-2019, 22:54 #41
Информация за темата
Потребители разглеждащи тази тема
В момента има 1 потребител(и) разглеждащ(и) тази тема. (0 регистрирани и 1 гости)
Подобни теми
-
Информация за евтини полети до България
От garnet във форум Авто-мото, транспортни, пътуванеОтговори: 50Последно мнение: 17-05-2008, 16:51 -
Информация за евтини полети до България
От garnet във форум Общ форумОтговори: 6Последно мнение: 13-04-2007, 12:16 -
вътрешни полети в българия
От captain caveman във форум Авто-мото, транспортни, пътуванеОтговори: 8Последно мнение: 23-06-2006, 19:32
Отметки