Разгорещен спор между Капитана и Джордж в Bghelp chat room: -Да го духаш!-ядосва се Капитанът. -Аз го духам така или иначе.-отговаря смирено Джордж.
Зима, голям студ. В трамвая се вози само един млад човек. Качва се и една баба. Видяла младия човек и отишла при него: - Отстъпете ми място, моля! - Вие в ред ли сте? Всички места са свободни, седнете където си искате. - Ама твоето място е топло.
-Колко начина има националният отбор по футбол на България да спечели Световното първенство? -Фантастичен и реален.Фантастичният е сами да го спечелят, а реалният-да дойдат извънземни и да им помогнат!
Журналистка взима интервю от Веско Топалов и решила да блесне с остроумие: - А вие каква царица предпочитате - жива или дървена? - Зависи в каква позиция...
Поликлиника. Кабинет по вътрешни болести. По средата стои доктор със свален панталон, а млада пациентка му прави свирка. Свършват, пациентката преглъща и тревожно пита: - Е, какво? Доктора със замислено изражение отговаря: - Да мила, наистина страдаш от сливици!
Полицията е заловила група мошеници, продаващи фалшиви дипломи. "Наложи се да ги пуснем" - заяви доктора на икономическите науки сержант Иванов.
Заљубена девојка праќа СМС со многу љубов на мобилниот телефон на својот сакан: Љубов моја, Ако спиеш, прати ми го твојот сон, Ако се смееш, прати ми ја твојата насмевка, Ако пак плачеш, прати ми ги твојте солзи. ............…Те Сакам! Дечкото одговара: Љубов моја, Серам…. Што да ти пратам???