Виж резултатите на анкетата: Какъв вид книги, вестници, списания и др. предпочитате
- Гласували
- 114. Вие не можете да гласувате в тази анкета
-
Хартиени
52 45,61% -
Електронни
16 14,04% -
Двата типа, но с превес на хартиените
33 28,95% -
Двата типа, но с превес на електронните
13 11,40%
Резултати от 1 до 9 от общо 9
-
18-05-2006, 13:23 #1
Книгите срещу компютрите? Ще бъдат ли заменени книгите от компютрите?
С развитието на технологиите. електронните медия-носители изместват обикновенните хартиени издания.
Появяват се все повече e- books и електронни списания, които се четат на компютър.
Отделяте ли време да четете книги или залагате изцяло на електронните издания. Мислите ли ,че книгите са отживелица и бъдещето е в електронните?
Изядоха ли мишките книжките? - този въпрос се падна на изпита по журналистика преди 2 - 3 години?
Какво е вашето мнение по въпорса?
-
18-05-2006, 14:17 #2
Re: Книгите срещу компютрите? Ще бъдат ли заменени книгите от компютрите?
Първоначално написано от Suzanne
The truth is the truth and all you can do is live with it
-
18-05-2006, 14:30 #3
Представяш ли как в метрото, вместо да извадят книжката от чантата, хората измъкнат по един лап топ и започнат така да си четат...
The greatest mistake you can make in life is to be continually fearing you will make one.
http://www.youtube.com/watch?v=fXF_l...eature=related
http://www.youtube.com/watch?v=Ai5u5...eature=related
-
18-05-2006, 17:46 #4
Анкетката ще го докаже
-
18-05-2006, 21:40 #5
За нас по-зрелите хартиените книги са класика,но за тинейджарите компютрите са си тяхна слабост.А и кой ти чете от тях вече хартиени книги,компютарните игри са по-интересни.
Аз никога няма да бягам от врага
Аз никога няма да отстъпвам от болката
Аз никога няма да се отказвам от боя
Това е моят спортен киокушин дух
-
18-05-2006, 23:19 #6
не знам с каква умисъл е пусната въпросната тема,но мисля, че е безсмислено да се поставят нещата по този начин
Нито книгите са срещу компютрите,нито радиото срещу телевизията и тн
Съвсем различни неща са и винаги ще съществуват
-
22-05-2006, 18:53 #7
Мисля,че хартиените носители на информация няма да си отидат безвъзвратно,особено книгите.Вярно е обаче,че електронните медии са тези на бъдещето,така че що се отнася за вестниците...Там сам по-склонен да мисля,че са със затихаващи функции,което ясно личи от постоянният спад в тиражите им.
-
22-05-2006, 19:05 #8
Според мен компютрите никога няма да изместят книгите на 100% Както каза paradox вестниците може и да изчезнат след време, но книгите ще останат. Дори да съм "дете на новите технологии" не бих заменил книгата с компютъра колкото и малко да чета.
-
24-05-2006, 16:47 #9
Информация за темата
Потребители разглеждащи тази тема
В момента има 1 потребител(и) разглеждащ(и) тази тема. (0 регистрирани и 1 гости)
Подобни теми
-
Компютрите блокираха
От elicka във форум Да запазим българското. Въпроси ОТ и ЗА България.Отговори: 5Последно мнение: 18-02-2010, 16:17 -
Книгите с ДДС, хазартът и партийните дарения - не
От Suzanne във форум Новини от и за БългарияОтговори: 1Последно мнение: 09-07-2006, 07:43 -
Компютрите в помощ при изучаване на англииски.
От kekata във форум Интернет и компютриОтговори: 2Последно мнение: 06-07-2005, 11:07 -
Децата и компютрите
От nikolayradev във форум Полезни съвети за майкиОтговори: 21Последно мнение: 27-04-2005, 10:45
Отметки