Резултати от 1 до 3 от общо 3
-
06-05-2006, 15:14 #1
Victory - получих визата :)
Първо искам да благодаря на всички за съветите и помощта, особено на Ниа, а за тези които отсега нататък ще кандидатстват ето и документите които представих аз:
1. VAF1
2. гражданско състояние - вади се от общината (че не сте женени)
3. диплома за бакалавър
4. копие на студ. книжка - че завършвам магистър
5. копие на трудова книжка за един трудов стаж отпреди три години
6. бележка от банката за състояние на сметка
7. акт за раждане и свидетелство за съдимост - върнаха ми защото били ненужни!!!
8. 2 писма от сегашното ми уни че ме пускат за един семестър да уча в Австрия и писмо от тамошното уни че са ме приели (колкото да имат какво да си четат в посолството)
9. бележка от работата на майка ми с уж голяма заплата - защото уж досега съм я карала на джобни от нашите
10. бележка от работодател който ще ме вземе на работа заради добрия ми английски - аз лично си я сътворих а шефа ми се подписа и сложи печата на школата в която работя.
11. писмо от семейството с което ме канят да работя при тях
12. договор от au pair агенцията
13. копие на паспорт-а на жената от семейството
14. бележка от тяхната банка и една допълнителна бележка в която беше описано какво точнода се гледа като сума (това все едно от посолството не са виждали bank statement преди, ама карай)
ами това е - с преводите (лицензиран превод, без легализация - за au pair това не е необходимо) сметнах че имам към 34 страници.
А самото интервю също мина леко - задаваха ми въпроси само свързани с информацията от документите. Наложи ми се доста да почакам защото имаше страшно много хора но си струваше - в 4 следобед паспорта с жизата си беше в мен)
Успех на вси4ки за напред
-
17-08-2006, 19:46 #2
Re: Victory - получих визата :)
много хубаво че се върна тук и сподели
успехи и на теб!!Sub Footage
-
26-08-2006, 06:03 #3
Информация за темата
Потребители разглеждащи тази тема
В момента има 1 потребител(и) разглеждащ(и) тази тема. (0 регистрирани и 1 гости)
Подобни теми
-
Transfer на Визата
От DaNieL във форум Постоянно пребиваване (ILR)Отговори: 10Последно мнение: 29-09-2006, 20:34 -
Scotland won a famous 5-1 victory over Bulgaria
От Божидар във форум СпортОтговори: 1Последно мнение: 12-05-2006, 18:23 -
Tarsia da kipia Victory
От patrona във форум ПазаруванеОтговори: 1Последно мнение: 16-01-2006, 14:43 -
Колко време преди изтичане на визата
От mdiliev във форум Статут в UK, постоянно жителство, британско гражданствоОтговори: 1Последно мнение: 31-03-2005, 13:51
Отметки