-
За: А вие гласувахте ли вече?

Първоначално написано от
kanarinapred
Ти нали си русофилче от партия възраждане !!!
Ако хвърляш боб по- добре щеше да ти се нареди пасианса.....
"The war is over"- Nigel Farage
M E G A + M A G A
DONALD TRUMP 4EVA
-

Първоначално написано от
DONALD TRUMP
Ако хвърляш боб по- добре щеше да ти се нареди пасианса.....
Нищо не хвърлям , ти си русофилче , мразиш Европейския съюз и европейските граждани .Типичен представител на партия Възраждане . Страхливец
-

Първоначално написано от
kanarinapred
А къде се изгуби , онзи който те тормозеше Егото го изгоних и ти се върна Браво !!!! Мотовилков и Матейчо и те са аут , заповядай на трапезата , че с Доналд е голям смях !!! И да те светна , разследване в България се води от прокуратурата , а служебен премиер единствено отговаря за подготовка на предсрочни избори . А като не знаеш кой е спонсора на Слави по добре не ставай за смях !!!
Тука съм гледам ти сеира.
Я кажи кой е спонсор на Слави че не съм наясно
Или вдигаш прах, или гълташ прах. — Хенри Кисинджър

-

Първоначално написано от
deijei
Тука съм гледам ти сеира.
Я кажи кой е спонсор на Слави че не съм наясно
Да не останеш много изненадан и да се направи експертно правителство
-
Със Слави няма. С БСП по може

-

Първоначално написано от
deijei
Със Слави няма. С БСП по може
Само стой и гледай до две седмици ще е ясно , ще останеш много изненадан !!!
-
Е тва правя стоя и ти гледам сеира

-

Първоначално написано от
deijei
Е тва правя стоя и ти гледам сеира
Ако Бойко и Слави направят експертно правителство , тогава какво ще говориш !!!
-
Няма да стане колкото и да ти се иска. Герберастите са напълнили гащичките

-
Герб 76 депутата + Слави 53 депутата = 129 депутата , експертно правителство с мандатоносител Слави
-

Първоначално написано от
kanarinapred
Герб 76 депутата + Слави 53 депутата = 129 депутата , експертно правителство с мандатоносител Слави
И човекът чекмедже в затвора.....
M E G A + M A G A
DONALD TRUMP 4EVA
-
Post Thanks / Like - 0 БЛАГОДАРЯ, 1 ХАРЕСВАМ!, 0 Recommend, 0 Dislikes
-

Първоначално написано от
DONALD TRUMP
И човекът чекмедже в затвора.....
А бе нещастно русофилче , нали ви е ясно с матейчо ,че България е член на НАТО и Европейския съюз и никога няма да станем руска губерния .
-

Първоначално написано от
kanarinapred
А бе нещастно русофилче , нали ви е ясно с матейчо ,че България е член на НАТО и Европейския съюз и никога няма да станем руска губерния .
Нали ти е ясно нещастно ромче, че на НАТО и на ЕС дните са преброени......
M E G A + M A G A
DONALD TRUMP 4EVA
-

Първоначално написано от
DONALD TRUMP
Нали ти е ясно нещастно ромче, че на НАТО и на ЕС дните са преброени......
Нещастно ромче си ти в сливенско и ямболско , дните на НАТО са преброени обаче Брутния вътрешен продукт на държавите в НАТО и РУСИЯ е поне 50 към 1 За НАТО . Е много тъпи същества сте това русофилите , ама от един ямболски селски бек какво да очакваш , само малоумник задръстен е русофил !!!
-

Първоначално написано от
kanarinapred
Нещастно ромче си ти в сливенско и ямболско , дните на НАТО са преброени обаче Брутния вътрешен продукт на държавите в НАТО и РУСИЯ е поне 50 към 1 За НАТО . Е много тъпи същества сте това русофилите , ама от един ямболски селски бек какво да очакваш , само малоумник задръстен е русофил !!!
Чувствам че нещо си нервен...
M E G A + M A G A
DONALD TRUMP 4EVA
-

Първоначално написано от
DONALD TRUMP

Няма от какво да съм нервен , аз съм богат човек .Но обичам да се водят смислени спорове без обиди ,защити тезата си като мъж , с достойнство!! Реално при всяко стечение на обстоятелствата , ние българите ще изчезнем като народ до 50 години , най много !!!
Последно редактирано от kanarinapred : 06-04-2021 на 00:01
-

Първоначално написано от
kanarinapred
Няма от какво да съм нервен , аз съм богат човек .Но обичам да се водят смислени спорове без обиди ,защити тезата си като мъж , с достойнство!!
ХАХАХАХА найстина трябва да си богат след като някой "откачен милионер" се е съгласил да ти плаща да стоиш тук 24 часа, 7 дни в седмица , 30 дни в месец (освен ако на модератора не му е писнало от твоите изпръжнения), 365 дни в годината... или по- вероятно е ти да си откачен, ти колко години вече ни разсмиваш- 3?-4?...
Последно редактирано от DONALD TRUMP : 06-04-2021 на 00:16
M E G A + M A G A
DONALD TRUMP 4EVA
-

Първоначално написано от
DONALD TRUMP

Е как няма да е нервен сега с брадчеда му ще връщат откраднатото

-
Post Thanks / Like - 0 БЛАГОДАРЯ, 1 ХАРЕСВАМ!, 0 Recommend, 0 Dislikes
-

Първоначално написано от
DONALD TRUMP
ХАХАХАХА найстина трябва да си богат след като някой "откачен милионер" се е съгласил да ти плаща да стоиш тук 24 часа, 7 дни в седмица , 30 дни в месец (освен ако на модератора не му е писнало от твоите изпръжнения), 365 дни в годината... или по- вероятно е ти да си откачен, ти колко години вече ни разсмиваш- 3?-4?...
Ук след 01.01.2021 е трагедия , 75 % от бизнeса е разрушен , имаш митници , визи за британците в Европа .Ти си неадeкватен тип . Защо се върна в ямбол и остана без пари и после обратно в УК да ти дадат социолно мизерно жилище .
-

Първоначално написано от
kanarinapred
Ук след 01.01.2021 е трагедия , 75 % от бизнeса е разрушен , имаш митници , визи за британците в Европа .Ти си неадeкватен тип . Защо се върна в ямбол и остана без пари и после обратно в УК да ти дадат социолно мизерно жилище .
Лъжата и 1000000... пъти повторена си остава лъжа!
M E G A + M A G A
DONALD TRUMP 4EVA
-
https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylg...1RTRjE3dEsxWFk. Два дни след края на вота повечето формации, които влизат в новия парламент, тръгнаха да се надпреварват да ухажват партията на Слави Трифонов "Има такъв народ". БСП дори обяви, че в името на изгонването на ГЕРБ и Бойко Борисов от власт, е склонна да подкрепи кабинет на "Има такъв народ". "Държим на думата си. От БСП могат да казват каквото си искат, но коалиция с тях няма да правим", коментира днес пред "Сега" Тошко Йорданов, сценарист и кандидат за депутат.
-
Напреднал
ДА сме живи и здрави и каквото трябва по хубаво.
ПРофилактично къпете се сутрин и вечер и веднага след завръщане у дома.
Перете дрехите с вода над 60 градуса и добавяйте сол за убиване на зарази.
Ако имате очила ги накисвайте в топла вода с малко соден прах...
Не слушайте музика от смартфони.Снимани са черна и сива чума увреждания вкл ковид прецаквания на цени и мъже ...
Ако там където работите ви увреждат с музика сигнализирайте за bad death music terror вкл на телефони 112 /911 или вижте кои са за спешни случаи..
НУжно е рязко увеличаване на парите за раждане и отглеждане на деца.
Стотици хиляди родени за човешки майки нямат пари за раждане и отглеждане на деца..
-
Re: За: А вие гласувахте ли вече?

Първоначално написано от
kanarinapred
https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylg...1RTRjE3dEsxWFk. Два дни след края на вота повечето формации, които влизат в новия парламент, тръгнаха да се надпреварват да ухажват партията на Слави Трифонов "Има такъв народ". БСП дори обяви, че в името на изгонването на ГЕРБ и Бойко Борисов от власт, е склонна да подкрепи кабинет на "Има такъв народ". "Държим на думата си. От БСП могат да казват каквото си искат, но коалиция с тях няма да правим", коментира днес пред "Сега" Тошко Йорданов, сценарист и кандидат за депутат.
Сценарист и кандидат депутат. Още ми е трудно да повярвам, човек който цял живот е работил, като сценарист, изведнъж да стане депутат и да управлява държавата. Искат каквото каже народа на референдум, след това да стане закон. Видяхме с Брекзит какво стана , 4г немогат да извинят л.айната
Обожавам някой с два развода, три кредита и ипотека, да ми дава съвети как да живея
-
За: Re: За: А вие гласувахте ли вече?

Първоначално написано от
dimi_m
Сценарист и кандидат депутат. Още ми е трудно да повярвам, човек който цял живот е работил, като сценарист, изведнъж да стане депутат и да управлява държавата. Искат каквото каже народа на референдум, след това да стане закон. Видяхме с Брекзит какво стана , 4г немогат да извинят л.айната
Точно така неправилно проведените референдуми водят до хаос и по лош живот след това !!! Съгласен съм напълно с твоето мнение !!
Отметки