-
За: Доналд Тръмп е отново президент!!!!!!!!

Първоначално написано от
kanarinapred
Не разбирам много от руска история , само знам че Русия е изостанала азиатска държава и дори не ме интересува Русия .
Тая празнина в твоето духовно развитие демонстрираш с всеки твой пост така че никого не учудваш, само се чудя кога ще направиш премиерата на филма за(против) Англия който снимаш.....преди време беше изпълнен с пашън да го направиш .... но нещо напоследък не говориш?????
"The war is over"- Nigel Farage
M E G A + M A G A
DONALD TRUMP 2020
-

Първоначално написано от
DONALD TRUMP
Пак гледаш в огледалото!!!!
Аз съм 190 висок , 100 кг и ако те барна ще ти скъсам ямболския селски задник . Не съм като теб дребен черен и грозен селянин .
-

Първоначално написано от
LexAlex
Ай стига и ти бре.
Така е,когато Шаро почувства ,че има поддръжници,започва да лае по-силно.
-
Post Thanks / Like - 0 БЛАГОДАРЯ, 1 ХАРЕСВАМ!, 0 Recommend, 0 Dislikes
-
M E G A + M A G A
DONALD TRUMP 2020
-

Първоначално написано от
LexAlex
Ти не, ама Мотовилка и Егоизм да
Не всички са заради спора,не си прав.Има и такива като теб изгубени,не знам защо когато напишеш нещо, ми замирисва на изказване на Мара отварачката,много думи-нищо съществено.
-

Първоначално написано от
Ego sum
Продължаваш да копаеш дъното , знаеш ли кoлко много хора са на моето мнение в този форум , вирус и много още .Които не им се занимава с русофилска сволоч . Но на русофилските болшевики постояно трябва да им се набива кофата защото имат много твърди руски глави .Както американците правят
-

Първоначално написано от
kanarinapred
Аз съм 190 висок , 100 кг и ако те барна ще ти скъсам ямболския селски задник . Не съм като теб дребен черен и грозен селянин .
Брех че голям мангал!!!! Хахахахахахааа
M E G A + M A G A
DONALD TRUMP 2020
-

Първоначално написано от
DONALD TRUMP
Брех че голям мангал!!!! Хахахахахахааа
МАНГАЛИ ИМА САМО В ЯМБОЛСКИТЕ СЕЛА , КАТО ТЕБ МАНГАЛИ НИСКИ И ГРОЗНИ
-

Първоначално написано от
kanarinapred
МАНГАЛИ ИМА САМО В ЯМБОЛСКИТЕ СЕЛА , КАТО ТЕБ МАНГАЛИ НИСКИ И ГРОЗНИ
Ти си бил из Ямболските села на роднинска мангалска среща явно.Мангалите в Ямболските села това е съвременен феномен.....Трябвало е да посетиш града.....сега като размислих.... Фък гостоприемноста, добре че не сте идвали в Ямбол!!!!!!!
M E G A + M A G A
DONALD TRUMP 2020
-

Първоначално написано от
DONALD TRUMP
Ти си бил из Ямболските села на роднинска мангалска среща явно.Мангалите в Ямболските села това е съвременен феномен.....Трябвало е да посетиш града.....сега като размислих.... Фък гостоприемноста, добре че не сте идвали в Ямбол!!!!!!!
В СЛИВЕН , ЯМБОЛ И ОКОЛНИТЕ СЕЛА СТЕ САМО МАНГАЛИ , ДА ТЕ Е.А МИРИЗЛИВИЯ МАНГАЛ
-
ЯМБОЛСКИ ДОНАЛДЕ ИСКАМ ДА ТИ ВИДЯ КРИВАТА СЕЛСКА МУТРА КОГАТО ДЖО БАЙДЪН ПОЛАГА КЛЕТВА ЗА НОВИЯ ПРЕЗИДЕНТ НА СЪЕДИНЕНИТЕ ЩАТИ
-

Първоначално написано от
kanarinapred
В СЛИВЕН , ЯМБОЛ И ОКОЛНИТЕ СЕЛА СТЕ САМО МАНГАЛИ , ДА ТЕ Е.А МИРИЗЛИВИЯ МАНГАЛ
Знаеш ли какво... като каза Сливен!!!!!!Знаеш ли вица още от комунистическо време? че в Ямбол има 1 цигънска махала а в по- големия Сливен 1 българска.......абе ти сигурен ли си че не ме бъркаш със сливналия????
M E G A + M A G A
DONALD TRUMP 2020
-

Първоначално написано от
kanarinapred
Продължаваш да копаеш дъното , знаеш ли кoлко много хора са на моето мнение в този форум , вирус и много още .Които не им се занимава с русофилска сволоч . Но на русофилските болшевики постояно трябва да им се набива кофата защото имат много твърди руски глави .Както американците правят
На твоето мнение няма нито един,не си въобразявай!Вирус няма нищо общо с теб,в неговата глава има нешо което в твоята няма-машинката му работи.С такива хора,можеш да не си съгласен,обаче можеш да говориш.При теб има една навита пружина,като на латерна,там “плочата “ не се сменя,а и няма как да запишеш нещо различно.Виж на твоя акъл съм съгласен,един от когото си заимствал първото си изречение(той сега чопли семки и ми гледа сеира) и другия,който има някакво странно чувство за забавление.Почти съм сигурен,че ако си проследите родословните дървета,някъде,не много назад , ще има преплитане на близки клонки.
Your behaviour shows exactly why siblings should not mate!
-
Re: Доналд Тръмп е отново президент!!!!!!!!
-

Първоначално написано от
kanarinapred
ЯМБОЛСКИ ДОНАЛДЕ ИСКАМ ДА ТИ ВИДЯ КРИВАТА СЕЛСКА МУТРА КОГАТО ДЖО БАЙДЪН ПОЛАГА КЛЕТВА ЗА НОВИЯ ПРЕЗИДЕНТ НА СЪЕДИНЕНИТЕ ЩАТИ
Ами ти я виждаш сега бе шизофреник..... лечението ти е насрочено за януари.
M E G A + M A G A
DONALD TRUMP 2020
-
Post Thanks / Like - 1 БЛАГОДАРЯ, 0 ХАРЕСВАМ!, 0 Recommend, 0 Dislikes
mate thanked for this post
-

Първоначално написано от
DONALD TRUMP
Ами ти я виждаш сега бе шизофреник..... лечението ти е насрочено за януари.
ЯМБОЛСКИ СЕЛСКИ МИЗЕРНИК , ЛЪЖЕЦ , НАЛИ РАБОТЕШЕ .ПО ЦЯЛ ДЕН КИСНЕШ ВЪВ ФОРУМА .МИЗЕРНИК НА СОЦИАЛНИ ПОМОЩИ
-

Първоначално написано от
kanarinapred
ЯМБОЛСКИ СЕЛСКИ МИЗЕРНИК , ЛЪЖЕЦ , НАЛИ РАБОТЕШЕ .ПО ЦЯЛ ДЕН КИСНЕШ ВЪВ ФОРУМА .МИЗЕРНИК НА СОЦИАЛНИ ПОМОЩИ
Когато работя си вземам лаптопа на работа да се забавлявам с тебе....
M E G A + M A G A
DONALD TRUMP 2020
-
Нали щеше да правиш филм за Англия бе Режисиоре
M E G A + M A G A
DONALD TRUMP 2020
-

Първоначално написано от
DONALD TRUMP
Нали щеше да правиш филм за Англия бе Режисиоре

Засега тренира с русото изкушение кратки креватни филмчета.Мнооого кратки.За да се удължи лентата,ще му трябва и помощник,така че темата е доста деликатна.
-
Напреднал

Първоначално написано от
Ego sum
Ами вие тука сте непробиваеми кибер идиоти бре.

Първоначално написано от
Ego sum
Не всички са заради спора,не си прав.Има и такива като теб изгубени,не знам защо когато напишеш нещо, ми замирисва на изказване на Мара отварачката,много думи-нищо съществено.
Не знам коя е тая, ама виждам, че си като някой пинчер, джафкаш на равно с мъжете къде требе и къде не.
-

Първоначално написано от
Ego sum
На твоето мнение няма нито един,не си въобразявай!Вирус няма нищо общо с теб,в неговата глава има нешо което в твоята няма-машинката му работи.С такива хора,можеш да не си съгласен,обаче можеш да говориш.При теб има една навита пружина,като на латерна,там “плочата “ не се сменя,а и няма как да запишеш нещо различно.Виж на твоя акъл съм съгласен,един от когото си заимствал първото си изречение(той сега чопли семки и ми гледа сеира) и другия,който има някакво странно чувство за забавление.Почти съм сигурен,че ако си проследите родословните дървета,някъде,не много назад , ще има преплитане на близки клонки.
Your behaviour shows exactly why siblings should not mate!
Нямам нищо против теб и против никой персонално .Но когато Британията потъва и е в криза умирам от кеф . Ти не разбраш ли , че аз се кефя когато Тръмп загуби изборите и когато Британията е зле , ти си декор , не ме интересуваш .
Последно редактирано от kanarinapred : 23-11-2020 на 14:50
-

Първоначално написано от
Ego sum
Засега тренира с русото изкушение кратки креватни филмчета.Мнооого кратки.За да се удължи лентата,ще му трябва и помощник,така че темата е доста деликатна.
Да те е.а и чекиджията , декоратор . Голям мастурбатор излезе ти
-

Първоначално написано от
LexAlex
Ами вие тука сте непробиваеми кибер идиоти бре.
Не знам коя е тая, ама виждам, че си като някой пинчер, джафкаш на равно с мъжете къде требе и къде не.
Да се прехвърлим в една тема,че се разчекнах да ти следя творчеството.Бас държа,че ти си поне 190,5 и 91 кг.Като се съберете двамата ставате общо 3.80 прът и 180 кг ненужен товар.
-

Първоначално написано от
kanarinapred
Да те е.а и чекиджията , декоратор . Голям мастурбатор излезе ти
Пусни едно видио,че на сухо си е мъчение!Ако може да ѝ закриеш лицето.
-

Първоначално написано от
Ego sum
Пусни едно видио,че на сухо си е мъчение!Ако може да ѝ закриеш лицето.
Ало чекиджията , къде се изгуби , воайор онанист
Отметки