-
За: Доналд Тръмп е отново президент!!!!!!!!

Първоначално написано от
kanarinapred
....... Как Байдън нарече Тръмп по време на телевизиония дебат : клоун .
Може би,не се е сетил за името
-
Post Thanks / Like - 0 БЛАГОДАРЯ, 1 ХАРЕСВАМ!, 1 Recommend, 0 Dislikes
mate liked this post
mate recommended this post
-
Ако не беше се разрушил социализма от предателя както го нарече матейчо : Горбачов , всичките русофилски отрепки нямаше сега да бъдете в УК ,а в НРБ
-

Първоначално написано от
Ego sum
Значи,квадратния американски к.р е по-добър от кръглия дебел руски.Не знам откъде ви идва самочувствието,че нещо зависи от нас или от която и да е друга малка бедна страна!Нас винаги са ни прикотквали,за да ни използват едни срещу други, в по-ново време направо ни заповядват,а ние се пънем,кой к.р е по-безболезнен.Ще ти открия една тайна-такъв няма.Поне да се бяхме научили да лавираме между големите,ама и това не можем.Винаги ще си останем бедния,грозен,мръсен далечен братовчед,на който се подхвърлят огризки и от него се очаква да пее в хора на богатите-при поискване.Освен депо за изгаряне на боклуци,друго не се очаква от нас.А,забравих,гордо развяваме знамето на аутсорсинг центъра на Европа,какво постижение!
Сега си свободен човек , тогава беше крепостен селянин при болшевишката окупация на България 1944 -1989
-

Първоначално написано от
kanarinapred
Ако не беше се разрушил социализма от предателя както го нарече матейчо : Горбачов , всичките русофилски отрепки нямаше сега да бъдете в УК ,а в НРБ
А моля аз нарекох първи Горбачов предател не е Мейта ....ти имаш ли няква стилизирана формула да ми отговориш?????
"The war is over"- Nigel Farage
M E G A + M A G A
DONALD TRUMP 2020
-

Първоначално написано от
kanarinapred
Сега си свободен човек , тогава беше крепостен селянин при болшевишката окупация на България 1944 -1989
Свободен да яде банани..... но да умира на стълбището в болницата.....
M E G A + M A G A
DONALD TRUMP 2020
-

Първоначално написано от
DONALD TRUMP
А моля аз нарекох първи Горбачов предател не е Мейта ....ти имаш ли няква стилизирана формула да ми отговориш?????
И КВО СЕГА ЗАРАДИ ГОРБАЧОВ , СЕГА ВМЕСТО КРЕПОСТЕН СЕЛЯНИН В НРБ , ЖИВЕЕШ В БРИТАНИЯ И ТЕ Е ЯД НА ПРЕДАТЕЛЯ ГОРБАЧОВ
-

Първоначално написано от
DONALD TRUMP
Свободен да яде банани..... но да умира на стълбището в болницата.....
В ГЕРМАНИЯ , АВСТРИЯ ЗАЩО НЕ УМИРАТ ПО СТЪЛБИЩЕТО , А В ДЪРЖАВАТА НА ДС МУТРИТЕ БЪЛГАРИЯ , ТРЯБВАШЕ ДА ГИ ИЗЧИСТИМ 1989 ГОДИНА ВСИЧКИ БОЛШЕВИКИ В БЪЛГАРИЯ
-

Първоначално написано от
kanarinapred
В ГЕРМАНИЯ , АВСТРИЯ ЗАЩО НЕ УМИРАТ ПО СТЪЛБИЩЕТО , А В ДЪРЖАВАТА НА ДС МУТРИТЕ БЪЛГАРИЯ , ТРЯБВАШЕ ДА ГИ ИЗЧИСТИМ 1989 ГОДИНА ВСИЧКИ БОЛШЕВИКИ В БЪЛГАРИЯ
Насочи си енергията към правителството СЕГА а не както си свикнал за бившето .... на умряло куче нож да вадиш...
M E G A + M A G A
DONALD TRUMP 2020
-
Re: За: Доналд Тръмп е отново президент!!!!!!!!

Първоначално написано от
DONALD TRUMP
Вече бърка хората, скоро ще бърка и места и събития.
На sleepy Joe като не му излезе броенето в Мичиган и и Невада, ще става фън с канарчето и онзи прокариот.
-

Първоначално написано от
kanarinapred
Не всички сме били като теб,на някои очите ни бяха отворени от малки.А и произхода ни не е работническо-селски.
-
Re: Доналд Тръмп е отново президент!!!!!!!!
Канарчето обаче верно не разбира, че за такива като него соца беше най-доброто. Сега скита немил-недраг и се моли да не го изритат от работа. И овча радост, че на хартия може да пътува. Не, че някога го прави, но карай. 
Каква болшевишка окупация, в България след 1949г. не е имало нито един чужд войник. Докато сега си имаме три натовски бази да "бдят за мира" в региона.
-

Първоначално написано от
Ego sum
Не всички сме били като теб,на някои очите ни бяха отворени от малки.А и произхода ни не е работническо-селски.
Произхода ти е бил партизанско шумкарски , но пак си от село . Защото интелигенцията беше избита от хора , като дядо ти през 1944-1947 . АКО НЕ Е ВЯРНО ЗАЩО ЗАЩИТАВАШ ШУМКАРИТЕ И КГБ БОЛШЕВИКИТЕ .
Последно редактирано от kanarinapred : 22-11-2020 на 16:05
-
За: Re: Доналд Тръмп е отново президент!!!!!!!!

Първоначално написано от
mate
Канарчето обаче верно не разбира, че за такива като него соца беше най-доброто. Сега скита немил-недраг и се моли да не го изритат от работа. И овча радост, че на хартия може да пътува. Не, че някога го прави, но карай.
Каква болшевишка окупация, в България след 1949г. не е имало нито един чужд войник. Докато сега си имаме три натовски бази да "бдят за мира" в региона.
НА БЪЛГАРСИЯ КАЗАН НЕ Е ИМАЛО НУЖДА ДА СТОЯТ БОЛШЕВИКИ , ДС АГЕНТИТЕ СА БИЛИ ДОСТАТЪЧНИ ГЪЗОЛИЗЦИ НА РУСНАЦИТЕ БОЛШЕВИКИ .1944-1989
-
ХАХАХАХАХАХА
Убиваш ме всеки път с твоите умотворения 
3 минути смях с канарчето = 3 часа добро настроение
-
За: Re: За: Доналд Тръмп е отново президент!!!!!!!!

Първоначално написано от
mate
Вече бърка хората, скоро ще бърка и места и събития.
На sleepy Joe като не му излезе броенето в Мичиган и и Невада, ще става фън с канарчето и онзи прокариот.

Иска ли ти се Доналд Тръмп да остане президент , а болшевик смотан .Газ ще серете от яд , когато Байдън стане президент .
-
Много долно племе сте внуците на партизаните , безплатно образование през социализма , привилегии че дядото е бил антифашист .Вие сте болшевишки отрепки
-

Първоначално написано от
mate
Те едни бази...колкото за приказката. НАТО-вците добре знаят,че ако стане печено с Русия, НАТОвските войници в България ще бъдат обречени. Не случайно не ни доверяват стратегическа инфраструктура.
-

Първоначално написано от
Motovilkov
Те едни бази...колкото за приказката. НАТО-вците добре знаят,че ако стане печено с Русия, НАТОвските войници в България ще бъдат обречени. Не случайно не ни доверяват стратегическа инфраструктура.
Оле ,Оле , този вече изтри България от картата на света от руските ракети и не му мигна окото
-
Бай Канар, няма по-големи болшевици от кретените начело на Евросъюза.
-

Първоначално написано от
kanarinapred
Оле ,Оле , този вече изтри България от картата на света от руските ракети и не му мигна окото
Не ме разбра. НАТОвците самите българи ще ги избият първи ако ни вкарат в американо-руска война. САЩ го знаят това добре.
-

Първоначално написано от
mate
Бай Канар, няма по-големи болшевици от кретените начело на Евросъюза.
Аз съм много доволен от Европейския съюз , кеф ми да живея в България , кеф ми да живея в Германия , ако искам мога да си купя къща в испания за лятото
-
Напреднал

Първоначално написано от
Ego sum
Значи,квадратния американски к.р е по-добър от кръглия дебел руски.Не знам откъде ви идва самочувствието,че нещо зависи от нас или от която и да е друга малка бедна страна!Нас винаги са ни прикотквали,за да ни използват едни срещу други, в по-ново време направо ни заповядват,а ние се пънем,кой к.р е по-безболезнен.Ще ти открия една тайна-такъв няма.Поне да се бяхме научили да лавираме между големите,ама и това не можем.Винаги ще си останем бедния,грозен,мръсен далечен братовчед,на който се подхвърлят огризки и от него се очаква да пее в хора на богатите-при поискване.Освен депо за изгаряне на боклуци,друго не се очаква от нас.А,забравих,гордо развяваме знамето на аутсорсинг центъра на Европа,какво постижение!
Значи си много смачкан брато, с много ниско самочувствие. Ако се срамуваш от това, че си Българин значи си си комплексар, не е проблема в това, че си Бъгарин, помисли си да нема нещо друго да те мачка. Няма да се променят нещата докато има хейтъри като тебе които да мислят по този начин за родината си. Ти за мен си продажник. Няма значение къде живееш, това, че мразиш Бъгарите и България, не говори добре за самия теб не за БЪлгария и другите Българи, ак не си разбрал досега.
-
Напреднал

Първоначално написано от
Ego sum
Не знамкой си и какъв си, но си личи, че обиачаш да се фукаш. Та, туак брато никой на никого не вярва, ако ще и нобелов лауреат да си, с фукане не става, личи си по друго.
И на теб и на Мотовилката да ви кажа. Класата прави пари, но парите класа не правят. Ама тука може да си ги мерите кокото искате де, кой ли ви се връзва.
-
Re: За: Re: Доналд Тръмп е отново президент!!!!!!!!

Първоначално написано от
kanarinapred
Аз съм много доволен от Европейския съюз , кеф ми да живея в България , кеф ми да живея в Германия , ако искам мога да си купя къща в испания за лятото
Измамата Коронавирус бе създадена с цел да отслаби икономиката на Европа. Ефектът ще се усети края на 2021-ва и цялата 2022-ра. Много хора очакват нормализиране и нов бум на работни места след като свърши пародията с вируса, но ще останат много учудени. Кризата в икономиките на ЕС тепърва започва.
Анти-кризисните мерки на Торите са най-добри засега.
-
Напреднал

Първоначално написано от
DONALD TRUMP
И забележи кои точно хорат го избраха- мъртвите.....

Н еискам да те плаша, но това са признаци на деменция. Значи да не можеш да определиш кое е истинското от фалшивото си е направо страй уей то хел или до нърсинг хоум-а.
Отметки