Резултати от 1 до 7 от общо 7
-
14-06-2020, 18:38 #1
Кандидатстване за Британски паспорт за дете родено в Бг
И двамата родители имат перманент резидент и сетлед статус, както и самото дете.Детето е родено в Бг и е живяло там 6-7месеца целия останал престой до сега живее в Англия и вече е на 7 години. Въпроса е как е по-добре да се кандидатства за гражданство едновременно с бащата или да се изчака той да получи гражданство и тогава.Понеже четох че само ако двамата имат британски паспорт или единия с паспорт ,а другия сетлед статус ще може и детето да получи,а към момента на подаването и двамата ще са сетлед. Това значи ли че ако бащата получи ще дадат и на детето,,или ще откажат защото към момента на подаване той няма да е още бритиш.
Последно редактирано от vanessa_mis : 14-06-2020 на 19:07
-
14-06-2020, 19:08 #2
За: Кандидатстване за Британски паспорт за дете родено в Бг
Ще съм много благодарна, ако някой минал по този път или с ясна представа ,да даде мнение.
-
14-06-2020, 21:29 #3
Дано и някой друг се включи.
До колкото си спомням се обсъждаше че когато детето е родено в Ук е достатъчно единият родител да вземе гражданство и автоматично и детето взима. Дете родено другаде но живяло в Ук мисля не беше много по различно . Единия единия родител когато подава за ситизен мисля трябва да се включи и детето в апликацията, говоря по споменИли вдигаш прах, или гълташ прах. — Хенри Кисинджър
-
16-06-2020, 14:56 #4
Да и Ние мислим да включим детето към апликейшъна на баща и,просто се тревожа дали не пропускам нещо, все пак никой не иска да изгори с парите за кандидатстването. Много ми се иска да стане от първия път.Благодаря ви много за отговора
-
16-06-2020, 14:59 #5
Не е лошо да се консултирате с някой който е наясно по въпроса, не съм сигурен че давам акуратна информация
Или вдигаш прах, или гълташ прах. — Хенри Кисинджър
-
16-06-2020, 21:40 #6
Обожавам някой с два развода, три кредита и ипотека, да ми дава съвети как да живея
-
09-02-2021, 19:13 #7
Сагата с британското гражданство приключи..Днес бе виртуалната церемония на мъжът ми и до дни ще пристигнат двата сертификата-на него и на дъщеря ми.Този ковид-19 забави нещата малко ,но успяхме. Моята апликация също е успешна ,чакам покана за церемония.Благодаря на включилите се в запитването ми ,пожелавам успех на всеки, ако реши да мине по този път.
-
Post Thanks / Like - 0 БЛАГОДАРЯ, 0 ХАРЕСВАМ!, 0 Recommend, 1 Dislikes
dimi_m disliked this post
Информация за темата
Потребители разглеждащи тази тема
В момента има 1 потребител(и) разглеждащ(и) тази тема. (0 регистрирани и 1 гости)
Подобни теми
-
Британски паспорт за бебе родено в УК и родители с постоянно местожителство,издадено 3 месеца след това
От viktoar във форум Британско поданствоОтговори: 35Последно мнение: 02-03-2015, 15:56 -
Британски паспорт на дете или натурализация първо?
От plamennna във форум Статут в UK, постоянно жителство, британско гражданствоОтговори: 17Последно мнение: 17-01-2014, 11:00 -
Английски паспорт за дете родено в Бг?
От Milla V. във форум Британско поданствоОтговори: 16Последно мнение: 04-09-2010, 00:09 -
Бритaнски паспорт за дете, след получаване на ИЛР от родител
От ALISA1 във форум Британско поданствоОтговори: 32Последно мнение: 02-12-2009, 21:01 -
паспорт за дете родено в англия?
От sharki10 във форум МамаОтговори: 3Последно мнение: 29-04-2009, 11:01
Отметки