Резултати от 1 до 7 от общо 7
Тема: Днес е 2-ри Юни...
-
02-06-2020, 09:16 #1
Днес е 2-ри Юни...
Дълбок поклон пред паметта на Христо Ботев!!!
Влюбен в Нова Зеландия...
... И отблизо е прекрасна!.......
-
Post Thanks / Like - 1 БЛАГОДАРЯ, 1 ХАРЕСВАМ!, 0 Recommend, 0 Dislikes
-
02-06-2020, 09:22 #2
За: Днес е 2-ри Юни...
Тоя е бил измамник . Имам прууф . Не измамник , ама иманяр . Тук в нашия край е ходил с прятелите си и разпитвал хората в село за пещери , ходили са и търсили злато .
-
Post Thanks / Like - 0 БЛАГОДАРЯ, 0 ХАРЕСВАМ!, 0 Recommend, 3 Dislikes
-
02-06-2020, 14:19 #3
-
02-06-2020, 14:33 #4
Вникнете по дълбоко . Абе интересни истории имам ама айде, патриот е бил , най-великия . Аз търгувам законно и плащам данъци . Не лежа по затворите и не лъжа бабичките . Все тая . Като цяло не ми пука .
-
02-06-2020, 14:58 #5
И като е търсил (ако изобщо е истина) - с каква цел го е търсил? Вероятно за финансиране на освободителното дело. Пушките струват пари!
Ако е за себе си - имало е по-сигурни варианти. Справка - Димитър Общи и Арабаконашкия обир.
Това сравнение не е правилно - най-вече негативното отношение към спекулантине
Участниците във фючърсна сделка са два вида:
1. хеджори - търговци, чиято стратегия е да защитят срещу бъдещи изменения на цената в неблагоприятна посока.
2. спекуланти - осигуряват паричния ресурс за спекулиране, купувайки поемат риска: в зависимост от позициите, които заемат.Най ме кефят дървени философи - когато започнат да се палят.
“About one-fifth of the people are against everything all of the time.”
May 6, 1964, U.S. Attorney General Robert F. KennedyНа този свят трябва да си честен, само когато парамедиците те питат : -"Какво сте взели?"
Гугъл търсачка на форума...............-...............Проверка на правописFuck off... if you please!!!
-
02-06-2020, 15:22 #6
"Това сравнение не е правилно - най-вече негативното отношение към спекулантине
Участниците във фючърсна сделка са два вида:
1. хеджори - търговци, чиято стратегия е да защитят срещу бъдещи изменения на цената в неблагоприятна посока.
2. спекуланти - осигуряват паричния ресурс за спекулиране, купувайки поемат риска: в зависимост от позициите, които заемат. "
Имах предвид в общоприетия смисъл спекулант. Много добре зная че не е мръсна дума.
Удачно уточнение. Благодаря ти!Последно редактирано от treven : 02-06-2020 на 15:38 Причина: добавка
Влюбен в Нова Зеландия...
... И отблизо е прекрасна!.......
-
02-06-2020, 18:09 #7
Информация за темата
Потребители разглеждащи тази тема
В момента има 1 потребител(и) разглеждащ(и) тази тема. (0 регистрирани и 1 гости)
Подобни теми
-
Днес е Андреевден
От niknolt62 във форум ЧеститкиОтговори: 6Последно мнение: 30-11-2009, 13:29 -
Нова рубрика "Днес да почерпи" стартира днес
От lordm във форум Общ форумОтговори: 4Последно мнение: 20-03-2006, 19:58 -
Тенис - днес
От Божидар във форум Общ форумОтговори: 19Последно мнение: 02-09-2005, 20:21
Отметки