Резултати от 1 до 25 от общо 48
-
28-04-2020, 13:20 #1
- Град
- London, United Kingdom, United Kingdom
- Post Thanks / Like
Какво най-много ви липсва в този Lockdown?
Листът предполагам е огромен.....
Липсва ми да се чувствам това което бях преди....да не се съобразявам с невидими бактерии.
Липсва ми възможността да планирам нещата... липсват ми провалено пътуване до Родината среща с роднините, липсват ми срещи с приятели, да отидеш на ресторант или кино.
Да посетиш магазин нормално и си напазаруваш.
Липсва ми стимула да работя и живея както преди!
Животът не е само да имаш пълен стомах и покрив над главата , а и много други неща.
Много от тези други неща в момента ги няма, а после не се знае какво ще стане и как ще бъде....Повечето от нас работят 11 месеца за да осигурят средства за да отидат някъде на почивка за 1 месец и живеят по начина, който им харесва.
На море и слънце. или планина. или другаде.
Ако се окаже, че човек няма да може да си позволи този един месец, то тогава какъв е смисъла на другите 11 месеца!?
Покрив над главата и пълен стомах !?
Ако е така, то да правим като героя от този виц
"Един негър си лежал под палмата и си дремел на сянка. Наблизо минал един европейски бизнесмен.
- Какво правиш бе, сач? – възмутил се европеецът.
- Как какво? Нищо.
- Точно за това става въпрос. Лежиш тука по цял ден и нищо не правиш. Безделничиш. А можеш да се качиш на палмата и да набереш банани. Да ги занесеш на пазара и да ги продадеш.
- И за какво? – попитал негърът.
- Как за какво? – продължава европеецът. – Със спечелените пари ще си купиш количка и ще набереш още повече банани.
- И защо?
- Ами като ги продадеш и тях, ще си купиш камион и ще караш още по-големи количества. После ще си наемеш работници. Те ще берат бананите и ще ти работят, а ти по цял ден ще се излежаваш и нищо няма да работиш.
- Ами аз точно това правя в момента. Излежавам се и нищо не работя – казал негърът."
Плюс многото други неща, които ми липсват на мен ми липсва в момента едно меню кофа на KFC.
Причините са няколко, първо дълго време ресторанта не работеше, второ до края на месеца не ям месо.
Планирал съм в петък да отпразнуваме началото на уикенда и новия месец с една семейна вечеря с KFC.
Всички много го обичаме тяхното меню.
Проблема е че в цяла Великобритания има около 10-тина КФС ресторанта, които работят и то правят само доставки.
За да изпълня намерението си, първо трябва да намеря близо до мен KFC.
Намерих го, но не мога да отида да си взема доставка от там.
Ще се наложи да намеря близък адрес, да поръчам на този адрес да отида и спра пред адреса и да поискам да ми доставят пратката в колата ми пред адреса .
Ох ще стане, но като се замисля, колко тактики трябва да направи човек за да си поръча нещо, което до съвсем скоро си е взимал много лесно.
Наскоро гледах едни филми и там в с се говореше за пиле тип КФС и ми се прияде и си казах след като свърша месеца без месо ( и без млека сирена и подобни) първото нещо ще е KFC.
Дано скоро и другите неща които ми липсват вече станат реалност!
Лицензиран имиграционен съветник Level 1 към OISC
Станете членове на нашата Facebook група Работа в UK https://www.facebook.com/groups/908173225909681/
-
28-04-2020, 14:19 #2
-
28-04-2020, 21:49 #3
За: Какво най-много ви липсва в този Lockdown?
Липпсва ми … карантината!!!
При положение, че все още работя. И то - на смени. За почти никакво заплащане.Най ме кефят дървени философи - когато започнат да се палят.
“About one-fifth of the people are against everything all of the time.”
May 6, 1964, U.S. Attorney General Robert F. KennedyНа този свят трябва да си честен, само когато парамедиците те питат : -"Какво сте взели?"
Гугъл търсачка на форума...............-...............Проверка на правописFuck off... if you please!!!
-
Post Thanks / Like - 0 БЛАГОДАРЯ, 1 ХАРЕСВАМ!, 0 Recommend, 0 Dislikes
lordm liked this post
-
28-04-2020, 22:12 #4
Аз пък се кефя неистово на локдауна. Не трябва никъде да бягаш и пътуваш, никакви ресторанти и кафета.
Храната ти я носят до вас, както и всичко останало. Колата не съм я карал от месец вече. Седиш си у дома, и само излизаш за разходка до парка. Лягаш и ставаш когато ти скимне. Пари практически не харчиш.
Не живот, ами мечта.
-
28-04-2020, 22:42 #5
Родината,пазаруване и KFC!!!На мен не ми липсват,май сериозно съм много пропаднал.
-
28-04-2020, 22:53 #6
-
29-04-2020, 00:14 #7
- Град
- Post Thanks / Like
Re: За: Какво най-много ви липсва в този Lockdown?
Ох то в България е цъфнал ота вързало, да някои си отиват, но после ще дойдат , ходят си да не плащат наем тук.
Станете членове на нашата Facebook група Работа в UK https://www.facebook.com/groups/908173225909681/
-
29-04-2020, 00:15 #8
- Град
- Post Thanks / Like
Re: За: Какво най-много ви липсва в този Lockdown?
-
29-04-2020, 00:22 #9
-
29-04-2020, 00:25 #10
За: Re: За: Какво най-много ви липсва в този Lockdown?
Най ме кефят дървени философи - когато започнат да се палят.
May 6, 1964, U.S. Attorney General Robert F. KennedyНа този свят трябва да си честен, само когато парамедиците те питат : -"Какво сте взели?"
Гугъл търсачка на форума...............-...............Проверка на правописFuck off... if you please!!!
-
Post Thanks / Like - 0 БЛАГОДАРЯ, 1 ХАРЕСВАМ!, 0 Recommend, 0 Dislikes
DONALD TRUMP liked this post
-
29-04-2020, 00:42 #11
В Бристол има цяла автобусна линия до Бат, където автобусите се наричат на жаргон Shit buses защото метана се извлича от кравешки фекалии а процеса страшно смърди но нали трябва да се бият в гърдите че ги направиха екологична столица на европа......да е.а тея хипита да бяха раздали на хората по една бутилка да си събират пърдела щяха да съберат достатъчно гориво да пратят пак човек на луната!
"The war is over"- Nigel Farage
M E G A + M A G A
DONALD TRUMP 2020
-
29-04-2020, 10:07 #12
-
29-04-2020, 10:30 #13
Трябва да сме доволни ако излезем от това живи. Учителката ми по пиано почина в неделя сутринта. Мислела, че е просто настинка.
Съвсем наскоро ми писа имейл, че са добре. Още не мога да повярвам. Беше жизнена и енергична, ходеше на плуване, не пиеше и никога не е пушила.бъди добър до смърт, или ...поне се опитвай!
-
Post Thanks / Like - 1 БЛАГОДАРЯ, 0 ХАРЕСВАМ!, 0 Recommend, 0 Dislikes
Мила thanked for this post
-
29-04-2020, 12:54 #14
-
29-04-2020, 13:30 #15
Не ми липсва нищо , даже се кефя на макс . Единствено психологически ми действаше това с полетите , преди знаех , че утре решавам - утре заминавам за БГ ама и това ще отшуми скоро и пак ще си летим .
-
29-04-2020, 13:32 #16
Нищо не ни липсва!
Можем денонощно да се гушкаме с половинката, без да бързаме за работа.
Живот - мечта!
-
29-04-2020, 13:37 #17
-
29-04-2020, 13:39 #18
-
29-04-2020, 15:08 #19
Най ме кефят дървени философи - когато започнат да се палят.
-
29-04-2020, 15:58 #20
Не искам да си ходя , просто психически ми действа мисълта , че не мога . Иначе тук съм си екстра и локдауна си ме кефи .
-
29-04-2020, 16:03 #21
ГРОБАРИ+ПЗ
БРАТ ДО БРАТА
ПАЗАРДЖИК-СЛАВА,СЛАВА,СЛАВА!
-
29-04-2020, 16:08 #22
пет дни не ходих на работа!прекопах алотмънта и двора,засях разсад,че плантове нямаи тръгнах на работа пак.
ама,да за пет дни,макар че имах какво да правя,ме удари паника от скуката.ГРОБАРИ+ПЗ
БРАТ ДО БРАТА
ПАЗАРДЖИК-СЛАВА,СЛАВА,СЛАВА!
-
29-04-2020, 16:58 #23
Е как не , аз обезвъздуших спирачките и на двете коли . Не че им имаше нещо ама .... засях манго и лепих гуми на едно захвърлено колело на двора , започнах да тичам , натоварих колената и лежах 2 седмици в леглото докато се оправя . Абе яка карантина , яко спомени
ПС:най се гордея с мангото - дано порастне .
-
29-04-2020, 17:31 #24
-
29-04-2020, 19:24 #25
Информация за темата
Потребители разглеждащи тази тема
В момента има 1 потребител(и) разглеждащ(и) тази тема. (0 регистрирани и 1 гости)
Подобни теми
-
Какво още ви липсва от България?
От lordm във форум ПазаруванеОтговори: 8Последно мнение: 21-06-2008, 13:25 -
Какво най-много ви липсва от България?
От SvetlaS във форум Общ форумОтговори: 79Последно мнение: 25-12-2007, 18:16
Отметки