Резултати от 1 до 25 от общо 28
Тема: Educational!
-
08-02-2020, 22:49 #1
Educational!
"The war is over"- Nigel Farage
M E G A + M A G A
DONALD TRUMP 2020
-
Post Thanks / Like - 1 БЛАГОДАРЯ, 2 ХАРЕСВАМ!, 0 Recommend, 0 Dislikes
Motovilkov thanked for this post
-
09-02-2020, 16:26 #2
За: Educational!
около мене тези които говорят английски говорят кокни ....и досега не разбирам на 100% особено като започнат да се лигавят и пускат тъпи билдърски шегички
, моя брокън кокни го обогатих и с сауфлондан гангста и малко джамейка и разбирам всички !!! обаче и досега най-забавно си остава да слушам източно-европейски английски ...при него всяко изречение започва с Босс или Май френд
-
Post Thanks / Like - 0 БЛАГОДАРЯ, 1 ХАРЕСВАМ!, 0 Recommend, 0 Dislikes
Мила liked this post
-
09-02-2020, 22:42 #3
-
10-02-2020, 05:12 #4
Много ме разсмиват подобни постове, най-вече с категоричността!
Но мен ме остави - първо ще те погнат господата от Oxbridge!
Географски погледнато - южно от Лондон са Kent, Surrey и Sussex. Точно в West Sussex не останах с такова впечатление. А в самия Лондон е мешаница.
И макар, че в The Black Country и около Newcastle upon Tyne може да се чудиш на какъв език ти говорят, на повечето места си говорят приличен British English!Най ме кефят дървени философи - когато започнат да се палят.
“About one-fifth of the people are against everything all of the time.”
May 6, 1964, U.S. Attorney General Robert F. KennedyНа този свят трябва да си честен, само когато парамедиците те питат : -"Какво сте взели?"
Гугъл търсачка на форума...............-...............Проверка на правописFuck off... if you please!!!
-
Мила liked this post
-
10-02-2020, 05:48 #5
-
10-02-2020, 09:23 #6
Всъщност няма правилен БГ или какъвто и да е език . Книжовния е просто общоприет стандарт за радио,тв и институции , но никъде не пише , че е най-правилен .
-
Post Thanks / Like - 0 БЛАГОДАРЯ, 2 ХАРЕСВАМ!, 0 Recommend, 0 Dislikes
-
10-02-2020, 16:28 #7
И мен. Особено когато се изказват от българи, чийто английски е далеч от native, следователно няма как да имат представа за какво говорят.
Едно видео за различните думи за едно и също нещо, които употребяват американците, британците и австралийците
Консултации с Help4Bg
Услуги за българи в UK от Help4Bg
В този форум споделям опита и мнението си, не убеждавам никого в нищо. Извинявам се предварително, ако случайно убедя някого в правотата си - не е било нарочно.
Гугъл търсачка на форума
-
10-02-2020, 18:16 #8
-
11-02-2020, 01:52 #9
Много добре имам представа, за какво говоря. Англичаните , които са родени на север, те самите си казват, че английският,който говорят, им е по особен. Дори един приятел на моменти има проблеми с родителите на жена му, които са от Лондон, а той е макъм,защото трудно го разбират какво говори.
-
11-02-2020, 15:15 #10
хахахх бе това с английските акценти тук в това класово общество ,всъщност е шовинизма на тяхното си съсловие ...типична британска черта е всеки да парадира с нещо!!
ние българите само като си отворим устата и моментално влизаме в друга класация fuckin foreigners (както би се изразил едни уоркинг клас лондончанин на чист кокни- езика на работническата класа )
-
11-02-2020, 15:19 #11
-
Мила liked this post
-
11-02-2020, 16:10 #12
-
steve liked this post
-
11-02-2020, 19:33 #13
-
steve liked this post
-
12-02-2020, 20:32 #14
-
Pieroni liked this post
-
12-02-2020, 20:39 #15
Sang to Northerners (who don't understand what we're singing)
If you can't talk proper shut yer mouth,If you can't talk proper shut yer mouth,If you can't talk proper,If you can't talk proper,
If you can't talk proper shut yer mouth...
ttps://www.fanchants.com/football-songs/queens_park_rangers-chants/if-you-cant-talk-proper-shut-yer-mouth-2/ГРОБАРИ+ПЗ
БРАТ ДО БРАТА
ПАЗАРДЖИК-СЛАВА,СЛАВА,СЛАВА!
-
DONALD TRUMP liked this post
-
12-02-2020, 23:26 #16
"The war is over"- Nigel Farage
M E G A + M A G A
DONALD TRUMP 2020
-
13-02-2020, 03:48 #17
На „първо четене” немислех дажти отговарям, ама …
Да, прочетох. Напусал си:
„На север от Лондон …” - тоест отнася се И за Кент, Мидландс, Йоркшир и Хъмбърт, Манчестър и всичкото Норт Ингланд!
Колкото до „шоландците” - избягвай да обобщаваш! Има всякакви!Най ме кефят дървени философи - когато започнат да се палят.
May 6, 1964, U.S. Attorney General Robert F. KennedyНа този свят трябва да си честен, само когато парамедиците те питат : -"Какво сте взели?"
Гугъл търсачка на форума...............-...............Проверка на правописFuck off... if you please!!!
-
13-02-2020, 15:52 #18
ееее в такава ситуация ще го преглътна тоя негативизъм и кич в облеклото...
в тоя ред на мисли великия Елтън Джон може би ще се навие да изпълни Я надуй дядо кавала в английски аранжимент като гледам тренда
аз съм леко ъпсет че в УК само педали ме харесват баче...може па жените им да са стеснителни като не я почерпиш нема фън..шибани бегари.....бай да уей един колега от Кент споделя ,че тук при нас в лондон жените са кучки колкото по-на север отиваш толкова по-приятни ставали...трябва да събера пари да направя една секс екскурзия за експириънс прабъбли....
Последно редактирано от steve : 13-02-2020 на 16:33
-
16-02-2020, 13:08 #19
-
16-02-2020, 13:16 #20
Тука където съм аз, голяма част от жените са прости селянки, яко дебели и агресивни.
Ако си навит за секс екскурзия, мисля края на тая година да отида за две седмици в Тайланд, така че, ако си навит, може да се организираме.
Бившият ми съквартирант има телефони на евтини квартири и хотелчета, така че няма да излезне скъпо
https://youtu.be/KBoUHz0cqQMПоследно редактирано от dimi_m : 16-02-2020 на 13:32
-
17-02-2020, 00:15 #21
странна оферта, не съм останал с впечатление Стиви да има други наклоностти
Или вдигаш прах, или гълташ прах. — Хенри Кисинджър
-
Post Thanks / Like - 1 БЛАГОДАРЯ, 0 ХАРЕСВАМ!, 0 Recommend, 0 Dislikes
mate thanked for this post
-
17-02-2020, 11:47 #22
То хубаво, ама знаеш ли колко от тях са били мъже преди това? Преди няколко дни в Лидл една яка мадама се заглеждаше по мен, облечена, нагримирана, викам си чакай да се завъртя около нея да се запозная...Мале като заговори с един мъжки глас щях да повърна, ебати травестита
Тайландки има и в УК, ако няма в твоя град може да си направиш екскурзия до някой друг град. С тоя коронавирус да се ходи натам не е работа. Бил съм с 4-5 китайки, 50:50 бяха. Половината бяха яко космясали под мишниците и отдолу, бати жувотните. Хигиената им е лоша. Питах един китаец що така, вика повечето са така. Препоръча ми японки, ама не съм пробвал
-
17-02-2020, 22:04 #23Най ме кефят дървени философи - когато започнат да се палят.
-
17-02-2020, 22:17 #24SarahGuest
-
Post Thanks / Like - 0 БЛАГОДАРЯ, 0 ХАРЕСВАМ!, 0 Recommend, 1 Dislikes
mate disliked this post
-
17-02-2020, 22:20 #25
Информация за темата
Потребители разглеждащи тази тема
В момента има 1 потребител(и) разглеждащ(и) тази тема. (0 регистрирани и 1 гости)
Отметки