Резултати от 1 до 9 от общо 9
Тема: Лаптоп до 3000 лв
-
15-07-2019, 09:17 #1
Лаптоп до 3000 лв
Здравейте,
Tърся мощен лаптоп за графична и видео обработка и се загубих в морето oт възможности. Излезли са ново поколение чипове, нови видеокарти (не задължително по-добри) и като неспециалист ми е трудно да се ориентирам. Бих искала да добавя, че работя с огромни бази данни в Excel. Бюджетът ми е 3000 лева.
Ще съм балгодарна за всяко споделено мнение.
Поздрави,
Криси
-
15-07-2019, 11:33 #2
За: Лаптоп до 3000 лв
Питай в някой специализиран форум за компютри hardware, kaldata, etc.
-
Post Thanks / Like - 0 БЛАГОДАРЯ, 1 ХАРЕСВАМ!, 0 Recommend, 0 Dislikes
jhoro liked this post
-
30-07-2019, 14:23 #3
Не съм много на "ти", но харесвам доста продуктите на Acer, особено по-скъпите им.
-
30-07-2019, 17:51 #4
Харесах поста ти, но беше добре да дадеш и линкове!
hardwareBG.com kaldata data bg
Подкрепям - лаптопа ми е Acer, когато го купувах беше „трепач“.
Но само по марка - не става. Трябва модел, характеристики ...Най ме кефят дървени философи - когато започнат да се палят.
“About one-fifth of the people are against everything all of the time.”
May 6, 1964, U.S. Attorney General Robert F. KennedyНа този свят трябва да си честен, само когато парамедиците те питат : -"Какво сте взели?"
Гугъл търсачка на форума...............-...............Проверка на правописFuck off... if you please!!!
-
30-07-2019, 19:53 #5
Здравей,
Аз като купувам електронни уреди държа сервизът да е добър. До сега от Асер сервиза само проблеми съм имал.
Аз лично препоръчвам на всички приятели Леново:
https://lenovoonline.bg/les/home.nsf...258409002F616E
Чувал съм,че Дел също имат добър сервиз.
За Леново знам, че ако дори имаш лек проблем като разпоен кабел, ти сменят модула с нов без колебание, докато това не е така за НР и Асер.
Не знам къде си, но за УК Леново сервиза е в Германия и отнема доста време при проблем, за България нямаш никакви грижи.
Ще трябва да си прецениш.
Успех.
ПС: Аз имам Леново лаптоп на 7г и нямам никакви грижи с него, дори батерията му е още като нова.
-
30-07-2019, 22:08 #6
[QUOTE=jhoro;752178]Харесах поста ти, но беше добре да дадеш и линкове!
hardwareBG.com kaldata data bg
Предполагам, че вече сама ги е намерила с гугъл. Аз доста лаптопи почупих, докато не си взех нещо свястно Lenovo ThinkPad T430s за около 250 паунда го взех 2-ра ръка, оказа се че продавача беше компютърен специалист и го е поддържал добре. Сигурно ме е налъгал, че е ползван само година но как да е. Та девойчето ако не е намерила още, може да намери нещо добро за доста под 3000лв.
-
30-07-2019, 23:22 #7
Мда!
Всеки си хвали неговото, както обикновено...
Момичето има нужда от мощен лаптоп, а вие ѝ предлагате да си купи Acer, или Lenovo. И после да си ги чука в главата. Да - ThinkPad T430s е добра машинка, но с i5 процесора ще се мъчи.
На нея ѝ трябва i7, или Xeon, за да се вмъкне в цената.
Криси - нов лаптоп за 3000 лв. няма да е и наполовина толкова добър, колкото употребяван от висок клас. По-добре си вземи един HP ZBook 15 G2 (Workstation), който ще ти върши идеална работа и поне половината пари ще ти останат!
ПП pumpkinbg, като имаш хубава техника, хич не ти и трябва да знаеш, къде ѝ е сервиза!
ППП Лаптоп за игри и лаптоп за CAD са много различни!Последно редактирано от Иванка : 30-07-2019 на 23:27
-
Post Thanks / Like - 0 БЛАГОДАРЯ, 1 ХАРЕСВАМ!, 0 Recommend, 0 Dislikes
treven liked this post
-
31-07-2019, 03:34 #8
Нощо не хваля, нищо не предлагам - само констатирах.
Изпревари ме! Когато си права - права си!
И още едно уточнение - от работа до работа има голяма разлика! Едно е CAD, съвсем друго - Photoshop (примерно).
Освен това - лаптоп и работа означава мбого компромиси. Настолната машина си е друго.
Пп. От Tapatalk не мога да лайквам, но мога да коментирам!Най ме кефят дървени философи - когато започнат да се палят.
“About one-fifth of the people are against everything all of the time.”
May 6, 1964, U.S. Attorney General Robert F. KennedyНа този свят трябва да си честен, само когато парамедиците те питат : -"Какво сте взели?"
Гугъл търсачка на форума...............-...............Проверка на правописFuck off... if you please!!!
-
18-08-2019, 09:50 #9
Тя е казала графичен дизайн. Демек мощна видео карта и съответно добър екран по възможност синхронизиран с картата. Покрай учене и работа нямам никакво време да следя тренда,но за това което е казала и трябва и голяяям ССД към другите две.Бая рам също. И много ядрен процесор да обработва бързичко цялата тая работа. Като имаш зверски компоненти ти трябва и зверско охлаждане. Демек тук в тоя случай говорим за геймърски лаптоп. Познавам графични дизайнери които точно такива ползват. Моето инфо може и да е старо,но преди Г75х бяха това което се иска. Обаче цените са около 4 хил. Извънземните имаха проблем с охлаждането преди. Аз имах асус г751 за 3600лв 2015-та. Беше тухла 5кг без зарядното което беше още 1кг+ Отгоре на това тия лаптоти трябва постояно да са боцнати в мрежата,иначе батерията я изкара 90 мин я не. При яко натоварване и 1ч му е много. Та не знам и аз какво да кажа. Иначе с отворено ммо с 1000 човека около мен,анимации битки и прочие + още един куп ***** отворени не скачаше над 65-70 градуса. Обаче сега с новата архитектура и куп ***** които измислиха цените са нещо ужасно. Дано си е намерила нещо което да и върши работа.
Информация за темата
Потребители разглеждащи тази тема
В момента има 1 потребител(и) разглеждащ(и) тази тема. (0 регистрирани и 1 гости)
Подобни теми
-
Работа за лекари в ЮК-до 3000 паунда за уикенд
От baggio12 във форум Общ форумОтговори: 0Последно мнение: 23-03-2014, 23:57 -
3000 българки с oтровен силикон
От niknolt62 във форум Общ форумОтговори: 11Последно мнение: 03-01-2012, 20:01 -
На 3000 британци е направена незаконна евтаназия
От Charlotte във форум Новини от и за UKОтговори: 9Последно мнение: 22-02-2008, 15:21 -
Заклаха 3000 кокошки заради шегаджия
От Zara във форум Новини от и за БългарияОтговори: 0Последно мнение: 01-11-2005, 00:16
Отметки