Резултати от 1 до 25 от общо 56
Тема: Проблем със съседа
-
19-10-2018, 14:14 #1
Проблем със съседа
Моля за съвет. Наскоро се преместихме в нова къща със семейството ми и установихме,че съседът пуши марихуана в градината. Какви мерки мога да взема,за да спре това? И двамата сме притежатели на къщите, не живеем под наем. Имам малки деца и искам да си ползвам градината спокойно..Благодаря!
-
Post Thanks / Like - 0 БЛАГОДАРЯ, 1 ХАРЕСВАМ!, 0 Recommend, 1 Dislikes
Мила liked this post
DONALD TRUMP disliked this post
-
19-10-2018, 15:09 #2
За: Проблем със съседа
Разговаряй с полицията. Чети тук.
Консултации с Help4Bg
Услуги за българи в UK от Help4Bg
В този форум споделям опита и мнението си, не убеждавам никого в нищо. Извинявам се предварително, ако случайно убедя някого в правотата си - не е било нарочно.
Гугъл търсачка на форума
-
Post Thanks / Like - 0 БЛАГОДАРЯ, 2 ХАРЕСВАМ!, 0 Recommend, 0 Dislikes
-
19-10-2018, 15:17 #3
-
Post Thanks / Like - 0 БЛАГОДАРЯ, 1 ХАРЕСВАМ!, 0 Recommend, 0 Dislikes
DONALD TRUMP liked this post
-
19-10-2018, 15:32 #4
-
Post Thanks / Like - 0 БЛАГОДАРЯ, 2 ХАРЕСВАМ!, 0 Recommend, 1 Dislikes
-
19-10-2018, 15:44 #5
Всъщност, малко се притеснявам да се обадя в полицията, за да не влоша нещата, в случай че започне да ми отмъщава. Най-вероятно ще предположи ,че съм аз и незнам как ще реагира.
-
Post Thanks / Like - 0 БЛАГОДАРЯ, 0 ХАРЕСВАМ!, 0 Recommend, 1 Dislikes
-
19-10-2018, 16:18 #6
Разбираемо е притеснението ти, но аз не виждам много други полезни ходове, които да имаш - освен ако не решиш да продадеш имота си, де. Не е задължително да реши, че си точно ти - сигурно има и други, които усещат миризмата, а и е възможно той да пуши не само в градината си. Прочети статията, към която ти пуснах линк все пак.
Консултации с Help4Bg
В този форум споделям опита и мнението си, не убеждавам никого в нищо. Извинявам се предварително, ако случайно убедя някого в правотата си - не е било нарочно.
Гугъл търсачка на форума
-
IRST liked this post
-
19-10-2018, 16:27 #7
-
DONALD TRUMP liked this post
-
19-10-2018, 16:37 #8
Благодаря, Мила. Статията е полезна, за щастие марихуаната е нелегална и дано може нещо да се направи. Ще ми се да можех да върна къщата обратно на пазара, но ние тъкмо се нанесохме преди 2 месеца, а и инвестирахме доста пари в цялостен ремонт. Направих огромна грешка ,че не проучих съседите предварително, за съжаление.
-
Post Thanks / Like - 0 БЛАГОДАРЯ, 2 ХАРЕСВАМ!, 1 Recommend, 1 Dislikes
-
19-10-2018, 16:37 #9
Последно редактирано от RoxT : 19-10-2018 на 16:38 Причина: ..
-
Post Thanks / Like - 0 БЛАГОДАРЯ, 2 ХАРЕСВАМ!, 1 Recommend, 0 Dislikes
DONALD TRUMP recommended this post
-
19-10-2018, 16:46 #10
-
-
19-10-2018, 17:00 #11
Реално ако сте от скоро там и отидете в полицията, може би пак ще се досети за вас, защото сте от скоро там, а преди това никой не му е викал полиция (примерно).Според мен, един от най-добрите варианти е да говорите с него, естествено без лоши чувства към него. Ще си бъдете съседи цял живот(ако не се премести той или вие), ще е кофти още от началото да си правите мръсно.
-
IRST liked this post
-
19-10-2018, 17:40 #12
Мда... Аз не бих рискувала да говоря с него, без да проуча нещата... Не се знае какъв е и как ще реагира. Ако си е пушил винаги, едва ли ще му хареса, че някой, дето вчера се е нанесъл е решил да му дава тон в живота... Виж дали може да намериш клюкарите на квартала, аз бих попитала други съседи така неангажиращо, има ли някакви проблеми в квартала, че сме отскоро, трябва ли да внимаваме за нещо или някакви неприятности дали е имало преди - ако нацелите точния човек, ще получите доста информация, преди да се обърнеш директно към него, ако така си решил. Може да избереш по-правилен подход така.
Консултации с Help4Bg
Гугъл търсачка на форума
-
Post Thanks / Like - 0 БЛАГОДАРЯ, 1 ХАРЕСВАМ!, 1 Recommend, 0 Dislikes
-
19-10-2018, 18:30 #13
-
IRST liked this post
-
19-10-2018, 18:43 #14
Благодаря. Всъщност сега имам малко повече информация. Успях да се свържа с предишните собственици на къщата. Попитах дали те са усещали миризма. Те отрекоха да е имало проблем, на което аз не вярвам, но както и да е. Оказва се, че в къщата живее сингъл майка с двама тийнейджъри момче и момиче, и още някой , който пребивава там , вероятно под наем. Предполагам, че тийнейджъри те са тези, които пушат, вероятно и с други техни приятели. При това положение си мисля, че бих могла да говоря с майката, но въпросът е дали тя има контрол над ситуацията или още по-лошо, дали и тя не пуши?? Другото, за което си мисля е, дали има начин да се спре миризмата по някакъв начин, висока ограда или нещо друго, в случай, че проблемът не се реши..
-
-
19-10-2018, 18:50 #15
-
IRST liked this post
-
19-10-2018, 18:51 #16
-
IRST liked this post
-
19-10-2018, 19:02 #17
Имаш впредвид да ги секне полицията ли? Това, че са тийн дали улеснява проблема? Ако говоря с майката, се чудя, дали тя би се притеснила, че мога да се свърза с полицията все пак? Вероятно това би я накарало да реши въпроса..? От друга страна, не се знае дали тя има контрол над тях..
-
-
19-10-2018, 19:27 #18
Разговор с майката би помогнал със сигурност, независимо какъв и е контрола над тийновете.
-
19-10-2018, 19:49 #19
-
-
19-10-2018, 21:31 #20
Don't dream your life, live your dreams.
По-страшен от СПИН -а, по-опасен от рака...сега за сега си остава простака!
Има ли смисъл, като няма значение....
-
Post Thanks / Like - 1 БЛАГОДАРЯ, 1 ХАРЕСВАМ!, 1 Recommend, 0 Dislikes
-
19-10-2018, 21:57 #21
Нека поясня, преди да започнеш да се заяждаш...Под притежатели имам впредвид, че сме обвързани с моргидж и не можем току така да се преместим веднага на друго място. Другото, което е..ако съседът беше под наем, или в кансилска къща, бих могла да се свържа с ландлорда или да се оплача на кансила. В случая не мога. Аз не гледам в градината на съседа, но в случая миризмата /пушека или както искаш го наречи, преминава границата на неговия имот, така да се каже и навлиза в моя.. Лятото миризмата при отворен прозорец се усеща и в кухнята ми!! Тоест на мен ми се налага принудително да вдишвам тая субстанция, нещо, с което не искам да се примиря. Да не споменавам също, че 7 годишното ми дете ме пита, на какво мирише, а също така имам и новородено бебе, което бих желала да извеждам в градината.
-
Post Thanks / Like - 1 БЛАГОДАРЯ, 2 ХАРЕСВАМ!, 0 Recommend, 1 Dislikes
-
19-10-2018, 21:59 #22
Educate you self!!!!!!!!!
"The war is over"- Nigel Farage
M E G A + M A G A
DONALD TRUMP 2020
-
19-10-2018, 22:15 #23
В моя двор лятото барбекюто не спира да дими и опушава съедите предимно на свински пържоли, шишчета....джамията е на съседната улица и съм сигурен че им влиза и в храма (не го правя нарочно- просто немога да конролирам въздушните течения) + това много от съседите ми са мюслим....питал съм ги дали ако правя барби им преча..... и винаги са ми отговаряли: та нали го правиш в твоя двор!!!! що трябва да ни пречи!!!!! ....не знам от коя религия си или си атеист но щом мюсюлманите са толерантни към това което правя в моя си двор начи и ти трябва да се научиш на това!!!!!!
"The war is over"- Nigel Farage
M E G A + M A G A
DONALD TRUMP 2020
-
steve liked this post
-
19-10-2018, 22:31 #24
-
Post Thanks / Like - 0 БЛАГОДАРЯ, 2 ХАРЕСВАМ!, 0 Recommend, 1 Dislikes
-
19-10-2018, 22:38 #25
Информация за темата
Потребители разглеждащи тази тема
В момента има 1 потребител(и) разглеждащ(и) тази тема. (0 регистрирани и 1 гости)
Подобни теми
-
Проблем с нета на hard wired PC, без проблем с wi fi през един рутер?
От Мила във форум Интернет и компютриОтговори: 14Последно мнение: 09-01-2013, 22:42 -
безплатен wireless от съседа
От ivaka2 във форум Интернет и компютриОтговори: 31Последно мнение: 08-05-2009, 08:38 -
Проблем с 's'-ове
От Nakupenda Malaika във форум Общ форумОтговори: 14Последно мнение: 28-11-2007, 15:19 -
Има проблем/няма проблем
От Mudkip във форум Общ форумОтговори: 17Последно мнение: 27-06-2006, 18:48
Отметки