Резултати от 1 до 2 от общо 2
Тема: Катастрофа
-
29-06-2018, 21:28 #1
Катастрофа
Здравейте, Април месец претърпях леко ПТП отнех предимството на друг автомобил следователно се спря в мен, на мойта кола и няма почти нищо само счупен халоген и бронята е леко ожулена на другата кола номера е счупен има някакви минимални щети по бронята и по предния капак. Та след като стана не направихме снимки не звъняхме на никой разбрахме с жената да ми звънне когато закара колата на ремонт и ще и платя на ръка но след няколко дена получих обаждане че се е опитала да claim-и разпитваха ме какво е станало как е станало признавам ли че съм отнел предимството и вината е моя и т.н.т. Та питането ми е как да разбера направен ли е claim или не и ако е направен трябва да ли да получа писмо със сумата следователно да знам какво да пиша при правенето на следваща застраховка.
Благодаря предварително.
-
29-06-2018, 22:13 #2
Информация за темата
Потребители разглеждащи тази тема
В момента има 1 потребител(и) разглеждащ(и) тази тема. (0 регистрирани и 1 гости)
Подобни теми
-
Катастрофа - сега какво !
От bmwww във форум Авто-мото, транспортни, пътуванеОтговори: 48Последно мнение: 11-09-2017, 23:22 -
Автомобилна катастрофа
От [email protected] във форум Пари, Финанси, Счетоводство, Mortgages, ЗастраховкиОтговори: 36Последно мнение: 22-09-2013, 23:42 -
какви са последствията при катастрофа
От engmimi във форум Авто-мото, транспортни, пътуванеОтговори: 5Последно мнение: 05-05-2008, 00:25 -
Гонзо оцеля в катастрофа
От Suzanne във форум СпортОтговори: 1Последно мнение: 30-05-2006, 14:17 -
Самолетна катастрофа
От edin balgarin във форум Други новиниОтговори: 0Последно мнение: 03-05-2006, 07:48
Отметки