Резултати от 1 до 14 от общо 14
-
11-01-2018, 09:21 #1
- Град
- London, United Kingdom, United Kingdom
- Post Thanks / Like
Как да рапортуваме идиоти шофьори на пътя
Чат пат има по някой идиот, който като, че ли нарочно иска да го блъснеш. Някои това им е бизнеса.
Ако имате видеокамера може да изпратите видеото на локалната полиция да разследва случая.
Ето едно такова видео https://www.facebook.com/svetoslav.y...3740981453228/
http://www.dailymail.co.uk/news/arti...ing-badly.html
Станете членове на нашата Facebook група Работа в UK https://www.facebook.com/groups/908173225909681/
-
Post Thanks / Like - 3 БЛАГОДАРЯ, 0 ХАРЕСВАМ!, 0 Recommend, 0 Dislikes
-
12-01-2018, 11:03 #2
За: Как да рапортуваме идиоти шофьори на пътя
На видеото има лична закачка, не иска някой, кой да е да го удари нарочно- пуска всички отляво с изключение на следващия го... А ако този искаше да го изпревари, можеше да изостане малко и да се мушне в лявата колона, предния вижда само фарове отзад, не различава колите...
Освен това от фаровете блести и не се вижда номера му та да го рапортуваш....
-
Post Thanks / Like - 0 БЛАГОДАРЯ, 2 ХАРЕСВАМ!, 0 Recommend, 0 Dislikes
-
12-01-2018, 20:21 #3
Не знам дали е закачка, според мен се случва, когато водачът се е заблял или е много уморен или си чопли телефона, докато кара и не е забелязал, че отляво вече няма никой - или е някой пенсия, дето реакциите са му като на игуана. Такива ги изпреварвам отляво още веднага, неам нерви да ги чакам да се усетят - те обикновено се усещат, като ги изпревариш - този обаче не. Може да става нещо с колата му, знам ли.
Пълният наръчник за емигранта във Великобритания
Гугъл търсачка на форума
Сбъднете мечтите си с Dreamland.Моят блог
Законът за привличането
Моля потребителите, които не разбират смисъла на някое мое мнение или са потресени или възмутени от него или искат да му вменят някакво свое тълкувание и се дразнят, ако не се съгласявам, че съм искала да кажа това, което те са "прочели", да пропускат коментарите ми, да не ги цитират и по всякакъв възможен начин да спазват дистанция. Благодаря за разбирането.
-
12-01-2018, 20:31 #4
-
12-01-2018, 20:42 #5
Да, сега го изгледах докрая. То и да караш в дясното платно, когато вляво е свободно - също не е разрешено.
Може да е се е инатил, защото караше близичко до него. Аз правя както ти си писал по-нагоре, изоставам, минавам в лявото платно и така, пускам някой друг от tailgaters да го избута от пътя. Гледам, тук не прилагат "европейския" номер - да присвятват с фаровете начесто къси-дълги отдалече, че да разчистиш пътя навреме, още преди да се приближат - само веднъж съм го виждала това в Шотландия, а в Европа се случва много по-често.Пълният наръчник за емигранта във Великобритания
Гугъл търсачка на форума
Законът за привличането
Моля потребителите, които не разбират смисъла на някое мое мнение или са потресени или възмутени от него или искат да му вменят някакво свое тълкувание и се дразнят, ако не се съгласявам, че съм искала да кажа това, което те са "прочели", да пропускат коментарите ми, да не ги цитират и по всякакъв възможен начин да спазват дистанция. Благодаря за разбирането.
-
12-01-2018, 20:49 #6
-
12-01-2018, 21:32 #7
- Град
- London, United Kingdom, United Kingdom
- Post Thanks / Like
Re: Как да рапортуваме идиоти шофьори на пътя
Тук поне има правила в държави като Америка всеки си кара където му скимне . Най-бързата лента карат с 70 примерно и се изпреварва от където може. Никой не свирка или мига. В Европа пък в някои държави, изпреверва и веднага сменя лента, малко то става досадно.
Станете членове на нашата Facebook група Работа в UK https://www.facebook.com/groups/908173225909681/
-
12-01-2018, 21:34 #8
-
12-01-2018, 22:08 #9
Когато е от дясната страна се казва изпреварване а от лявата е задминаване
Don't dream your life, live your dreams.
По-страшен от СПИН -а, по-опасен от рака...сега за сега си остава простака!
Има ли смисъл, като няма значение....
-
12-01-2018, 22:26 #10
Или вдигаш прах, или гълташ прах. — Хенри Кисинджър
-
12-01-2018, 22:41 #11
Несъгласните да прегледат закона за движение по пътищата в UK,Highway code по нашему.
-
12-01-2018, 22:42 #12
-
13-01-2018, 08:22 #13
Май не се разбираме...Пример- ако някой се движи в средната лента с 20, лявата може да се движи с 50 и да си минават край него, но ако някой го наближава в неговата (средна) лента и иска да мине пред него, трябва да го направи през дясната, не през лявата лента, дори и да е свободна...това исках да кажа.
Ако този с 20 е в бързата лента, не може да минеш пред него през средната, трябва да му дадеш да разбере да се прибере в средната и да продължиш...Последно редактирано от cibik : 13-01-2018 на 08:35
-
13-01-2018, 14:26 #14Пълният наръчник за емигранта във Великобритания
Гугъл търсачка на форума
Законът за привличането
Информация за темата
Потребители разглеждащи тази тема
В момента има 1 потребител(и) разглеждащ(и) тази тема. (0 регистрирани и 1 гости)
Подобни теми
-
Лек инцидент на пътя
От SURVIVOR във форум Авто-мото, транспортни, пътуванеОтговори: 14Последно мнение: 07-07-2017, 19:26 -
случка на пътя
От deijei във форум Общ форумОтговори: 13Последно мнение: 30-10-2016, 20:42 -
Внимание - жени шофьори на пътя
От Wolf във форум Авто-мото, транспортни, пътуванеОтговори: 76Последно мнение: 11-10-2010, 22:19 -
Внимание-мъже шофьори на пътя!
От elicka във форум Авто-мото, транспортни, пътуванеОтговори: 73Последно мнение: 23-07-2010, 08:07
Отметки