Резултати от 7 701 до 7 725 от общо 8990
Тема: Брексит - обща дискусия
-
20-10-2020, 05:02 #7701
За: Брексит - обща дискусия
Тръмп е фалирал няколко пъти , както и в момента е фалирал и казината и хотелите му са пред фалит , като изгиби изборите най вероятно ще го вкарат в затвора за данъчни измами .Тръмп е нарцис , използван за мръсната поръчка от евреите лихвари .Байдън е Ирландец , той ще възстанови добрите отношения между съединените щати и Европейския съюз . Няма да позволи на Джонсън да не спази договора подписан между Великобритания и Европейския съюз през януари 2020 .А имено митническата граница между Европейския съюз и Великобритания не трябва да бъде сухопътна между двете Ирландии , а в морето между двата острова .
Последно редактирано от kanarinapred : 20-10-2020 на 05:18
-
Post Thanks / Like - 1 БЛАГОДАРЯ, 1 ХАРЕСВАМ!, 0 Recommend, 0 Dislikes
dimitrov2008 thanked for this post
dimitrov2008 liked this post
-
20-10-2020, 05:25 #7702
На теб , на Путин , на БСП лидерите , на професор Иво Христов ви се иска Тръмп да спечели изборите .Усещаш ли се в каква компания си попаднал . Добре България ще излезе от Европейския съюз , българите няма да могат да се заселват свободно в Европа , това ли те кефи .Защото ще казваш , аз съм най велик , аз имам британско гражданство , другите българи селяни да си стоят на село в България да се гърчат . Много ниска топка си моето момче .Най великото качество на богатия човек е благородството .Ако знаеш какво означава , тази дума .
Последно редактирано от kanarinapred : 20-10-2020 на 05:33
-
20-10-2020, 10:50 #7703
Re: За: Брексит - обща дискусия
Обожавам някой с два развода, три кредита и ипотека, да ми дава съвети как да живея
-
20-10-2020, 14:02 #7704
втората безвъзмездна помощ е на стойност 70% от средните месечни печалби от търговия, изплаща се на една вноска, покриваща печалбата на стойност 3 месеца, и е ограничена на общо 6570 £. Онлайн услугата ще ви разкаже как сме разработили вашата субсидия.
Първият грант, за който кандидатурите приключват на 13 юли 2020 г., се основава на 80% от вашите търговски печалби и е ограничен до 7500 £ общо .. .пример , имаш заведение което ти носи 5000 паунда печалба на месец , това което ще ти дадат е най много 2500 паунда на месец .И тези грандове няма да ти ги дават вечно .Максимум 6 до 12 месеца после фалираш и отиваш на uниверсал кредит .Банката ти взима всичко .Последно редактирано от kanarinapred : 20-10-2020 на 14:13
-
20-10-2020, 17:29 #7705MotovilkovGuest
Мислиш твърде ограничено.
Само по CJRS имаш по 2,500 грант на месец за всеки работник. Компаниите изгубили обществена поръчка заради КОВИД взимат 80% от стойността на поръчката. Например при котнракт за GBP200k ще вземеш грант за 160к безвъздмездно. Познавам хора с милиони от грантове. Отделно имаш BBLS, CBILS, FFS и още няколко специализирани схеми. Имаш още и локални грантове от по 1000-5000 паунда.
Та държавата помогна доста. Естествено ако и бях работил тези 4 месеца щях още повече да събера, ама малко почивка ми дойде добре. Таман успях да стартирам ново начинание.
-
20-10-2020, 17:35 #7706MotovilkovGuest
За: Re: За: Брексит - обща дискусия
И аз така мислех, ама на банката им е все тая дали ще си изплатиш мортгиджа. Тяхната далавера е лихвата. Стига да си плащаш лихвата и оставаш с поне 80% заем към стойност, то можеш и да не го изплащаш този мортгидж.
Като купиш къща тя си е твоя - сам решаваш какво ще правиш с нея. Просто си длъжен да върнеш заема към банката при продажба и това е. Сам решаваш - по-малко изплащаш повече, под наем да я даваш и т.н.
При тези ипотечни лихви от 1% на година трябва да си зле да искаш да изплащаш мортиджа. По-добре да купиш повече имоти/сребро/злато/крипто/акции.
-
20-10-2020, 17:39 #7707MotovilkovGuest
Байден е супер корумпиран далавераджия. Сложи сина си в управителният съвет на украинската нефтена компания, изпра куп пари от подкупи и нареди на Порошенко да уволни главният прокурор на Украйна. Такива наглости никой не си е позволявал от US политиците.
Демократите нямат шанс просто. Ще има голямо шоу през Ноември. В най-лошият случай ще видим разделението на САЩ, но Тръмп няма да го позволи разбира се.
-
20-10-2020, 17:43 #7708MotovilkovGuest
-
20-10-2020, 18:22 #7709
За: Re: За: Брексит - обща дискусия
С теб си говорим поне 8 години в този форум , досега трябваше да бъдеш милионер , както се изхвърляш с сумите пари .И нищо конкретно не казваш . Аз имам 300 000 евро , няма значение в кво са .В имоти в пари в злато .И нямам една стотинка да дължа на банка . Ти кво имаш . Колко е 2 % лихва на 500 000 панда на година .Това са 10 000 паунда само лихва и като сложиш такси и други лохварски трикове и става камила с рога . Като ти влезнат под наем една млада двойка и им се роди дете и спрат да ти плащат наема и не можеш да ги изгониш и ще изгориш като факел .
Последно редактирано от kanarinapred : 20-10-2020 на 18:39
-
20-10-2020, 18:42 #7710
-
20-10-2020, 18:52 #7711
ХОХОХО БАЙДЪН Е НОВИЯ ПРЕЗИДЕНТ
Той е от ирландско католическо семейство , яко да ви е дупето на брекзитарите . НАТО обмисля среща на върха през март в Брюксел, за да приветства новия американски президент, ако демократът Джо Байдън спечели изборите, съобщиха дипломати и официални представители . Аз ще събера всички приятели на вечеря да ги почерпя след като изберат ДЖО БАЙДЪН . за президент на USAПоследно редактирано от kanarinapred : 20-10-2020 на 19:22
-
20-10-2020, 19:07 #7712
THE European Union will be able to pursue plans to transform the bloc into a federal superstate now that Britain is no longer "holding it back", according to Finnish MEP Laura Huhtasaari. ...
Европейският съюз ще може да продължи плановете си да превърне блока във федерална супердържава сега, когато Великобритания вече не го „задържа“, според финландския евродепутат Лора Хухтасаари.
-
20-10-2020, 21:02 #7713MotovilkovGuest
Те вече 50 години го кроят този план. САЩ няма да позволи на ЕС да се развива! ЕС няма армия. Турция има по-голяма армия от всичките войски на ЕС.
На ЕС няма да им дадат да се развият икономически. Реверсни санкции, бежанци, скъпа газ и ел. енергия са само една част от инструментите за сдържане.
-
21-10-2020, 04:36 #7714
Ти не гледаш колко мизерен е станал живота в Англия , тръгнал да гледа Германия .Германците са велика нация , не като острова , дървени къщички зеленясали . Видя се и по време на пандемията как се справят Германия и как се справя Англия . Америка нямат друг избор , единствените им приятели са европейците против Путин и Китай . Коронавируса ви разсипа , хотели ресторанти въздушен транспорт , останахте изолирани на влажния остров .Обаче ти голям го играеш .Хиляди българи се махнаха от Англия .След нова година и брекзит без сделка , не само че никой европеец няма да се заселва на острова , но и на ескурзия няма да ходят в Англия . Давам ти три години и ти ще се махнеш от Англия .
Последно редактирано от kanarinapred : 21-10-2020 на 05:13
-
21-10-2020, 19:15 #7715
Ето че уцели без да искаш причините да ни мразиш бедна душицо! По горе показваш и какъв си: един Киряк Стефчо с много левичарски убеждения- то и няма как да е....-"тука се говори против султана (Меркел)", българите искаш да бягат от българия- най бедната страна в ЕС заради поставената от Меркел и 100% подържана от Брюксел, крадлива престъпна шаика ГЕРБ.....ама света се обръща Тръмп ще управлява още 4 години и следващата година всичките мошеници от ЕУ ще разберат в каква пропаст са хвърлели ЕУ като не са подписали зделка с УК....
Последно редактирано от DONALD TRUMP : 21-10-2020 на 19:20
"The war is over"- Nigel Farage
M E G A + M A G A
DONALD TRUMP 2020
-
21-10-2020, 19:37 #7716
Аз теб не те мразя бедна душицо , тръгнал той да се слага , че го мразя .За какво да те мразя за мизерната социалка в която живееш . Разочарован съм от глупавата английска тълпа , която гласува против белите европейци християни и за миграцията от Пакистан , Индия и тн (ЕУ ще разберат в каква пропаст са хвърлели ЕУ като не са подписали зделка с УК) hahahaha .Ама ти сериозно ли !!!!!!! А ти защо избяга от България бе ? Комуниста , привърженик на Путин ще ми говори за левичарство .А бе комуняги вие яко сте объркали посоките . Едно време взривявахте църква вашта партия .После забранихте на хорста да влизат в църква при бай Тошо .А сега станахте най големите християни . Тръмп , като изгуби изборите да не се скриеш в миша дупка , като мишка . Иначе успешно повтаряш опорките на професор Иво Христов и цялата БСП организация .По между си си говорят на другарю , чувал ли си ги .А другарю
Последно редактирано от kanarinapred : 21-10-2020 на 20:03
-
21-10-2020, 20:21 #7717
"Вашата партия", Комуниста", Вие яко сте объркали посоките", Вашата партия ЕДНО ВРЕМЕ взривявахте църкви" бла, бла, бла..... Алоооо скрития в миша дупка от страх от КОВИД 19 не ми цвили защо съм "избягал" от българия когато пропагандираш точно това, злобна мижетурко.
"The war is over"- Nigel Farage
M E G A + M A G A
DONALD TRUMP 2020
-
21-10-2020, 21:02 #7718
-
21-10-2020, 21:13 #7719
-
21-10-2020, 22:57 #7720
Re: Брексит - обща дискусия
Вие двамата по- горе няма ли да престанете да се драпате. Не разбрахте ли, че глобализацията е към своят край. Държавите тепърва ще затварят границите, уж заради тоя измислен вирус, второ не може всички селендури да размахват британски паспорти и жените да раждат мелези, заченати от английските пияндурки.Време е нещата да си дойдат на мястото.
Обожавам някой с два развода, три кредита и ипотека, да ми дава съвети как да живея
-
22-10-2020, 05:11 #7721
За: Re: Брексит - обща дискусия
Явно живееш в английската провинция , където между другото всички са селендури , те така и гласуваха селендурски на референдума , тъпашки .И да , една велика империя в миналото сама се затри с тво си решение .Малката Англия която е останала от тази велика империя, ще бъде претопена , референдума бе каталозатора това да стане много по бързо .Сега разбра ли за лаково гласуваха дивите селендури от централна и северна Англия .Лондон Бирмингаm и тн основни градове вече са превзети в момента , остават по малко от 20 години да са мнозинство пакита индийци и тн . Много от районите кметове вече са пакистанци и тн ., кмета на лондон е от майка и баща пакистанци .Погледни минострите им в последните кабинети на Торите .ТЕ ВЕЧЕ СА В ВЛАСТА . и брекзитарите ще ми говорят за национална държава .Господа вие вече сте превзета от вътре държава , няма ви , въпрос на много малко време е да бъдете претопени .Спряхте единственото ви спасение европейците християни да се заселват в Англия .Амин .
Последно редактирано от kanarinapred : 22-10-2020 на 05:51
-
22-10-2020, 09:50 #7722
Най ме кефят дървени философи - когато започнат да се палят.
“About one-fifth of the people are against everything all of the time.”
May 6, 1964, U.S. Attorney General Robert F. KennedyНа този свят трябва да си честен, само когато парамедиците те питат : -"Какво сте взели?"
Гугъл търсачка на форума...............-...............Проверка на правописFuck off... if you please!!!
-
22-10-2020, 11:47 #7723
-
23-10-2020, 12:02 #7724
Франция предупреди, че все още може да гласува против всяка сделка за Брекзит до дни, ако Борис Джонсън откаже да направи отстъпки в последния кръг от търговски преговори.
-
23-10-2020, 21:06 #7725
https://m.dir.bg/business/pazari/tar...sa-znachitelni
Нещо май пак няма да познаешИли вдигаш прах, или гълташ прах. — Хенри Кисинджър
Информация за темата
Потребители разглеждащи тази тема
В момента има 7 потребител(и) разглеждащ(и) тази тема. (0 регистрирани и 7 гости)
Подобни теми
-
Обща ограда
От cibik във форум Общ форумОтговори: 18Последно мнение: 18-06-2018, 21:22 -
Помощи /benefits/ - "за" и "против" - обща дискусия
От musi във форум Benefits - ПомощиОтговори: 126Последно мнение: 27-01-2016, 17:47
Отметки