Резултати от 1 до 2 от общо 2
Тема: Обучение в България
-
07-07-2014, 10:15 #1
Обучение в България
Здравейте, избрах не много подходящо заглавие,но.. Та както и да е , искам да ви питам няколко въпроса за това кое да избера от 2-хубави възможности! Понеже тази година завърших 7-клас и кандидатствах за много училища в Стара Загора и в София , приеха ме в 2 еднакви училища! в Стара Загора ме приеха в „Княз Симеон Търновски" или по-точно в Търговската, а в София ме приеха в НТБГ. Аз мисля че НТБГ е по-хубавото, НО! Аз съм от Хасково много далече от София в провинцията (А нали казват, че софиянци не харесват провинционалисти) и ми е чудно кое да избера , ето ги и въпросите:
- какво ще е отношението от софийските ученици към мен , и какво ще е от старозагорските?
- какво ви е мнението за училищата?
- понеже и баща ми ще идва с мен, за да работи някоя по-хубава работа защото в Хасково повече от 500 лв не взима а това не стига само за квартитрата, кой от 2-та града се предлагат по-добри заплащания в сферата на икономиката г/д 1500-2000 лв.? (мисля че въпросът е абсолютно ненужен, но аз пак да си попитам)
- За първи път ще съм на квартира - имам въпрос също и за това, ако например наема за квартирата е 500лв в тази цена влиза ли заплащането за ток, вода, парно?
- Можем ли през периода в който сме в квартирата ние да я обзавеждаме както си искаме , ако тя е обзаведена вече?
Ако има софиянци или старозагорци тук , помагайте.
И също ако познавате хора , или самите вие имате квартири в радиус 500-1000 метра от училището - тоест на ул. "Емил Берсински" , бул. "Петко Каравелов" , ул. "Бурел" , ул. "Доктор Стефан Сарафов" - ще помогнете много!
Предварително благодаря на всички!
-
07-07-2014, 10:57 #2
За: Обучение в България
душко, явно не си забелязял, но форума е на българи които НЕ живеят в България...
няма как да те посъветваме за училища които са В БългарияWinners Are Driven Роденият да пълзи няма как да полети!
The Pope might be french, but God is english...
Точно това имах предвид, че ако акъла е колкото на крава не може да се пият 700 таблетки!!!!
Информация за темата
Потребители разглеждащи тази тема
В момента има 1 потребител(и) разглеждащ(и) тази тема. (0 регистрирани и 1 гости)
Подобни теми
-
Обучение на учители и ученици в трансграничният регион България - Сърбия
От igetova във форум Event forumОтговори: 0Последно мнение: 21-06-2013, 12:20 -
NHS и лечение в България
От petvas във форум Здраве и здравеопазванеОтговори: 3Последно мнение: 17-01-2009, 19:00 -
Въпрос за дистанционно обучение в България?
От Simoni7 във форум Образование в БГОтговори: 4Последно мнение: 11-04-2008, 13:11 -
Европейци вече идват на лечение в България
От Suzanne във форум Новини от и за БългарияОтговори: 4Последно мнение: 29-10-2007, 23:47 -
Лечение в България или в Uk.
От lordm във форум Здраве и здравеопазванеОтговори: 11Последно мнение: 03-08-2005, 16:01
Отметки