Резултати от 1 до 2 от общо 2
-
03-08-2012, 12:41 #1
Египтянин пише книга за Кирил и Методий
Пишат първата книга за братята Кирил и Методий на арабски език. Със задачата се е заел египтянин, преподавател по история.
Той е един от участниците в открития днес във ВТУ „Св. Св. Кирил и Методий" 35-ти международен летен семинар по български език за чужденци и идва от университета в Мансура, където преподава средновековна история
Това е трети семинар за мен във Великотърновския университет и когато гледам колко много хубава е България, колко много приятни българи има и мисля да правя нещо, да имам контакт с България, споделя преподавателят, цитиран от БНР.
Той е пленен от живота на светите братя. По думите му в Египет има отделни секции, посветени на Кирил и Методий, но не и цяла книга за тях. Четивото ще бъде готово след година.
news.bg
Консултации с Help4Bg
Услуги за българи в UK от Help4Bg
В този форум споделям опита и мнението си, не убеждавам никого в нищо. Извинявам се предварително, ако случайно убедя някого в правотата си - не е било нарочно.
Гугъл търсачка на форума
-
Post Thanks / Like - 1 БЛАГОДАРЯ, 0 ХАРЕСВАМ!, 0 Recommend, 0 Dislikes
elicka thanked for this post
-
03-08-2012, 14:56 #2
-
Post Thanks / Like - 1 БЛАГОДАРЯ, 0 ХАРЕСВАМ!, 0 Recommend, 0 Dislikes
Мила thanked for this post
Информация за темата
Потребители разглеждащи тази тема
В момента има 1 потребител(и) разглеждащ(и) тази тема. (0 регистрирани и 1 гости)
Подобни теми
-
Бербатов и принц Кирил откриват БГ чешма на 26 май в парк на кралицата
От lordm във форум Новини от и за UKОтговори: 1Последно мнение: 14-04-2012, 13:55 -
Почитаме паметта на светите братя Кирил и Методий
От p-m-p във форум Общ форумОтговори: 2Последно мнение: 11-05-2009, 14:33 -
Библия Бесика или мита за делото на Кирил и Методий
От free32 във форум Общ форумОтговори: 2Последно мнение: 17-07-2008, 23:04 -
За Кирил и Методий
От sashaaa във форум Собствени творбиОтговори: 4Последно мнение: 02-05-2008, 00:48 -
честит имен ден - Св. Св. Кирил и Методий
От milena във форум ЧеститкиОтговори: 0Последно мнение: 11-05-2005, 22:38
Отметки