Резултати от 51 до 69 от общо 69
-
12-12-2013, 00:21 #51
Re: За: Re: За: Електрическа четка за зъби
Благодаря за отговора.
Аз те питам, защото съм чула такова устройство споменато от dental hygienist, с уговорката, че качествените са все още доста скъпи за масова употреба, около 100 лири (разговорът беше преди година), но каза, че според това, което била чела, вършели доста добра работа за почистване на междузъбно пространство за по-задни зъби и други труднодостъпни места, като например под мостове - там конецът трудно върши някаква свястна работа изобщо.Пълният наръчник за емигранта във Великобритания
Гугъл търсачка на форума
Сбъднете мечтите си с Dreamland.Моят блог
Законът за привличането
Моля потребителите, които не разбират смисъла на някое мое мнение или са потресени или възмутени от него или искат да му вменят някакво свое тълкувание и се дразнят, ако не се съгласявам, че съм искала да кажа това, което те са "прочели", да пропускат коментарите ми, да не ги цитират и по всякакъв възможен начин да спазват дистанция. Благодаря за разбирането.
-
06-01-2014, 08:51 #52
- Град
- London, United Kingdom, United Kingdom
- Post Thanks / Like
За: Електрическа четка за зъби
Станете членове на нашата Facebook група Работа в UK https://www.facebook.com/groups/908173225909681/
-
Post Thanks / Like - 1 БЛАГОДАРЯ, 0 ХАРЕСВАМ!, 0 Recommend, 0 Dislikes
detelina33 thanked for this post
-
08-01-2014, 19:57 #53
За: Препоръчайте електрическа четка за зъби.
Аз ползвам тази на Браун Орал Б 500. Много съм доволна! Чисти зъбите за 2 минути според препоръчаното време и после все едно са нови. Разбира се, не успявам всеки път да я ползвам. Но е сравнително евтина и според мен е качествена, ако изключим шума
-
lordm thanked for this post
-
19-06-2014, 14:15 #54
- Град
- Post Thanks / Like
Re: Препоръчайте електрическа четка за зъби.
Старата ми четка сдаде багажа и си взех нова http://www.colgate.co.uk/app/Colgate...cts/A1500.cwsp
Разликата от старата ми Браун топ класа, до тази е от земята до небето.
Colgate е с пъти по добра, като си измия зъбите и се чувства все едно, че си бил на зъболекар всичко в устата ти е свежо и приятно.
Станете членове на нашата Facebook група Работа в UK https://www.facebook.com/groups/908173225909681/
-
Мила thanked for this post
-
19-06-2014, 15:54 #55
За: Re: Препоръчайте електрическа четка за зъби.
Ако наистина искате да имате чисти зъби и свеж дъх САМО това :
http://www.ebay.co.uk/itm/Waterpik-W...item23362f5d1c
Всичко останало са пари дадени на вятъра и за рекламана на булшиит.
.''-Кажи ми нещо, Джингиби, знаеш ли защо от Къкрина до София те пазеха САМО ТРИ заптиета?
- Не знам, ага.
-АЗ така заповядах!!! Можех да пратя 300, аз обаче пратих само трима! И знаеш ли защо? За да могат твоите апапи да им скочат отгоре и да те освободят. Видя ли, никой не ти помогна, а се кълняха в теб. Ха сега, да видиш, Джингиби, за кой народ си тръгнал курбан да ставаш.''
Народе ????
-
19-06-2014, 15:57 #56
Re: За: Re: Препоръчайте електрическа четка за зъби.
Пълният наръчник за емигранта във Великобритания
Гугъл търсачка на форума
Законът за привличането
Моля потребителите, които не разбират смисъла на някое мое мнение или са потресени или възмутени от него или искат да му вменят някакво свое тълкувание и се дразнят, ако не се съгласявам, че съм искала да кажа това, което те са "прочели", да пропускат коментарите ми, да не ги цитират и по всякакъв възможен начин да спазват дистанция. Благодаря за разбирането.
-
19-06-2014, 15:59 #57
За: Re: За: Re: Препоръчайте електрическа четка за зъби.
''-Кажи ми нещо, Джингиби, знаеш ли защо от Къкрина до София те пазеха САМО ТРИ заптиета?
- Не знам, ага.
-АЗ така заповядах!!! Можех да пратя 300, аз обаче пратих само трима! И знаеш ли защо? За да могат твоите апапи да им скочат отгоре и да те освободят. Видя ли, никой не ти помогна, а се кълняха в теб. Ха сега, да видиш, Джингиби, за кой народ си тръгнал курбан да ставаш.''
Народе ????
-
madlena thanked for this post
-
19-06-2014, 16:02 #58
Re: За: Re: За: Re: Препоръчайте електрическа четка за зъби.
Гугъл търсачка на форума
Законът за привличането
-
19-06-2014, 16:05 #59
За: Re: За: Re: За: Re: Препоръчайте електрическа четка за зъби.
Последно редактирано от victor07 : 19-06-2014 на 16:21
''-Кажи ми нещо, Джингиби, знаеш ли защо от Къкрина до София те пазеха САМО ТРИ заптиета?
- Не знам, ага.
Народе ????
-
-
19-06-2014, 19:05 #60
мила флосването не чисти само между зъбите а също чисти между венеца и зъба където не са detached.
така че съвета на този 8ъболекар е смешен.
виктор, това което показваш не е достатъчно. трябва да миеш И с четка за зъби.
всъщноост аз не разбрах дали го даваш като алтернатива или като добавка.
както и да е аз смятач че това не би свършило това което трябва да върши, но не съм опитвала и засега няма да го коментирамShall we call the real life OUTERNET?
If you're talking behind my back, you are in a good position to kiss my ass!
-
-
19-06-2014, 19:08 #61
Re: За: Препоръчайте електрическа четка за зъби.
И аз не съм специалист, Викторе - и затова няма да споря, може и да се заблуждавам. А и въпросният зъболекар е в България, там съветите за зъбната хигиена ми се виждат доста различни, поне това, което аз съм чувала, де... А между венеца и зъба - там не успява ли една електрическа четка с въртяща глава да достигне?
Гугъл търсачка на форума
Законът за привличането
-
19-06-2014, 19:22 #62
- Не знам, ага.
Народе ????
-
19-06-2014, 19:39 #63
За: Re: За: Препоръчайте електрическа четка за зъби.
Shall we call the real life OUTERNET?
-
-
19-06-2014, 19:43 #64
относно четката която лорда е дал - главата и е мвого голяма.
ползвайте кръгла глава с мек косъм . това е най доброто.Shall we call the real life OUTERNET?
-
19-06-2014, 20:44 #65
- Град
- Post Thanks / Like
Re: За: Препоръчайте електрическа четка за зъби.
-
23-06-2015, 22:02 #66
- Град
- Post Thanks / Like
Re: Препоръчайте електрическа четка за зъби.
Подариха ми този Air Flosser http://www.amazon.co.uk/dp/B009GUDVW...TJ8M9PQ16XAG32
Много съм доволенПоследно редактирано от lordm : 23-06-2015 на 22:26
-
23-06-2015, 23:21 #67
-
23-06-2015, 23:26 #68
- Град
- Post Thanks / Like
Re: За: Re: Препоръчайте електрическа четка за зъби.
-
05-12-2017, 22:23 #69
Информация за темата
Потребители разглеждащи тази тема
В момента има 1 потребител(и) разглеждащ(и) тази тема. (0 регистрирани и 1 гости)
Подобни теми
-
Електрическа мрежа в UK и възможност за ползване на ел. уреди от България?
От photographer във форум Всичко за домаОтговори: 19Последно мнение: 29-04-2014, 16:41 -
Електрическа четка за зъби
От MyleneFarmer във форум Здраве и здравеопазванеОтговори: 16Последно мнение: 06-01-2014, 08:51 -
Електрическа китара
От storm във форум Музика, концерти, партитаОтговори: 2Последно мнение: 10-01-2009, 09:49 -
Пуснаха за масова продажба първата изцяло електрическа кола
От piglet във форум Интересни статииОтговори: 0Последно мнение: 04-05-2008, 10:27 -
Най-старата четка за зъби в Европа е на 300 години
От Mel във форум Светски новиниОтговори: 0Последно мнение: 26-09-2005, 12:32
Отметки