Виж резултатите на анкетата: Пушенето на обществени места?
- Гласували
- 395. Вие не можете да гласувате в тази анкета
-
Против пушенето на обществени места съм
225 56,96% -
За пушенето на обществени места съм
83 21,01% -
Нека се вземат някакви мерки, но да не са прекалено строги
84 21,27% -
Нямам мнение по въпроса
3 0,76%
Резултати от 1 до 17 от общо 17
-
16-02-2007, 19:55 #1
-
Post Thanks / Like - 2 БЛАГОДАРЯ, 0 ХАРЕСВАМ!, 0 Recommend, 0 Dislikes
-
01-04-2007, 17:39 #2
Re: Пушенето на обществени места?
против пушенето изобщо
-
Post Thanks / Like - 1 БЛАГОДАРЯ, 0 ХАРЕСВАМ!, 0 Recommend, 0 Dislikes
Alice thanked for this post
-
01-04-2007, 21:28 #3
Като човек отказал се от пушенето съм твърдо против,защото каква ми е ползата да не пуша и да дишам дима на някой друг!
Не е лесно да се спрат цигарите така че да си имаме уважението!
Най -кофти е да ти пуши някой докато ядеш-побеснявам!
Сори ама ще тр да пушите в тоалетните като в училище или сред романтиката на пролетната нощ!
The truth is the truth and all you can do is live with it
-
01-04-2007, 22:29 #4
Аз съм против пушенето не само на обществени места, а навсякъде. Пушачите вредят не само на себе си , но и на своите приятели и близки. Но от опит зная, че най-трудно се разговаря с българи -пушачи на тази тема. Те не само, че не разбират как вредят на себе си и на другите, но се обиждат и сърдят ако ги помолиш да не пушат в твое присъствие. Радвам се, че от 1.07.2007 ( подарък за моят рожден ден от английското правителство) в Англия се забранява пушенето на обществени места. Но дали тази забрана ще се спазва в българските заведения в Лондон? Пушачи, помислете си добре.
-
01-04-2007, 22:49 #5
приветствам решението на правителството. .....За българи - пушачи .......????????две френдки вече 2 години не са ми се обаждали,защото отказах да им донеса цигари от България.....и то френдки с 20-ина годишна история..така,че...
-
01-04-2007, 23:02 #6
Аз съм непушач. Мразя да се пуши в къщата ми и в присъствието на децата, в ресторант или на работното място. Но като отида в пъб или клуб, димът сякаш е част от атмосферата
-
01-04-2007, 23:55 #7
Никога не сам разбирал защо трябва да понасям смрадта и гнусотийте/смардящите фасове/ които оставят пушачите! Дано да се спазва забраната и не стане като в България. Пушека който дишат непушачите е многократно по вреден от този които гълтат пушачите!
-
02-04-2007, 04:57 #8
след като съм данъкоплатец и с таксите от изкараните с толкова труд пари поддържам въпросните обществени места,мисля че имам право и да пуша там!
ГРОБАРИ+ПЗ
БРАТ ДО БРАТА
ПАЗАРДЖИК-СЛАВА,СЛАВА,СЛАВА!
-
02-04-2007, 11:12 #9
най -мразя някой да ми яде докато пуша!
-
02-04-2007, 17:07 #10
Първоначално написано от captain caveman
Аз също съм против пушенето на обществени места или най-малкото да се задължат собствениците да слагат по-мощни системи за пречистване на въздуха ... има заведения, в които се пуши, но не се усеща миризмата на цигарен дим.Necessity is the mother of invention
-
21-04-2007, 15:30 #11
Първоначално написано от Shewolf
-
21-04-2007, 16:06 #12
Аз като дългогодишен активен пушач също одобрявам предстоящите рестрикции, с малка забележка. Приветствам ги, защото ще ми помогнат да намаля цигарите, което аз сама, то се видя, само със собствената си воля и желание, няма да постигна. Но от друга страна, не ми е ясно как ще я караме weekend-ите, странно ми е да си представя Fabric , например, без цигари, там си се изкарват доста часове, пък и не можеш да излезнеш навън на по фас , защото няма re-entrance....Това е единственото , което ме притеснява,как ще я караме в клубовете....
Forgive me now. Tomorrow I may no longer feel guilty...
-
21-04-2007, 19:56 #13
Първоначално написано от Picerella
.
За пъбовете - същата работа. Пушачите периодично излизат пред вратата да изпушат по един фас.
На мен тази рестрикция ми помогна много с решението ми са спра цигарите и съм извънредно благодарна. Просто няма места, където да си много изкушен да запалиш...
Консултации с Help4Bg
Услуги за българи в UK от Help4Bg
В този форум споделям опита и мнението си, не убеждавам никого в нищо. Извинявам се предварително, ако случайно убедя някого в правотата си - не е било нарочно.
Гугъл търсачка на форума
-
21-04-2007, 20:09 #14
Първоначално написано от Milla
благодаря ти все пак за сладурския отговор
Forgive me now. Tomorrow I may no longer feel guilty...
-
Post Thanks / Like - 1 БЛАГОДАРЯ, 0 ХАРЕСВАМ!, 0 Recommend, 0 Dislikes
Мила thanked for this post
-
24-05-2007, 23:06 #15
От 1 юли забраняват пушенето на обществени места в Англия. Току-що в яху пощата ми се спусна този банер.
Как приемате тази забрана? Ще ви наруши ли сериозно стереотипа или я очаквате спокойно?
Консултации с Help4Bg
Услуги за българи в UK от Help4Bg
В този форум споделям опита и мнението си, не убеждавам никого в нищо. Извинявам се предварително, ако случайно убедя някого в правотата си - не е било нарочно.
Гугъл търсачка на форума
-
24-05-2007, 23:28 #16
Баси скоро ще забранят и да пръднеш на обществени места, къде остана времето когато и в самолетите се пушеше ех.....
-
20-06-2008, 10:58 #17
Информация за темата
Потребители разглеждащи тази тема
В момента има 1 потребител(и) разглеждащ(и) тази тема. (0 регистрирани и 1 гости)
Подобни теми
-
Четете ли книги на български език на обществени места?
От lordm във форум ЛитератураОтговори: 18Последно мнение: 08-09-2017, 20:02 -
Трябва ли да се забрани напълно тютюнопушенетo на обществени места в България
От lordm във форум Общ форумОтговори: 48Последно мнение: 24-05-2010, 13:00 -
Забраняват пушенето на обществени места и в България
От boki във форум Новини от и за БългарияОтговори: 16Последно мнение: 17-07-2009, 21:55 -
Забрана пушенето в Шотландия на публични места
От Сашо във форум Новини от и за UKОтговори: 0Последно мнение: 26-03-2006, 11:45 -
Във Великобритания пушенето на обществени места ще бъде забранено
От lordm във форум Новини от и за UKОтговори: 0Последно мнение: 01-11-2005, 08:15
Отметки