Добре дошли във форума на BGHelp. В момента разглеждате форума ни като гост. Ако се регистрирате ще можете да коментирате, да гласувате в анкети, да изпращате и получавате лични съобщения и много други. Регистрирайте се сега! Ако имате проблем или въпроси може да ги зададете тук.
Всеки от вас може да пусне безплатна обява в BGHelp.co.uk.
Ако сте регистриран трябва да се логнете за да може да пуснете обява.
Ако не сте регистриран в сайта влезте с потребителско име и парола.
Само регистрираните потребители могат да публикуват, променят и изтриват свойте обяви!
Как да пусна обява?
Можете да пуснете безплатно обява в съответната категория, като всеки регистриран потребител има възможността да променя и изтрива своята обява.
За да пуснете обява, моля изберете съответната категория и натиснете бутона НОВА ТЕМА, след което попълнете следните задължителни полета: заглавие на обявата, оценка и самият текст на обявата. Опциите като официална страница и снимка, която можете да качите директно от вашия компютър, не са задължителни.
Към обявата, можете да добавите и следните екстри: цена, място и състояние както и срок, в който обявата ще е акотивна.
Everyone can post for free in our Classified ads section.
If you are a registered member you will have to log in.
If you have no account you will have to register (it is free).
Only registered users can post, edit or delete their ads.
How do I post?
You may post your ads in one of the categories and as a member you can edit or delete you ads.
To post an ad chose category and press New Thread, then you have to fill these fields: Article Title, Score and the text itself. There are additional fields like Related link and Image (witch can be directly uploaded from your computer), witch are not obligetional.
Имаме тема за нови филми които сме гледали и споделяме мнения там, но често ни се случва да гледаме филм който не е нов, но ни е харесал и искаме да го препоръчаме.
Нека тази тема е за такива филми.
Преди дни гледах Gothika http://www.imdb.com/title/tt0348836/ с Хали Бери.
Чудя се как съм пропуснал до сега да го гледам, знам, че за този филм актрисата спечели оскар и наистина го заслужава.
Много интересна история препоръчвам филма.
Въпреки че преди няколко дни се бях зачудил дали да не гледам един филм, 2ра част на нещо си, но някой беше писал, че не си заслужава в "Нови филми" и се отказах да чета даже коментарите в замундата. (Виж ква сляпа вяра имам на потребителите тука. )
Та, мисълта ми беше, от тук получавам информация за филми като цяло, а вече си има други форуми, където ги коментират и си правиш сметката дали да го гледаш или не, т.е. щом някой го е гледал значи има сийдъри поне.
Това, което се опитвам да кажа от одеве е следното:
Просто промени заглавието на темата "Нови филми" с "Филми из нета".
Все пак зависи как гледаш на нещата - нещо старо, което не подозираш, че преди е съществувало е един вид "ново" за теб, нали?
Следният потребител благодари на kev за полезното мнение:
И аз така напоследък попълвам пропуски.тези които наистина ми харесаха са.\"Pursuit of happiness\",\"Такеn\",\"The bank job\".Първият и последният са по действителни случаи.Тези които не са ги гледали да поправят грешката.
Чудя се как съм пропуснал до сега да го гледам, знам, че за този филм актрисата спечели оскар и наистина го заслужава.
Съгласен съм с тебе,въпреки че Gothika не е нова продукция е много по-добър от филмите от същият жанр,които вървят в момента.Аз ти препоръчвам два филма,продуцирани преди около 5 години,това са:Buterfly efect и Identity
Следните потребители благодарят на papinbg за това полезно мнение:
Картонче право си,за Buterfly efect,говоря само за първата версия,не занам защо не си харесало Gothika,според мене е добър филмът.Oт другите филми,мисля,че There will be blood,би се харесал на по-застаряващите кинопотребители
Memento е страхотен филм - но трябва да се гледа поне два пъти!
А Butterfly effect - има 2,3 и 4 май
Прав си,че има 2,3,4.Анаконда също има 2,3,4,за другите филми няма да изброявам в номера,но след като не съм споменал номера,би трябвало да е първият филм от цялата серия
The Fountain Това е филм на Даран Арнофски.Requiem for a Dream също е негов и Pihttp://www.imdb.com/title/tt0138704/ Човека е страшен.Трудно кино е това.
Don Darko пак е от филмите които не успях да изтърпя , а не са много такива филми. There Will Be Blood за мен е изключително стойностен филм.А и вярно минавам за по-стар киноман
Имаме тема за нови филми които сме гледали и споделяме мнения там, но често ни се случва да гледаме филм който не е нов, но ни е харесал и искаме да го препоръчаме.
много интересна тема.
сякаш е подобна на тази-ядох нещо,дето не бяха *****,зна4и-е вкусно.
обидих ли някого?
ок, няма бан зна4и...
бе ,господин лордм,
ше те оставя да си по4инеш 2-3 дена,отивам на планина,
обоснови се след малко, за кво ме баннваш,плийз.
много интересна тема.
сякаш е подобна на тази-ядох нещо,дето не бяха *****,зна4и-е вкусно.
обидих ли някого?
ок, няма бан зна4и...
бе ,господин лордм,
ше те оставя да си по4инеш 2-3 дена,отивам на планина,
обоснови се след малко, за кво ме баннваш,плийз.
Ходи на планина Коце.Темата си заслужава, наистина.Не и е правилно заглавието,но аз примерно имам доста време за филмчета и новите определено не ме устройват.Всеки приятел който не е достатъчно ограничен, че да се задоволява от гледането на евтини екшъни,сапунки и бигбрадър има филми които е гледал преди време и може да препоръча.Та препоръчай нещо.А Лорда си го закачай на лична .
Ходи на планина Коце.Темата си заслужава, наистина.Не и е правилно заглавието,но аз примерно имам доста време за филмчета и новите определено не ме устройват.Всеки приятел който не е достатъчно ограничен, че да се задоволява от гледането на евтини екшъни,сапунки и бигбрадър има филми които е гледал преди време и може да препоръча.Та препоръчай нещо.А Лорда си го закачай на лична .
отивам,сър.
80 литрова раница имам.
сигурно има и стойностни филми,
оставям ги за старостта,ако я доживея...
не съм гледал филм от последния си полет,
и то го гледах, за да не ям 4ипс и пия бира,...
бе ти да не живееш колкото костенурките-
към 4-5 века,4е имаш време за филми?
ти си знайш де,
пък за лордъ,хм,
аз с мацки не говоря на ли4на, 4е с него ли...
Предлагам тези, които препоръчват филм, да казват с няколко думи защо го препоръчват и какъв е - защото тези, които гледат екшъни, едва ли ще харесат романтична драма и обратно.
Коце, не знам дали Лордм ще ти отговори, но като погледнах аз, последният ти бан е автоматичен, от системата - в момента имаш общо 7 инфракшъна, чийто срок не е изтекъл, като наказателните ти точки са общо 11. При 10 точки се включва автоматичен бан. За всеки инфрашкън си получавал лично известие за причините на инфракшъна, та не ги споменавам тука - ти си ги знаеш. Общо виждам 31 инфракшъна, което значи - 31 пъти си предупреждаван за нарушаване на правилата, но явно не ти пука. Не виждам основания за протести, при това положение, но ти си знаеш.... Като в тотото - играеш с малки суми, но редовно. Понякога - с по-големи суми
Все още ли го рекламираш този филм... ?
Eй, Камене, почвам да подозирам, че имаш някакво участие в този филм, ако е така ще се жертвам отново.
п.с. Губиш се нещо последно време. Поздрави!
Здрасти Ами, рекламирам го :р все пак нали идеята е да се споделят ХУБАВИТЕ филми :Р
Губя се, да. Ама на който му трябвам ме намира (е питай Шарлота как се скача из министри ). Имам изпити сега, та края на другия месец може да пийнем по бира-две. Желаещи?
По темата: Гледах "He is just not that into you" и смея да кажа, че се посмях доволно
Предлагам тези, които препоръчват филм, да казват с няколко думи защо го препоръчват и какъв е - защото тези, които гледат екшъни, едва ли ще харесат романтична драма и обратно.
Имам дилема!
Гледах филм, които ми хареса, но за съжаление е нов. Чудя се тук ли да пейстна линк или в "нови филми"
п.с. А можеш ли да провериш да не фигурирам в нечия ignore list, щото още чакам отговор на едно друго място. Да знам дали има смисъл да си хабя (да се чете като хабя, износвам, а не като хапя - гризя) клавиатурата. Мерси.
Режисьор и сценарист е Ричард Лагравенес (Richard LaGravenese), който е разполагал за филма си със звездните имена на актьорите Джерард Бътлър (Gerard Butler), Хилъри Суонк (Hilary Swank), Лиса Кудроу (Lisa Kudrow) и Кати Бейтс (Kathy Bates). Холи Кенеди е красива и умна жена, омъжена за любовта на живота си - забавния ирландец Джери. Когато Джери се разболява и умира, Холи изгубва смисъл да живее. Единственият, който може да и помогне е човекът, който вече не е между живите. Никой не е познавал Холи по-добре от Джери, и затова преди смъртта си той е изградил добър план. Написал и е няколко послания, които ще и помогнат да превъзмогне скръбта и да преоткрие себе си. Първото послание пристига на 30-я рожден ден на Холи под формата на торта и касета, в която Джери и казва да излезе и да празнува. През следващите седмици и месеци пристигат още послания от Джери, всяко от тях все по-изненадващо, въвличащо Холи в нови преживявания и подписано по един и същи начин...
P.S. I love you - tova e filma
Следните потребители благодарят на Glezla за това полезно мнение: