Добре дошли във форума на BGHelp. В момента разглеждате форума ни като гост. Ако се регистрирате ще можете да коментирате, да гласувате в анкети, да изпращате и получавате лични съобщения и много други. Регистрирайте се сега! Ако имате проблем или въпроси може да ги зададете тук.
Всеки от вас може да пусне безплатна обява в BGHelp.co.uk.
Ако сте регистриран трябва да се логнете за да може да пуснете обява.
Ако не сте регистриран в сайта влезте с потребителско име и парола.
Само регистрираните потребители могат да публикуват, променят и изтриват свойте обяви!
Как да пусна обява?
Можете да пуснете безплатно обява в съответната категория, като всеки регистриран потребител има възможността да променя и изтрива своята обява.
За да пуснете обява, моля изберете съответната категория и натиснете бутона НОВА ТЕМА, след което попълнете следните задължителни полета: заглавие на обявата, оценка и самият текст на обявата. Опциите като официална страница и снимка, която можете да качите директно от вашия компютър, не са задължителни.
Към обявата, можете да добавите и следните екстри: цена, място и състояние както и срок, в който обявата ще е акотивна.
Everyone can post for free in our Classified ads section.
If you are a registered member you will have to log in.
If you have no account you will have to register (it is free).
Only registered users can post, edit or delete their ads.
How do I post?
You may post your ads in one of the categories and as a member you can edit or delete you ads.
To post an ad chose category and press New Thread, then you have to fill these fields: Article Title, Score and the text itself. There are additional fields like Related link and Image (witch can be directly uploaded from your computer), witch are not obligetional.
gotta feeling we dancing on the ceiling,for some reason I can't explain...I know Saint Peter won't call my name..so come fly away .......when we get above the rain they are all sunny days......through the clouds into the sun......far away from everyone ...
Вчера гледах - "The Hangover" и изкл#чително много ми допадна.Голяма смешка.
А за нещо по-сериозно бих препоръчала- Knowing-много интересен и поучителен филм с един от л#бимите ми артисти!
А за нещо по-сериозно бих препоръчала- Knowing-много интересен и поучителен филм с един от л#бимите ми артисти!
Както споменах,по-напред в тази тема,The Hangover е на първо място за 2009 в моята класация за комедии,Knowing,според мене е пълна боза,може би си мисля така и заради участието на Никълъс Кейдж,просто не е добър в такъв тип филми.Иначе ти препоръчвам и комедията на 2008 "You dont mess with the Zohan"
Следният потребител благодари на papinbg за полезното мнение:
П.П.Гледала съм я преди години и сега ще я изгледам пак , да си я припомня....дано не ми е харесала тогава само заради ранната ми възраст
и аз наскоро гледах първата и третата 4аст и много се забавлявах..
а друга стара комедия която гледах наскоро беше пародията на робин худ - робин худ - мъже в чорапогащници .. на мен ми беше мнооого смешна , ама пък някои мои познати я мислят за тъпа .. зависи от 4увството ви на хумор
а днес гледах най - накрая ледена епоха 3 ... сякаш пове4е о4аквах от този филм
Аз вчера и днес изгледах трите части на Van Wilder,на мене ми се сториха много забавни.Аз лично много харесвам този тип младежки комедии.Иначе препоръчвам абсолютно всички филми с участието на Шон Майкъл Уилямс,това е любимият ми актьор.Ледена епоха 3 го изгледах,не е лош,но не бих казал,че е нещо особено
аз го гледам от момента в които го пусна и съм превъртял 30 минути от час и половина...как успя бе братле,ти си гений!!!
Аз съм си го казал как-превъртях го.От тук,от там-като рекламно клипче.и съм допълнил,че си заслужава да се гледа внимателно.
Ти сега кажи-заслужава ли си?
Аз съм си го казал как-превъртях го.От тук,от там-като рекламно клипче.и съм допълнил,че си заслужава да се гледа внимателно.
Ти сега кажи-заслужава ли си?
готини картинки,сюжета е боза.нищо по-различно от учебника по природознание за 4-ти клас
баче,ти случайно да не би да вярваш в тея неща?!това е чиста проба конспирация,няма нищо общо с реалния живот.
Ами всичко ,което не е реално може да се нарече коспирация.По принцип отсявам много неща.Това,което вярвам е ,че човек може сам да бъде архитекта в живота си.Няма невъзможни неща.А че обществото е стерилно и системата е объркана си е вярно.Имаме нужда от друга система ,и това също е вярно
Ами всичко ,което не е реално може да се нарече коспирация.По принцип отсявам много неща.Това,което вярвам е ,че човек може сам да бъде архитекта в живота си.Няма невъзможни неща.А че обществото е стерилно и системата е объркана си е вярно.Имаме нужда от друга система ,и това също е вярно
nwo ни диша във вратовете,ама то това ще е ъпгрейд на системата,а не нова система...уви.
ми ще чакаме,да се появи нов месия и да се надяваме да не повтаря грешките на предходния.
колкото до обществото съм по-склонен да приема,че в безправен,безгласен механизъм без собствен мозък,но да видим се нещо ще се случи,това не може да продължи вечно
__________________ ГРОБАРИ+ПЗ-business as usual
Последно редактирано от captain caveman : 15-07-2009 на 11:23 AM.
Следният потребител благодари на captain caveman за полезното мнение:
Благодарил: 3,325
Благодарено 5,145 пъти в 2,452 мнения
Относно: Гледах филм който ми хареса!
The Remains of the Day. Антъни Хопкинс, Кристофър Рийв, Ема Томпсън, Хю Грант...няма да продължавам с имената... Филмът е шедьовър.
__________________ When the full moon pales across the sky, and the madness in my veins becomes to cry, I will come for your poor, yellow soul, to bring you the terror of the ancient law; and the justice will only be а tearing rule: the only award of the hunt is your blood, you fool…
Следните потребители благодарят на Wolf за това полезно мнение:
Благодарил: 3,325
Благодарено 5,145 пъти в 2,452 мнения
Относно: Гледах филм който ми хареса!
The Guardian. Kевин Костнър, Аштън Кътчер. Сaундтрака е на Браян Адамс. Филма е чудесно средство да прекарате час и половина пред екрана.
__________________ When the full moon pales across the sky, and the madness in my veins becomes to cry, I will come for your poor, yellow soul, to bring you the terror of the ancient law; and the justice will only be а tearing rule: the only award of the hunt is your blood, you fool…
Следният потребител благодари на Wolf за полезното мнение:
За тези, които са ценители на такъв жанр, ще кажа - гледайте го. Много добра игра, съвременни явления (примерно Бруно). Неочаквани обрати, наистина изключителен. Префиненост.
Не ме е впечатлявал френски филм от години.