BGHelp Wiki
Имиграция Работа Финансии Travel

Телефони PC TV Забавление

Добре дошли във форума на BGHelp.
В момента разглеждате форума ни като гост. Ако се регистрирате ще можете да коментирате, да гласувате в анкети, да изпращате и получавате лични съобщения и много други. Регистрирайте се сега!
Ако имате проблем или въпроси може да ги зададете тук.

BGhelpmap Обяви Документи кирилица/латиница
Отиди обратно   BGHelp Форум > Развлечения, хобита, живот > Филми, Телевизия

Филми, Телевизия Нови филми и ревюта

Главно меню
Нови обяви
DOPULNITELNI DOHODI ...
От: VIPJOBS
Дата: 17 May 23:57
Видяно: 22
predlagam rabota za ...
От: ukltd
Дата: 17 May 23:24
Видяно: 22
dvoina staq za trima ...
От: puhi12
Дата: 17 May 22:25
Видяно: 10
rabota ...
От: dididora
Дата: 17 May 22:12
Видяно: 12
ВСЕКИ ПЕТЪК ОТ ЛОНДО ...
От: SMS Transport
Дата: 17 May 22:02
Видяно: 7
  #26 (permalink)  
Непрочетени 24-05-2009, 11:30 PM
нов user

Дата на присъединяване: Mar 2008
Благодарил: 40
Благодарено 47 пъти в 27 мнения
ronincat is a name known to allronincat is a name known to allronincat is a name known to allronincat is a name known to allronincat is a name known to allronincat is a name known to all
По подразбиране Относно: Гледах филм който ми хареса!

Ето и от мен няколко любими филма от европейското кино на един от любимите ми режисьори и сценаристи-Fatih Akin. Коефицентите наистина си заслужават:

http://www.imdb.com/title/tt0177858/ - In July

http://www.imdb.com/title/tt0880502/ - The edge of heaven

http://www.imdb.com/title/tt0459242/ - Crossing the Bridge: The Sound of Istanbul

http://www.imdb.com/title/tt0347048/ - Head - on

Заслужават си определено! Приятно гледане!
Благодарил Отговори с цитат
Sponsored Links
  #27 (permalink)  
Непрочетени 24-05-2009, 11:32 PM
kev kev е офлайн
Gone

Дата на присъединяване: Mar 2007
Благодарил: 362
Благодарено 1,278 пъти в 649 мнения
kev has a reputation beyond reputekev has a reputation beyond reputekev has a reputation beyond reputekev has a reputation beyond reputekev has a reputation beyond reputekev has a reputation beyond reputekev has a reputation beyond reputekev has a reputation beyond reputekev has a reputation beyond reputekev has a reputation beyond reputekev has a reputation beyond repute

Цитирай:
Първоначално написано от kamen Вижте мненията на
Здрасти Ами, рекламирам го :р все пак нали идеята е да се споделят ХУБАВИТЕ филми :Р

Губя се, да. Ама на който му трябвам ме намира (е питай Шарлота как се скача из министри ). Имам изпити сега, та края на другия месец може да пийнем по бира-две. Желаещи?

По темата: Гледах "He is just not that into you" и смея да кажа, че се посмях доволно
Дано скачаш само върху червени министри.
Отнсно филма "He's Just Not That Into You" - и на мен ми хареса.
Аз точно за такива филми писах в горния ми пост. Тъй като този филм хем ми хареса, хем е нов. Ти как реши да го пуснеш тук, а не в "Нови филми". Предполагам го спомена колкото да има нещо и по темата в твоя отговор.
Може да пийнем, то и преди това можеше ама късно видях, че сте ме търсили. Трогнат съм. Надявам се да не съм ви липсвал.
  #28 (permalink)  
Непрочетени 24-05-2009, 11:32 PM
Старо куче

Дата на присъединяване: May 2007
Благодарил: 556
Благодарено 976 пъти в 493 мнения
Kamen is GodlikeKamen is GodlikeKamen is GodlikeKamen is GodlikeKamen is GodlikeKamen is GodlikeKamen is GodlikeKamen is GodlikeKamen is GodlikeKamen is GodlikeKamen is Godlike

А, между другото, гледах и The Curious Case of Benjamin Button преди известно време. Определено е един различен филм, който си заслужава да се види
Следният потребител благодари на Kamen за полезното мнение:
mimidesi (21-07-2009)
  #29 (permalink)  
Непрочетени 25-05-2009, 08:13 PM
Напреднал

Дата на присъединяване: Jun 2005
Благодарил: 166
Благодарено 215 пъти в 106 мнения
Sarah is GodlikeSarah is GodlikeSarah is GodlikeSarah is GodlikeSarah is GodlikeSarah is GodlikeSarah is GodlikeSarah is GodlikeSarah is GodlikeSarah is GodlikeSarah is Godlike
Изпратете съобщение чрез ICQ до Sarah

Цитирай:
Първоначално написано от kamen Вижте мненията на
Не е лош, но съм чувал и обратни на моето мнения.

Аз бих казал, че филм, който си заслужава е The Fountain. Както и разбира се The Shawshank Redemption.
Добър е филма но е доста ревлив.
  #30 (permalink)  
Непрочетени 25-05-2009, 09:29 PM
edition

Дата на присъединяване: Aug 2005
Благодарил: 646
Благодарено 589 пъти в 319 мнения
kumana is Godlikekumana is Godlikekumana is Godlikekumana is Godlikekumana is Godlikekumana is Godlikekumana is Godlikekumana is Godlikekumana is Godlikekumana is Godlikekumana is Godlike

Наскоро гледах Remains Of The Day, взех го заради Антъни Хопкинс и не се излъгах. Има 8 номинации Оскар, вкл за най-добър актьор и актриса. Гледах го втори път - изгражда страхотен характер, толкова наситен, че е удоволствие да намериш някакъв детайл, който си изпуснал при първо гледане.
Мила (25-05-2009), karton4e (25-05-2009), Mystic (25-05-2009)
  #31 (permalink)  
Непрочетени 25-05-2009, 09:58 PM
нов user

Дата на присъединяване: Feb 2007
Благодарил: 3
Благодарен 2 пъти в 1 мнение
toni_v is on a distinguished road

The Cutting Edge 1,2 & 3
  #32 (permalink)  
Непрочетени 25-05-2009, 10:55 PM
администратор

Дата на присъединяване: Jan 2005
Благодарил: 3,404
Благодарено 3,669 пъти в 1,721 мнения
lordm is Godlikelordm is Godlikelordm is Godlikelordm is Godlikelordm is Godlikelordm is Godlikelordm is Godlikelordm is Godlikelordm is Godlikelordm is Godlikelordm is Godlike

Последната седмица гледах 3 филма които ми харесаха Vacancy добро трилърче държи те под напрежение.
The Coventant малко истории за вампири или нещо от рода им добри ефекти и Underlorld:Evolution не бях гледал други от поредицата но ми харреса интересна история и ефекти
  #33 (permalink)  
Непрочетени 09-06-2009, 08:32 PM
Безделник

Дата на присъединяване: Sep 2007
Благодарил: 141
Благодарено 458 пъти в 248 мнения
DapKo is GodlikeDapKo is GodlikeDapKo is GodlikeDapKo is GodlikeDapKo is GodlikeDapKo is GodlikeDapKo is GodlikeDapKo is GodlikeDapKo is GodlikeDapKo is GodlikeDapKo is Godlike
Изпратете съобщение чрез ICQ до DapKo Send a message via Skype™ to DapKo

Surface

TVU Category: Live-Action
Year: 2005
Genre(s): Drama, Mystery, Sci-Fi, Thriller
TVU Genre(s): Aliens, Drama, Mystery, Sci-Fi, Thriller
TVU Rating: (5.0 From 5 Votes)
IMDb Rating: (7.4 From 2,018 Votes)

Show Description:
"Surface" centers on the appearance of mysterious sea creatures in the deep ocean -- and tracks the lives of a variety of characters. They are: Laura Daughtery (Lake Bell, "Boston Legal"), the young oceanographer who discovers the secret; Government Scientist Dr. Aleksander Cirko (Rade Sherebedgia, "Snatch") and Pentagon Official Davis Lee (Ian Anthony Dale, "Hawaii"), who both try to keep things under wraps; Richard Connelly (Jay R. Ferguson, "Judging Amy"), the Louisiana fisherman-insurance salesman who loses his brother in a suspicious diving accident; and Miles (Carter Jenkins, "The Bad News Bears"), the young boy who brings the creatures ashore.

The mystery ensnares a spectrum of people, including naval officers in the South Antarctic Sea, a family in Wilmington, North Carolina, scientists from the Oceanographic Institute in Monterey, and divers in the Gulf of Mexico. The seemingly innocent creatures they find are beautiful -- but they are full of surprises as viewers continue on a journey to discover what might be lurking in the sea.

“‘Surface’ is entertainment for all ages in the tradition of ‘E.T.’ and ‘Close Encounters,’” said Josh Pate, the series’ creators and executive producers. “It will have action, suspense, thrills and heart as we track the fantastic into the familiar.”

The Pates continued: “We’ll follow the teenager as he raises the sea monster in a suburban garage. We’ll admire the young dedicated oceanographer as she takes unbelievable risks to get to the bottom of the mystery. We’ll feel the grief and obsession of the "every-man" from Louisiana and answer the questions surrounding the mysterious Dr. Cirko. This series will plumb the depths of suspense.”

Surface

Програма за даунлоад eMule

p.s. Zamunda

Последно редактирано от DapKo : 09-06-2009 на 08:39 PM.
  #34 (permalink)  
Непрочетени 11-06-2009, 07:17 PM
HUNTER

Дата на присъединяване: Jan 2007
Благодарил: 3,325
Благодарено 5,145 пъти в 2,452 мнения
Wolf is GodlikeWolf is GodlikeWolf is GodlikeWolf is GodlikeWolf is GodlikeWolf is GodlikeWolf is GodlikeWolf is GodlikeWolf is GodlikeWolf is GodlikeWolf is Godlike
Send a message via Skype™ to Wolf

Филмът е напрегнат екшън-трилър с Кристоф Ламберт, Деян Лейн и Том Скерит. Гледам го за първи път. Великолепен филм! Държи в напрежение до последната минута, без по никакъв начин да раздава евтини козове. Няма да съжалявате и за миг. Приятни минути!

Knight Moves
When the full moon pales across the sky, and the madness in my veins becomes to cry, I will come for your poor, yellow soul, to bring you the terror of the ancient law; and the justice will only be а tearing rule: the only award of the hunt is your blood, you fool…
  #35 (permalink)  
Непрочетени 12-06-2009, 09:19 AM
нов user

Дата на присъединяване: Jan 2009
Благодарил: 96
Благодарено 18 пъти в 11 мнения
merian85 is on a distinguished road

"The secret" е единия, а другия е "Тhe Opus"-той е втората част на тайната.
  #36 (permalink)  
Непрочетени 12-06-2009, 09:53 PM
HUNTER

Wolf is GodlikeWolf is GodlikeWolf is GodlikeWolf is GodlikeWolf is GodlikeWolf is GodlikeWolf is GodlikeWolf is GodlikeWolf is GodlikeWolf is GodlikeWolf is Godlike

Ако ви се гледа нещо разтърсващо, можете да го направите с In the Bedroom. Пет номинации за Оскар. Уникален сюжет, великолепна игра на актьорите.
When the full moon pales across the sky, and the madness in my veins becomes to cry, I will come for your poor, yellow soul, to bring you the terror of the ancient law; and the justice will only be а tearing rule: the only award of the hunt is your blood, you fool…
Следните потребители благодарят на Wolf за това полезно мнение:
Charlotte (20-03-2010), HoOki®™ (12-06-2009)
  #37 (permalink)  
Непрочетени 17-06-2009, 07:04 PM
HUNTER

Тази вечер ще гледам "Хубава жена" с Джулия Робъртс и Ричард Гиър. Харесвам хубави жени. Света би бил много скучно място без тях.
  #38 (permalink)  
Непрочетени 17-06-2009, 07:13 PM
Напреднал

Дата на присъединяване: Jun 2005
Благодарил: 314
Благодарено 302 пъти в 138 мнения
malkia mao is a splendid one to beholdmalkia mao is a splendid one to beholdmalkia mao is a splendid one to beholdmalkia mao is a splendid one to beholdmalkia mao is a splendid one to beholdmalkia mao is a splendid one to beholdmalkia mao is a splendid one to behold
Smile Относно: Гледах филм който ми хареса!

аз пък преди няколко вечери гледах Кунг-фу панда и много ми хареса. Въпреки, че е анимационен е много забавен,лек и приятен за гледане и от големи и от малки.
  #39 (permalink)  
Непрочетени 17-06-2009, 07:29 PM
Banned

Благодарил: 2,125
Благодарено 3,100 пъти в 1,412 мнения
papinbg is Godlikepapinbg is Godlikepapinbg is Godlikepapinbg is Godlikepapinbg is Godlikepapinbg is Godlikepapinbg is Godlikepapinbg is Godlikepapinbg is Godlikepapinbg is Godlikepapinbg is Godlike

Аз преди малко изгледах първата част на трилогията "Завръщане в бъдещето",въпреки,че първата част е създадена преди около 25 години,другите две части,преди около 20 години,бих казал,че един-прекрасен приключенски филм,много отпускащ,подходящ за всички възрастови граници,както и за гледане с цялото семейство.
  #40 (permalink)  
Непрочетени 17-06-2009, 09:05 PM
Напреднал

Дата на присъединяване: Aug 2008
Благодарил: 19
Благодарено 115 пъти в 74 мнения
twiggie is a splendid one to beholdtwiggie is a splendid one to beholdtwiggie is a splendid one to beholdtwiggie is a splendid one to beholdtwiggie is a splendid one to beholdtwiggie is a splendid one to beholdtwiggie is a splendid one to behold

Гледах Terminator Salvation,фен съм на поредицата,хареса ми.
  #41 (permalink)  
Непрочетени 20-06-2009, 08:59 PM
because of me

Дата на присъединяване: Apr 2008
Благодарил: 399
Благодарено 439 пъти в 219 мнения
Foxy has a reputation beyond reputeFoxy has a reputation beyond reputeFoxy has a reputation beyond reputeFoxy has a reputation beyond reputeFoxy has a reputation beyond reputeFoxy has a reputation beyond reputeFoxy has a reputation beyond reputeFoxy has a reputation beyond reputeFoxy has a reputation beyond reputeFoxy has a reputation beyond reputeFoxy has a reputation beyond repute

Home (2009)препоръчвам го горещо!
Истината за това в какво сме превърнали нашия единствен дом-Земята.

http://www.zamunda.net/details.php?id=176300&hit=1

Sympathy helps, but empathy is more important!

''Същественото е невидимо за очите.''

Никой не е засадил толкова дръвчета, колкото е "изпратил" в коша за отпадъчна хартия. Бъди ЕКОист, рециклирай, за да има дърво, под чиято сянка да се криеш!

http://www.ekoist.bg/ekoist_na_denia/

Голямата истина се крие в малкия шрифт
Следният потребител благодари на Foxy за полезното мнение:
Дети (09-10-2009)
  #42 (permalink)  
Непрочетени 20-06-2009, 09:10 PM
старо куче

Благодарил: 149
Благодарено 119 пъти в 78 мнения
speed.dem0n has a spectacular aura aboutspeed.dem0n has a spectacular aura about

Цитирай:
Първоначално написано от karton4e Вижте мненията на
The Fountain Това е филм на Даран Арнофски.Requiem for a Dream също е негов и Pi http://www.imdb.com/title/tt0138704/ Човека е страшен.Трудно кино е това.
Don Darko пак е от филмите които не успях да изтърпя , а не са много такива филми.
There Will Be Blood за мен е изключително стойностен филм.А и вярно минавам за по-стар киноман
не си единствен. Аронофски е култ

The Shining na Kubrik ot men. Classic horror
  #43 (permalink)  
Непрочетени 20-06-2009, 09:12 PM
Усмихвай се по-често!

Благодарил: 379
Благодарено 569 пъти в 198 мнения
slanchece is a splendid one to beholdslanchece is a splendid one to beholdslanchece is a splendid one to beholdslanchece is a splendid one to beholdslanchece is a splendid one to beholdslanchece is a splendid one to beholdslanchece is a splendid one to behold

"Ангели И Демони"-много добре направен филм,гледах го на кино ,определено си заслужава!
  #44 (permalink)  
Непрочетени 21-06-2009, 12:02 AM
Мама

Благодарил: 4,822
Благодарено 6,581 пъти в 2,905 мнения
ElinaT is GodlikeElinaT is GodlikeElinaT is GodlikeElinaT is GodlikeElinaT is GodlikeElinaT is GodlikeElinaT is GodlikeElinaT is GodlikeElinaT is GodlikeElinaT is GodlikeElinaT is Godlike

Гледах на DVD и ми харесаха:
"Doubt" c Meryl Streep, Philip Seymour Hoffman, Amy Adams
"Gran Torino" c Clint Eastwood
"The curious case of Benjamin Button" c Brad Pitt u Cate Blanchett
"Vicky Cristina Barcelona" c Scarlett Johansson, Penelope Cruz, Javier Bardem etc.

If there is one lesson to be learned from history it is that those who believe they have the final truth and they know what is good and right for the rest of us are almost certain to be mistaken.
The only constant thing in life is change.

Though this be madness, yet there is method in it.William Shakespeare, "Hamlet"
Politics is war without bloodshed while war is politics with bloodshed. Mao Tse-Tung
Следният потребител благодари на ElinaT за полезното мнение:
Charlotte (20-03-2010)
  #45 (permalink)  
Непрочетени 21-06-2009, 01:25 AM
ohh dear

Дата на присъединяване: Mar 2009
Благодарил: 627
Благодарено 747 пъти в 364 мнения
Vikkk is GodlikeVikkk is GodlikeVikkk is GodlikeVikkk is GodlikeVikkk is GodlikeVikkk is GodlikeVikkk is GodlikeVikkk is GodlikeVikkk is GodlikeVikkk is GodlikeVikkk is Godlike

Аз туко що изгледах New In Town.Разтоварваща комедийка със много романтика и наистина смешни моменти.чесно казано не е нищо различно,но става за губене на време.Dazed and Confused също е доcTа интересен филм ,но аз лично не смятам че е комедия.
Следните потребители благодарят на Vikkk за това полезно мнение:
HoOki®™ (21-06-2009), Дети (09-10-2009)
  #46 (permalink)  
Непрочетени 22-06-2009, 12:17 AM
Мама

Благодарил: 4,822
Благодарено 6,581 пъти в 2,905 мнения
ElinaT is GodlikeElinaT is GodlikeElinaT is GodlikeElinaT is GodlikeElinaT is GodlikeElinaT is GodlikeElinaT is GodlikeElinaT is GodlikeElinaT is GodlikeElinaT is GodlikeElinaT is Godlike

Гледах на DVD и ми харесаха:
"Seven Pounds" c Will Smith
"The Reader" c Kate Winslet u Ralph Fiennes
"Death defying acts" c Catherine Zeta-Jones, Guy Pearce u Timothy Spall
"How to lose friends & alienate people" c Kirsten Dunst, Jeff Bridges u Simon Pegg.

If there is one lesson to be learned from history it is that those who believe they have the final truth and they know what is good and right for the rest of us are almost certain to be mistaken.
The only constant thing in life is change.

Though this be madness, yet there is method in it.William Shakespeare, "Hamlet"
Politics is war without bloodshed while war is politics with bloodshed. Mao Tse-Tung
  #47 (permalink)  
Непрочетени 22-06-2009, 06:13 AM
пристрастен

Дата на присъединяване: May 2007
Благодарил: 210
Благодарено 139 пъти в 89 мнения
mell has a reputation beyond reputemell has a reputation beyond reputemell has a reputation beyond reputemell has a reputation beyond reputemell has a reputation beyond reputemell has a reputation beyond reputemell has a reputation beyond reputemell has a reputation beyond reputemell has a reputation beyond reputemell has a reputation beyond reputemell has a reputation beyond repute

На мен ми хареса филма с Уил Смит-seven pounds.Новия които наскоро гледах беше-Терминатор.Много добър филм.Сега ще ходия на Трансформърс.дано да е добър колкото първата му част
  #48 (permalink)  
Непрочетени 22-06-2009, 08:35 AM
Banned

Благодарил: 2,125
Благодарено 3,100 пъти в 1,412 мнения
papinbg is Godlikepapinbg is Godlikepapinbg is Godlikepapinbg is Godlikepapinbg is Godlikepapinbg is Godlikepapinbg is Godlikepapinbg is Godlikepapinbg is Godlikepapinbg is Godlikepapinbg is Godlike

В моята лична класация за комедии,за комедия на 2008 аз слагам "You dont mess with the Zohan"
За 2009 до момента "The Hangover"
И двете са невероятно забавни и ги препоръчвам,иначе скоро излизат
"Year one" и "Bruno",също така се очертава да са доста забавни
  #49 (permalink)  
Непрочетени 23-06-2009, 11:31 AM
Ara Ara е офлайн
нов user

Дата на присъединяване: Dec 2008
Благодарил: 78
Благодарено 20 пъти в 10 мнения
Ara is on a distinguished road

The union

Последно редактирано от Ara : 01-07-2009 на 12:32 AM.
  #50 (permalink)  
Непрочетени 26-06-2009, 09:57 PM
HUNTER

Dead Poets Society e...уникален филм. Няма да изброявам наградите му или пък актьорите, които го правят вълшебен. Само ще добавя, че ако харесвате поезията, ако вярвате в духовността, ако романтичното за вас не е увехнало цвете или просто си падате по остроумието и поразяващата метафора, то филмът е за вас. Доверете ми се!

Последно редактирано от Wolf : 26-06-2009 на 11:27 PM. Причина: Еми то не е лесно и филм да гледаш и постинг да пишеш...
Следните потребители благодарят на Wolf за това полезно мнение:
Charlotte (13-07-2009), emory (28-06-2009), kev (26-06-2009)
Sponsored Links

Отговори

Активни потребители разглеждащи тази тема в момента: 1 (0 членове и 1 гости)

Контрол над темата
Начин на разглеждане

Правила за публикуване