Добре дошли във форума на BGHelp. В момента разглеждате форума ни като гост. Ако се регистрирате ще можете да коментирате, да гласувате в анкети, да изпращате и получавате лични съобщения и много други. Регистрирайте се сега! Ако имате проблем или въпроси може да ги зададете тук.
Всеки от вас може да пусне безплатна обява в BGHelp.co.uk.
Ако сте регистриран трябва да се логнете за да може да пуснете обява.
Ако не сте регистриран в сайта влезте с потребителско име и парола.
Само регистрираните потребители могат да публикуват, променят и изтриват свойте обяви!
Как да пусна обява?
Можете да пуснете безплатно обява в съответната категория, като всеки регистриран потребител има възможността да променя и изтрива своята обява.
За да пуснете обява, моля изберете съответната категория и натиснете бутона НОВА ТЕМА, след което попълнете следните задължителни полета: заглавие на обявата, оценка и самият текст на обявата. Опциите като официална страница и снимка, която можете да качите директно от вашия компютър, не са задължителни.
Към обявата, можете да добавите и следните екстри: цена, място и състояние както и срок, в който обявата ще е акотивна.
Everyone can post for free in our Classified ads section.
If you are a registered member you will have to log in.
If you have no account you will have to register (it is free).
Only registered users can post, edit or delete their ads.
How do I post?
You may post your ads in one of the categories and as a member you can edit or delete you ads.
To post an ad chose category and press New Thread, then you have to fill these fields: Article Title, Score and the text itself. There are additional fields like Related link and Image (witch can be directly uploaded from your computer), witch are not obligetional.
Здравейте на всички. За тези които ме помнят съжелявам, че не съм писал от толкова одавна но беше време да си постегна живота малко и затова ме няма из форумите. Но ви наблюдавам от време на време.
Но както и да е. Имам добри новини за всички, а именно безплатни телефонни разговори до България (и може би до други държави). Как точно са безплатни? Ако имате мобилен телефон шансът да сте на договор включващ безплатни минути е голям. Както знаем тези безплатни минути включват разговори до всички англииски мобилни мрежи и наземни линии. Сега има нова услуга която прехвърля разговорите ви до България през обикновен англииски мобилен номер като на практика хаби от безплатните ви минути включени в договора.
Услугата можете да включите като изпратите "NOODLE MINS" на телефон 81025
Без кавичките - "".
Ще получите съобщение което ще ви каже вашият личен номер. То ще изглежда така:
Цитирай:
Noodle is active. Your number is 07xxxxxxxxxx.
Този номер ще е стандартен номер на англииски мобилен оператор (07ххх). След като се обадите на този номер просто наберете българският телефон. Толкова е просто. Цената на съобщението е като цената на един обикновен СМС (10-12 пенса). ПРЕДИ ДА ПРОБВАТЕ NOODLE ТЕЛЕФОНА СЕ ОБАДЕТЕ НА ВАШИЯТ ОПЕРАТОР И ГИ ПОПИТАИТЕ ДАЛИ ТОЗИ НОМЕР (NOODLE НОМЕРА) ВЛИЗА КЪМ БЕЗПЛАТНИТЕ ВИ МИНУТИ.
Също така ако не ви се набира всеки път този номер просто запишете в телефона си българските номер в следният формат - (телефона на noodle)p(българският телефон).
Например - 07891234567р003592123456.
Буквата "р" се въвежда чрез задържане на * или # или 0. Зависи от вашият телефон. Просто трябва да го намерите. Ако искате да потърсите в книжката на телефона търсете как се въвежда пауза.
Засега съм пробвал услугата с О2 и Orange до домашни телефони в България. Всичко работи прекрасно. Ако сте на друг оператор или се обажате до друга дестинация и всичко работи кажете ни за да знаем. Кажете за тази услуга на и приятелите си и ги зарадваите. Успех, надявам се и за вас да проработи.
Доказателство!
Ето след като ми доиде месечната сметка самото доказателство че офертата работи!
Трябваше да спомена. Ще поправя поста. Ако нещо не работи незнам какво става защото при мене работи, но предполагам че просто няма да го използваш.
__________________ Изпрати СМС с текст "NOODLE MINS" на 81025 за да използваш безплатните си минути на мобилният телефон за безплатни разговори до България. Повече информация - http://www.bghelp.co.uk/forums/showthread.php?t=17892
Разбирам че сте скептично настроени и това е нормално, но колкото и да ви обеснявам няма да го повярвате докато не го пробвате. От доста време се подвизавам в този форум, макар и не толкова редовно скоро, за да почна да лъжа хората. Ако по някакъв начин взимат пари, макар и да невиждам такав освен онези 10 пенса за СМС-а, значи и аз съм с вас в кюпа.
/offtopic
Хахаха, здрасти CYPER. Още ли си тук? Бая мнения и репутация си наптрупал гледам. Браво на тебе.
__________________ Изпрати СМС с текст "NOODLE MINS" на 81025 за да използваш безплатните си минути на мобилният телефон за безплатни разговори до България. Повече информация - http://www.bghelp.co.uk/forums/showthread.php?t=17892
На този link се вижда колко може да се плаща на месец с талкталк.
Ние е сме с тях за телефон и интернет. БГ е сред 35-те държави от списъка, където разговорите са безплатни. Само набираш номера и това е, никакви смс-и и прочие.
Лека вечер на всички
Следният потребител благодари на meglena за полезното мнение:
cyrill0, незнам за "payg", но предполагам няма да стане.
Маглена, въпроса е да не се плаща за допълнителни тарифи като Talk3 International Call Plan. Иначе и ние преди бяхме на ТТ обаче все имахме проблеми с линиятa и минахме на ВТ. Лека вечер и на теб.
Последно редактирано от xb00t : 12-11-2007 на 10:24 PM.
Ти така или иначе плащаш на БТ за line rental и плащаш за интернет. Ако си беше направил труда да видиш линка щеше да разбереш, че за разговори (влк. и международни) се плаща £5.89 на месец, line rental £10.50 и интернета ти е free.
Да, направих си труда и видях че неискам да плащам каквито и да е допълнителни такси от Ј5.89 и да си сменям доставчика. Искам да си ползвам минутите за които вече съм си платил.
Писах на администратора и му препратих снимката от сметката на Bupyc. Ако наистина се окаже измама ще съм много разочарован. Предлагам никoй да не го използва докато не получа отговор!
Thank you for your email, Unfortunately I am unable to comment on your friends accounts, as I am unable to give any information regarding someone elses account. Your friends are welcome to contact us if they have any problems.by email admin@call-noodle.com or by phone 0870 1 75 76 78
I would advise your friends to call their service providor (if that is O2) to confirm whether the Noodle number will pass through their free bundled munutes.
Утре ще се обадя на О2 да видя какво става и защо така. Ще се свържа и с Orange.
Следният потребител благодари на xb00t за полезното мнение:
Говорих днес с О2 и Orange. И двата оператора потвърдиха, че телефона е безплатен. Защото не им вярвам много си направих следният експеримент. Имам една О2 карта която работи само на офф-пик минути (след 7 по договор). Обадих се в 8 до България чрез NOODLE номера с оставащи пари в сметката Ј21.03. След края на 5-6 минутният разговор имах отново Ј21.03 в сметката. Следователно са използвани безплатните ми минути. Това ме кара да вярвам че не всеки план и не всеки оператор позвлява тази услуга. Засега ще оставя предъпреждения в първият пост.
Към Вурус и Monika_33:
Към кой оператор и на каква тарифа сте?
Noodle imat Landline Trough service 02076690999, slagate malko kredit i nikoi niama da vi 4ardzi za minutite osven Noodle ili ako sa vi svarshili razbira se, no mislia 4e ima i po priatni momenti ot noodle .
Последно редактирано от Crackpot Mickey : 17-11-2007 на 01:19 AM.
Вече има нагледно доказателство че офертата работи, така че хващаите телефоните и се обадете на близките си!
Ами аз опитах,но след като набера българския номер ми дава английски сигнал.Нещо да не съм сбъркала?
Какво значи английски сигнал?
баси...пълна мъка...с тоя телефон, ама с оня номер...ама трябва след третия сигнал да кажеш АЛО...ако си на о2 ставало тъй, ама ако си с водафон не ставало...пълна дръжка...на т'слата
явно надпреварата е как да говорим до бг без пари...без да се набутваме
ми нали са ви близки вееееееее...нали са ви приятели...не би трябвало да ви пука, че сте дали 3-4 пандура на ден да се обадите...нали се изкарват големи кинти...като гледам всичките печелите едни мангизи - да му се доплаче на човек...
баси мъката.,...
Следният потребител благодари на Bassman за полезното мнение:
Ще съм доволна ако мога да говоря за по-малко от 40п на минута до Бг. Бях pay as you go s Orange.
Сключих тези дни договор с Orange, 700min фрее. И казаха да си купя някаква карта, за да мога да говоря и до Бг. Много е мътно това Noodle предложение на xb00t. Казваш " Говорих днес с О2 и Orange. И двата оператора потвърдиха, че телефона е безплатен." xb00t, ако имаше такава възможност към Orange, те биха ми я предложили тази опция, нали?
Навсякъде из теми за телефони и разговори до Бг пишете за разни номера, но никъде за тези карти, а аз се надявах да прочета нещо.
Някой би ли споделил ако е с договор към Orange
Здрасти,кумана,
защо не си свалиш войп дискаунт,вкарваш 10 евро и ще си говориш до бг за 1 евроцент на минута.И абсолютно безплатно до по4ти вси4ки европеиски страни,Америка и др.
Следните потребители благодарят на koce за това полезно мнение: