Добре дошли във форума на BGHelp. В момента разглеждате форума ни като гост. Ако се регистрирате ще можете да коментирате, да гласувате в анкети, да изпращате и получавате лични съобщения и много други. Регистрирайте се сега! Ако имате проблем или въпроси може да ги зададете тук.
Всеки от вас може да пусне безплатна обява в BGHelp.co.uk.
Ако сте регистриран трябва да се логнете за да може да пуснете обява.
Ако не сте регистриран в сайта влезте с потребителско име и парола.
Само регистрираните потребители могат да публикуват, променят и изтриват свойте обяви!
Как да пусна обява?
Можете да пуснете безплатно обява в съответната категория, като всеки регистриран потребител има възможността да променя и изтрива своята обява.
За да пуснете обява, моля изберете съответната категория и натиснете бутона НОВА ТЕМА, след което попълнете следните задължителни полета: заглавие на обявата, оценка и самият текст на обявата. Опциите като официална страница и снимка, която можете да качите директно от вашия компютър, не са задължителни.
Към обявата, можете да добавите и следните екстри: цена, място и състояние както и срок, в който обявата ще е акотивна.
Everyone can post for free in our Classified ads section.
If you are a registered member you will have to log in.
If you have no account you will have to register (it is free).
Only registered users can post, edit or delete their ads.
How do I post?
You may post your ads in one of the categories and as a member you can edit or delete you ads.
To post an ad chose category and press New Thread, then you have to fill these fields: Article Title, Score and the text itself. There are additional fields like Related link and Image (witch can be directly uploaded from your computer), witch are not obligetional.
Представаме ви новия ни website за българите по света www.bghelpmap.com
Bghelpmap.com е сайт, който ще ви помага да откривате българите по цял свят.
Bghelpmap e създаден от създателите на сайтовете на българите по света bghelp.net и bghelp.co.uk.
В двата ни популярни и обичани сайта има над 100 000 хиляди регистрирани потребителя и сайтовете имат над 10 000 уникални посещения дневно. Покрай тях се появи и идеята да създадем сайт с друга цел, а именно - да покажем къде има българи по света и да помогнем на тези, които желаят, да открия съседи-сънародници.
Както вече сте забелязали, сайтът ни е изработен професионално и има много удобни и полезни функции. Той се различава от други подобни сайтове по много неща.
Нещо уникално в сайта е системата, която разпознава местоположението, откъдето влизате в сайта, и настройва сайта ни за вашата държава и район – ако изберете тази опция. Разполагаме с възможност да се добавя снимка, както и да се търсят сънародници по различни критерии.
Сайта ни освен за откриване на българи по света може да се използва за откриване на български бизнес по света.
Ако имате магазин,кафене, сервиз или предлагате каквато и да е услуга и сте българин, безплатно в сайта може да популяризирате бизнеса си и помогнете на българите да ви открият.
Имаме опция за оповестяване по имейл, ако наблизо се регистрира българин, както и възможност да отбележим, че ще живем на дадено място за по-кратко време.
Така сайтът ще е полезен и за тези, които отиват на почивка в чужбина, например, или в командировка и биха желали да се срещнат със сънародници.
Нашата цел не е да покажем кой на коя улица живее, а в кои градове и райони по света има българи. Много хора никога не биха оповестили улицата, на която живеят, но с удоволствие бих посочили града и квартала си. И освен това, всеки от вас ще има правото сам да решава до каква степен да публикува адреса си. Това, което ние ви гарантираме е, че вашите лични данни ще останат в тайна и няма да ги споделяме с никого.
Още в самия старт на сайта ни, картата на света е с хиляди вече отбелязани посетители, взети като координати по IP адрес на потребителите на двата ни бгхелп сайта - bghelpmap.com ще работи с пряка връзка с тях. Ако обаче искате да бъдете разпознавани и откривани, ще трябва да довършите регистрацията си. В BgHelpMap може да изберете да се регистрирате с потребителско име, различно от това, което ползвате в другите ни bghelp сайтове.
Освен сайта ни с домайни BGHelpMap.com, BGHelpMap.com или BGHelpMap.com, очаквайте скоро и apps за Android и Iphone с които ще може да ползвате сайта ни и с мобилните си устройства.
Може да посетите и нашата facebook страница на адрес BghelpMap в Facebook https://www.facebook.com/pages/Bghel...018245?sk=wall
С уважение екипа на BGHelpMap.com
Последно редактирано от lordm : 24-01-2012 на 10:33 PM.
Следните потребители благодарят на lordm за това полезно мнение:
Относно: Представаме ви новия ни website за българите по света www.bghelpmap.com
Уебсайта ни е на 97% готов, може да се каже още е бета.
Играхме си доста с настройки опции филтри и какво ли не за да е както трябва. Остават още няколко опции да се добавят.
Очакваме вашите мнения и препоръки, ако има нещо нередно сигнализирайте да го оправим.
Относно: Представаме ви новия ни website за българите по света www.bghelpmap.com
Не видях дали има търсене по местоживеене или само по обозначението в картата можеш да разбереш дали има някой около теб. Защото търсене по име е малко вероятно ако не познаваш хора наоколо. Виждам например, че има еди-колко си души наоколо но не мога да видя кой са. Иначе идеята е супер.
Цитирай:
Първоначално написано от Sarah
Не видях дали има търсене по местоживеене или само по обозначението в картата можеш да разбереш дали има някой около теб. Защото търсене по име е малко вероятно ако не познаваш хора наоколо. Виждам например, че има еди-колко си души наоколо но не мога да видя кой са. Иначе идеята е супер.
Някои от потребителите са само гости не са се регистрирали още
Имаме проблем с качването на картинката в профила не се появява, ше бъде остранено, както и линка на фейсбуук не работи и той ще бъде оправен. Благодаря за сигнала.
Цитирай:
Първоначално написано от iliyan65
Мен още не мой ма открий де съм !!!
Сайта открива по IP адреса ако не си регистриран, IP адреса е този на провайдера ти, като цяло познава града но не и местото точно. Ако се регнеш може да сложиш какъвто адрес,даже няколко ако имаш бизнес и личен адрес. и тогава ще показва тях.
Не се майтапя, показва ми, че съм на майната си(то аз съм си там де ).
Трябва ли да се регистрирам, за да ми покаже малко по-точно де се намирам?
Мерси за отговорите.
Цитирай:
Първоначално написано от lordm
Сайта открива по IP адреса ако не си регистриран, IP адреса е този на провайдера ти, като цяло познава града но не и местото точно. Ако се регнеш може да сложиш какъвто адрес,даже няколко ако имаш бизнес и личен адрес. и тогава ще показва тях.
П.С. Прочетох те след като пуснах поста и ми стана ясно, че няма да можете да ме откриете, май. Не злорадствам. Има много такива като мен.
Последно редактирано от iliyan65 : 24-01-2012 на 11:18 PM.
Цитирай:
Първоначално написано от iliyan65
Не се майтапя, показва ми, че съм на майната си(то аз съм си там де ).
Трябва ли да се регистрирам, за да ми покаже малко по-точно де се намирам?
Мерси за отговприте.
Мен ми показваше доскоро, че съм на Пикадили съркъс, сега ми показва, че съм до Дартфорд. Това е от ИП адреса. Онзи ден като се когнах от колежа ми показа точно къде съм.
Цитирай:
Първоначално написано от lordm
Мен ми показваше доскоро, че съм на Пикадили съркъс, сега ми показва, че съм до Дартфорд. Това е от ИП адреса. Онзи ден като се когнах от колежа ми показа точно къде съм.
Редактирах си горния пост.
Значи ако си от стационар ти го показва, ако си от мобилен-не.Ако е така съществуват вратички за игрички (пък и рима намерих,а?)
На мен лично,сайтът ми харесва и пожелавам успех(надявам,се че сте включили в изпълнителната власт и оня потребител,от който плагиатствахте идеята,не му помня ника).Иначе тука ми намери 2-3-ма българи,които живеят на две преки от мен,не че не знаех,че там живеят,но не знаех,че ползват компютри.
Имам едно въпросче,като цъкна на Африка и зумирам,за да ми даде повече детайли,там някъде около Сао Томе ми показва 160,после пак зумирам и остават 142,обаче тези 142 ми показва,че са в Океана,зумирам,зумирам,зумирааам и пак ми ги показва 142 а няма земя наоколо,та се чудя,къде се намират тези 142 потребители
Последно редактирано от papinbg : 24-01-2012 на 11:23 PM.
Причина: 142
Следните потребители благодарят на papinbg за това полезно мнение:
Цитирай:
Първоначално написано от papinbg
На мен лично,сайтът ми харесва и пожелавам успех(надявам,се че сте включили в изпълнителната власт и оня потребител,от който плагиатствахте идеята,не му помня ника).Иначе тука ми намери 2-3-ма българи,които живеят на две преки от мен,не че не знаех,че там живеят,но не знаех,че ползват компютри.
Имам едно въпросче,като цъкна на Африка и зумирам,за да ми даде повече детайли,там някъде около Сао Томе ми показва 160,после пак зумирам и остават 142,обаче тези 142 ми показва,че са в Океана,зумирам,зумирам,зумирааам и пак ми ги показва 142 а няма земя наоколо,та се чудя,къде се намират тези 142 потребители
На кораб с интернет
хахаха ой този папин спри да зумираш и ще се оправи хахахаха лелел тва голяма играчка ще се окаже са пийпълът .......
На някой неоткрит остров са.
Ами честно казано аз не мога да отговора на този въпрос. Ип адрес и провайдера са задали това.
Това са нерегистрирани потребители, филтрите горе са ми любимата опция нека да се напълнят и бизнеси и ще може да се търси и показва картата само мъже само жени само бизнеси, само временно живеещи.
Последно редактирано от lordm : 25-01-2012 на 12:29 AM.
Следният потребител благодари на lordm за полезното мнение:
картата не зарежда,идеята е 4ужда...изобщо по сайта има много да се работи преди да стане за пред хора.във вида си в момента само отблъсква хората!и като саита е нов откъде зехте базата данни за толкова много българи?
__________________ ГРОБАРИ+ПЗ-business as usual
Следните потребители благодарят на captain caveman за това полезно мнение: