BGHelp Wiki
Имиграция Работа Финансии Travel

Телефони PC TV Забавление

Добре дошли във форума на BGHelp.
В момента разглеждате форума ни като гост. Ако се регистрирате ще можете да коментирате, да гласувате в анкети, да изпращате и получавате лични съобщения и много други. Регистрирайте се сега!
Ако имате проблем или въпроси може да ги зададете тук.

BGhelpmap Обяви Документи кирилица/латиница
Отиди обратно   BGHelp Форум > Топ 7 форуми > Имиграция и Право > Постоянно пребиваване (ILR)

Постоянно пребиваване (ILR) По имиграционните правила, важащи за граждани на визови страни

Главно меню
Нови обяви
DOPULNITELNI DOHODI ...
От: VIPJOBS
Дата: 17 May 23:57
Видяно: 22
predlagam rabota za ...
От: ukltd
Дата: 17 May 23:24
Видяно: 21
dvoina staq za trima ...
От: puhi12
Дата: 17 May 22:25
Видяно: 10
rabota ...
От: dididora
Дата: 17 May 22:12
Видяно: 12
ВСЕКИ ПЕТЪК ОТ ЛОНДО ...
От: SMS Transport
Дата: 17 May 22:02
Видяно: 7
  #1 (permalink)  
Непрочетени 28-02-2006, 05:10 PM
пристрастен

Дата на присъединяване: May 2005
Благодарил: 0
Благодарено 0 пъти в 0 мнения
galeto will become famous soon enough
Question A MoГА ЛИ САМА ДА КОНТАКТВАМ С ХО

4УХ СЕ ДНЕС С БРАТЯТА ОТ ХО,добре са .....типи4ния отговор ми бе даден..6е 4акаааааа6.....та по въпроса ми..
при положение 4е съм подала с адвокат,мога ли сама да пра6там факсове на ХО,писма,да им досаждам о6то взето по всякакъв на4ин които се сетя..тъи като моят адвокат сме ме навива да 4акам за по-нататъка(април)4е не било хубаво аз да се натискам разбира6ли...и т.н.не доумявам за6то 6те го прави,все едно го марзи ми зву4и.....та дали е ок това аз да си ги притесняжам ХО или не,тъи като ме представлява адвокат там все пак....
ве4е 4акам 15 мес.и никои не се е сетил поне инфо да ми иска даже,а камо ли да видат дали съм жива.....
благодаря..

#2 (permalink)  
Непрочетени 28-02-2006, 05:23 PM
Старо куче

Дата на присъединяване: Feb 2005
Благодарил: 357
Благодарено 403 пъти в 199 мнения
Bupyc has a reputation beyond reputeBupyc has a reputation beyond reputeBupyc has a reputation beyond reputeBupyc has a reputation beyond reputeBupyc has a reputation beyond reputeBupyc has a reputation beyond reputeBupyc has a reputation beyond reputeBupyc has a reputation beyond reputeBupyc has a reputation beyond reputeBupyc has a reputation beyond reputeBupyc has a reputation beyond repute
По подразбиране Re: A MoГА ЛИ САМА ДА КОНТАКТВАМ С ХО

Може разбира се.Чети тук и туктова е за стимул.Успех.

Последно редактирано от Bupyc : 28-02-2006 на 05:27 PM.
Благодарил Отговори с цитат
  #3 (permalink)  
Непрочетени 28-02-2006, 05:46 PM
пристрастен

Дата на присъединяване: May 2005
Благодарил: 0
Благодарено 0 пъти в 0 мнения
galeto will become famous soon enough

благодаря Вирус....да го подкарвам зна4и.............огън тогава пък каквото стане...........
  #4 (permalink)  
Непрочетени 28-02-2006, 05:53 PM
старо куче

Дата на присъединяване: Jul 2005
Благодарил: 110
Благодарено 133 пъти в 69 мнения
Alxambra has a brilliant futureAlxambra has a brilliant futureAlxambra has a brilliant futureAlxambra has a brilliant futureAlxambra has a brilliant futureAlxambra has a brilliant futureAlxambra has a brilliant futureAlxambra has a brilliant futureAlxambra has a brilliant futureAlxambra has a brilliant futureAlxambra has a brilliant future
Изпратете съобщение чрез Yahoo до Alxambra

Galetо, действай смело!Тормоз до дупка.Представи си само колко много хора чакат,и колко още тепърва подават.Трябва да им досаждаш.Поне така мисля аз..

Никога не спори с глупак - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит.
  #5 (permalink)  
Непрочетени 28-02-2006, 07:33 PM
Manchester United Fan

Дата на присъединяване: Jan 2005
Благодарил: 4,863
Благодарено 8,455 пъти в 4,106 мнения
Zara is GodlikeZara is GodlikeZara is GodlikeZara is GodlikeZara is GodlikeZara is GodlikeZara is GodlikeZara is GodlikeZara is GodlikeZara is GodlikeZara is Godlike
Изпратете съобщение чрез ICQ до Zara

Цитирай:
Първоначално написано от galeto
4УХ СЕ ДНЕС С БРАТЯТА ОТ ХО,добре са .....типи4ния отговор ми бе даден..6е 4акаааааа6.....та по въпроса ми..
при положение 4е съм подала с адвокат,мога ли сама да пра6там факсове на ХО,писма,да им досаждам о6то взето по всякакъв на4ин които се сетя..тъи като моят адвокат сме ме навива да 4акам за по-нататъка(април)4е не било хубаво аз да се натискам разбира6ли...и т.н.не доумявам за6то 6те го прави,все едно го марзи ми зву4и.....та дали е ок това аз да си ги притесняжам ХО или не,тъи като ме представлява адвокат там все пак....
ве4е 4акам 15 мес.и никои не се е сетил поне инфо да ми иска даже,а камо ли да видат дали съм жива.....
благодаря..
Смятам,че дори добре ще направиш да ги притесняваш,но си изискай от адвоката всичката информация,която им е пращал,за да не стане евентуално разминаване. А това,че си подала с адвокат практически няма значение. Адвокат както се наема,така и се отказват услугите му.....смело напред....
  #6 (permalink)  
Непрочетени 01-03-2006, 12:14 AM
Banned

Дата на присъединяване: Sep 2005
Благодарил: 2
Благодарено 2 пъти в 2 мнения
sisi will become famous soon enoughsisi will become famous soon enough

Харесват ме съветите ви!Прави сте-трябва досаждане-скромност и премирение не вървят!
Проблемът е че аз имам работодатели които пишат писма до МП и ХО че трябва да пътувам извън граница,работата ми го изисква.че им излиза по-скъпо да обучават друг заради моята виза и вече 2 писма-нищо!Само стандартни отговори!ще трябва да продължавам кажете вече къде и как?Аз съм със зависима от съпруга ми виза!
Sponsored Links
Отговори

Активни потребители разглеждащи тази тема в момента: 1 (0 членове и 1 гости)

Контрол над темата
Начин на разглеждане

Правила за публикуване