BGHelp Wiki
Имиграция Работа Финансии Travel

Телефони PC TV Забавление

Добре дошли във форума на BGHelp.
В момента разглеждате форума ни като гост. Ако се регистрирате ще можете да коментирате, да гласувате в анкети, да изпращате и получавате лични съобщения и много други. Регистрирайте се сега!
Ако имате проблем или въпроси може да ги зададете тук.

BGhelpmap Обяви Документи кирилица/латиница
Отиди обратно   BGHelp Форум > Топ 7 форуми > Пари, Финанси, Счетоводство, Mortgages, Застраховки

Пари, Финанси, Счетоводство, Mortgages, Застраховки Всичко за счетоводството, финансите, mortgage, застраховките. Как да се грижим за парите си? Кой и как може да ни помага?

Главно меню
Нови обяви
DOPULNITELNI DOHODI ...
От: VIPJOBS
Дата: 17 May 23:57
Видяно: 22
predlagam rabota za ...
От: ukltd
Дата: 17 May 23:24
Видяно: 20
dvoina staq za trima ...
От: puhi12
Дата: 17 May 22:25
Видяно: 10
rabota ...
От: dididora
Дата: 17 May 22:12
Видяно: 12
ВСЕКИ ПЕТЪК ОТ ЛОНДО ...
От: SMS Transport
Дата: 17 May 22:02
Видяно: 7
  #1 (permalink)  
Непрочетени 06-02-2012, 09:35 AM
нов user

Дата на присъединяване: Jun 2009
Местоположение: Current location: Varna, Bulgaria; Futher location: London, UK
Благодарил: 1
Благодарено 0 пъти в 0 мнения
Refresh is on a distinguished road
По подразбиране HM Revenue&Customs - Нулеви години

Здравейте,

Някой уведомявал ли е HM Revenue&Customs че има нулеви години през техният сайт в интернет? Ако да - бих Ви помолил да ми дадете линк да го направя и аз, защото съм селф емплойд от 3 години но не живея в Англия от толкова и никога не съм попълвал такава декларация. Юли месец мисля да се връщам на острова вече за постоянно и знам че ще трябва да платя глоба за нулевите години, за които не съм уведомил такс офиса. Говорих с една счетоводителка и тя ми каза, че може и да ми опростят глобите ако уведомя с писмо HM Revenue&Customs, че през тези 3 години не съм бил в Англия. Някой ако може да ми помогне ще съм му моного благодарен.
Благодарил Отговори с цитат
Sponsored Links
  #2 (permalink)  
Непрочетени 06-02-2012, 03:39 PM
сладур

Дата на присъединяване: Sep 2008
Благодарил: 1,610
Благодарено 1,887 пъти в 1,102 мнения
Doondie is GodlikeDoondie is GodlikeDoondie is GodlikeDoondie is GodlikeDoondie is GodlikeDoondie is GodlikeDoondie is GodlikeDoondie is GodlikeDoondie is GodlikeDoondie is GodlikeDoondie is Godlike
Send a message via Skype™ to Doondie
По подразбиране Относно: HM Revenue&Customs - Нулеви години

По-добре си прекрати регистрацията със задна дата и я поднови, като дойдеш. В противен случай ще платиш £100 глоба, ако направиш приключването до края на месеца. След това ще е £10 на ден до максимум £900 и прочие.
Това е страницата, на която можеш да се регистрираш за Online Self-Assessment.
  #3 (permalink)  
Непрочетени 06-02-2012, 04:16 PM
Banned

Дата на присъединяване: Oct 2008
Благодарил: 442
Благодарено 919 пъти в 402 мнения
korry is Godlikekorry is Godlikekorry is Godlikekorry is Godlikekorry is Godlikekorry is Godlikekorry is Godlikekorry is Godlikekorry is Godlikekorry is Godlikekorry is Godlike

не мисля че спирането със задна дата освобождава и оневинява човека, правейки го изключение от крайния срок.

Евентуално нещо с напускането на държавата и за предпочитане по здравословни причини.
  #4 (permalink)  
Непрочетени 06-02-2012, 04:42 PM
нов user

Имам правена животоспасяваща операция на белите дробове но през 2007-ма година с дата 13.06.2007 г.. Може ли да говоря с лекара, който ми е писал епикризата да се разпише на "фалшивата" епикриза с дата 04.09.2009 г. примерно, да я преведа и легализирам и да я представя юли месец като отида до Англия и да не ме карат да плащам глобите. Аз напуснах страната 02.09.2009 г., а регистрацията ми за селф емплойд е с дата 01.08.2009 г.
Така дали ще стане?
  #5 (permalink)  
Непрочетени 06-02-2012, 04:49 PM
Старо куче

Дата на присъединяване: Apr 2009
Благодарил: 2,902
Благодарено 4,868 пъти в 2,899 мнения
elicka is Godlikeelicka is Godlikeelicka is Godlikeelicka is Godlikeelicka is Godlikeelicka is Godlikeelicka is Godlikeelicka is Godlikeelicka is Godlikeelicka is Godlikeelicka is Godlike

Цитирай:
Първоначално написано от Refresh Вижте мненията на
Дали така ще стане?
Ти имаш ли такава операция,или ще лъжеш?
  #6 (permalink)  
Непрочетени 06-02-2012, 04:52 PM
нов user

Имам такава операция правена в Токуда - гр. София при доктор Минчев - един от най-добрите гръдни хирурзи в България. Оръсиха ме 3600 лв. Диагнозата беше Частичен, нарастващ вентилен пневмоторакс горе върхово дясно и частично долу ляво и до базата + съмнения за белодробен ефизем. Направиха ми я, сложиха ми титаниеви импланти в тялото между ребрата и сега съм добре но това беше 2007-ма година. Може ли да го направя все едно е било 2009 -та? Дали ще помогне и дали ще се съглясят да го признаят? Аз ще говоря с доктора той ще издаде нова епикриза със по-късна датата и ще се разпише - проблем няма да има.
Въпроса ми е - дали така ще стане?

Последно редактирано от Refresh : 06-02-2012 на 04:55 PM.
  #7 (permalink)  
Непрочетени 06-02-2012, 05:18 PM
Старо куче

Дата на присъединяване: Apr 2009
Благодарил: 2,902
Благодарено 4,868 пъти в 2,899 мнения
elicka is Godlikeelicka is Godlikeelicka is Godlikeelicka is Godlikeelicka is Godlikeelicka is Godlikeelicka is Godlikeelicka is Godlikeelicka is Godlikeelicka is Godlikeelicka is Godlike

Цитирай:
Първоначално написано от Refresh Вижте мненията на
Имам такава операция правена в Токуда - гр. София при доктор Минчев - един от най-добрите гръдни хирурзи в България. Оръсиха ме 3600 лв. Диагнозата беше Частичен, нарастващ вентилен пневмоторакс горе върхово дясно и частично долу ляво и до базата + съмнения за белодробен ефизем. Направиха ми я, сложиха ми титаниеви импланти в тялото между ребрата и сега съм добре но това беше 2007-ма година. Може ли да го направя все едно е било 2009 -та? Дали ще помогне и дали ще се съглясят да го признаят? Аз ще говоря с доктора той ще издаде нова епикриза със по-късна датата и ще се разпише - проблем няма да има.
Въпроса ми е - дали така ще стане?
Съчувствам ти за преживяното,мисля,че трябва да се обадиш в такс офиса,да им обясниш ,че дефакто не си бил в страната,че нямаш никаква дейност през този период и че имаш документ,че си бил подложен на тежка оперцаия и не си бил в състояние да работиш.
Когато подадеш нулеви декларации за тези години,глобите от по 100 паунда ще ти отпаднат.Не очаквай да стане веднага.
  #8 (permalink)  
Непрочетени 07-02-2012, 09:22 AM
нов user

Цитирай:
Първоначално написано от Doondie Вижте мненията на
По-добре си прекрати регистрацията със задна дата и я поднови, като дойдеш. В противен случай ще платиш £100 глоба, ако направиш приключването до края на месеца. След това ще е £10 на ден до максимум £900 и прочие.
Това е страницата, на която можеш да се регистрираш за Online Self-Assessment.
Какво ще стане като попълня процедурата за Self-assestment ? Какво мога да спечеля и загубя ако го направя онлайн или ако не го направя? И какво значи този селф ассестмент? Бих желал да те помоля да ми пратиш линк на който мога да им напиша писмо и да им обясня за операцията ми в България и т.н. и ако могат да ми признаят годините - добре, ако не - ще си плащам глобите. Ако случайно нямат е-майл някакъв телефон на който да се свържа с тях? Безкрайно ще съм ти благодарен.
Sponsored Links

Отговори

Активни потребители разглеждащи тази тема в момента: 1 (0 членове и 1 гости)

Контрол над темата
Начин на разглеждане

Правила за публикуване