Добре дошли във форума на BGHelp. В момента разглеждате форума ни като гост. Ако се регистрирате ще можете да коментирате, да гласувате в анкети, да изпращате и получавате лични съобщения и много други. Регистрирайте се сега! Ако имате проблем или въпроси може да ги зададете тук.
Всеки от вас може да пусне безплатна обява в BGHelp.co.uk.
Ако сте регистриран трябва да се логнете за да може да пуснете обява.
Ако не сте регистриран в сайта влезте с потребителско име и парола.
Само регистрираните потребители могат да публикуват, променят и изтриват свойте обяви!
Как да пусна обява?
Можете да пуснете безплатно обява в съответната категория, като всеки регистриран потребител има възможността да променя и изтрива своята обява.
За да пуснете обява, моля изберете съответната категория и натиснете бутона НОВА ТЕМА, след което попълнете следните задължителни полета: заглавие на обявата, оценка и самият текст на обявата. Опциите като официална страница и снимка, която можете да качите директно от вашия компютър, не са задължителни.
Към обявата, можете да добавите и следните екстри: цена, място и състояние както и срок, в който обявата ще е акотивна.
Everyone can post for free in our Classified ads section.
If you are a registered member you will have to log in.
If you have no account you will have to register (it is free).
Only registered users can post, edit or delete their ads.
How do I post?
You may post your ads in one of the categories and as a member you can edit or delete you ads.
To post an ad chose category and press New Thread, then you have to fill these fields: Article Title, Score and the text itself. There are additional fields like Related link and Image (witch can be directly uploaded from your computer), witch are not obligetional.
Усмихнах се вчера, не днес... смях се от сърце и душа, 2 седмици чаках да ми кажат че ще умирам от много рядка болест... Уви, всички тестове отрицателни, смях се от сърце, бях и съм изключително щастлива, че ще живея много, много и пак много...от март нямах мира за тая болест и се смях вчера след резултатите, че ще живея, а колко много хора разчитат на мен...Умирам от смях над себе си от вчера, че се помислих за слаба. Тия доктори тук да те побъркат...
На мен ми се случи това лято,ама аз ревах от облекчение Е, всичко е добре, когато свършва добре.
Усмихнах се на доста странна обява за работа привикаха ме на един неоживен паркинг уж да ми дават инструкции за къщи. В последния момент се оказа че,инструкциите нямало да ми ги даде жената с която говорих по телефона а уж мъжа и......хм
Днес се усмихнах едва сега, щото наредих пъзела, дето ме човъркаше от известно време. Странно как истината е понякога направо като конски задник в очите ни, а ни трябва толкова много време да я видим. Не се усмихнах на картинката на пъзела, а на наивността си, граничеща с глупост. Всъщност хората не ни лъжат, а не казват истината, за да не ни нараняват. За това се радвам на общуването си с деца. Усмихнах се на живота си, на това, което имам и махнах с ръка на това което нямам, а го нямам защото никога не съм пожелала да имам. И после отваряш шепи и... let go.
Днес се усмихнах едва сега, щото наредих пъзела, дето ме човъркаше от известно време. Странно как истината е понякога направо като конски задник в очите ни, а ни трябва толкова много време да я видим. Не се усмихнах на картинката на пъзела, а на наивността си, граничеща с глупост. Всъщност хората не ни лъжат, а не казват истината, за да не ни нараняват. За това се радвам на общуването си с деца. Усмихнах се на живота си, на това, което имам и махнах с ръка на това което нямам, а го нямам защото никога не съм пожелала да имам. И после отваряш шепи и... let go.
Ако нямате какво да кажете по темата, моля, не го пишете в нея търсачка на форума
Ограничават ви свободата в този форум? Опитайте тук!
Научих да раздавам пътни листи... Вадиш пътния лист, пишеш "пътят, чантата и за "ляп", разписваш го и... вече си спокоен.
Тази година за първи път ще гласувам за кандидат от шоуто - Германия търси суперталант.
Никога преди не съм го правила. Обикновено много от кандидатите мрънкат и разказват сърцераздирателни истории с цел съжаление и повече обаждания.
А това момче каза ,че е щастлив. Чуйте и неговата история:
Dergin Tokmak е роден в Турция . Поради липса на пари не му е направена имунизация против детски паралич и той се разболява. Оцелява по чудо но остава белязан за цял живот -не може да ходи без патерици.
Семейството му се премества да живее в Германия.
Dergin Tokmak е можел да стане всякакъв -художник, компютърен специалист... можел е дори да "живурка" вечно от социални помощи ... ноDergin Tokmak става ТАНЦЬОР - при това много добър - насладете се и вие на неговият танц:
Мене нещо ме стисна за гърлото, като го гледах... Помислих си - това момче е направило всичко това, за да ТАНЦУВА и да радва себе си и другите. Ние, читавите, с по два здрави крака, не забравяме ли понякога колко е важно да танцуваме? В прекия и в преносния смисъл...
Ако нямате какво да кажете по темата, моля, не го пишете в нея търсачка на форума
Научих да раздавам пътни листи... Вадиш пътния лист, пишеш "пътят, чантата и за "ляп", разписваш го и... вече си спокоен.
не се усмихвах ми се смях на хуки,дето е станал,като костенурка нинджа(тинрйджър-мутант)от тоя фитнес,а той ме убеждаваше,че без черупка на гърба,нема да хвана гадже от тея на митьо пищова...
ама кво правят тея поп-фолк деца в наше време за едното...хм...как да го кажа,без да звучи мръсно?
__________________ ГРОБАРИ+ПЗ-business as usual
Последно редактирано от captain caveman : 29-12-2011 на 06:48 PM.
не се усмихвах ми се смях на хуки,дето е станал,като костенурка нинджа(тинрйджър-мутант)от тоя фитнес,а той ме убеждаваше,че без черупка на гърба,нема да хвана гадже от тея на митьо пищова...
ама кво правят тея поп-фолк деца в наше време за едното...хм...как да го кажа,без да звучи мръсно?
Усмихнах се на 5-6 срамежливи коки4ета в парка,които утре по това време също ще бъдат усмихнати,на минзухара в съседния парк ,който ве4е се усмихваше,на пролетното време,Слънцето,което се опитваше да ме ослепи,на самолетите летящи към България,на 2-3-ма забързани и намръщани пешеходци,които не знам за къде ли бързаха в събота,на няколко форумни хейтъра и накрая на двете бири,който макар ,4е ще бъдат светкави4но изпити също се подсмихваха.
Следните потребители благодарят на koce за това полезно мнение:
Като прочетох това стихотворение, през мен мина невероятен импулс и реших да го споделя с вас:
Цитирай:
Дал ли си трохи на птиче,
пял ли си под летен дъжд?
Искал ли си ей тъй всичко
да дариш поне веднъж?
Спал ли си под звезден покрив
на ухаещо сено?
Крил ли си сълзите топли
зад усмивка - благослов?
Пазил ли си стръкче вяра
за бездомните души?
Част от туй да си направил,
значи бил си, друже, жив.
Вилдан
ВИЕ СТЕ СЪВЪРШЕНИ В СВОЕТО НЕСЪВЪРШЕНСТВО
Следният потребител благодари на vanko57 за полезното мнение:
Мене нещо ме стисна за гърлото, като го гледах... Помислих си - това момче е направило всичко това, за да ТАНЦУВА и да радва себе си и другите. Ние, читавите, с по два здрави крака, не забравяме ли понякога колко е важно да танцуваме? В прекия и в преносния смисъл...
Наистина е разтърстващо! Ето още едно предложение:
gotta feeling we dancing on the ceiling,for some reason I can't explain...I know Saint Peter won't call my name..so come fly away .......when we get above the rain they are all sunny days......through the clouds into the sun......far away from everyone ...
gotta feeling we dancing on the ceiling,for some reason I can't explain...I know Saint Peter won't call my name..so come fly away .......when we get above the rain they are all sunny days......through the clouds into the sun......far away from everyone ...