Добре дошли във форума на BGHelp. В момента разглеждате форума ни като гост. Ако се регистрирате ще можете да коментирате, да гласувате в анкети, да изпращате и получавате лични съобщения и много други. Регистрирайте се сега! Ако имате проблем или въпроси може да ги зададете тук.
Всеки от вас може да пусне безплатна обява в BGHelp.co.uk.
Ако сте регистриран трябва да се логнете за да може да пуснете обява.
Ако не сте регистриран в сайта влезте с потребителско име и парола.
Само регистрираните потребители могат да публикуват, променят и изтриват свойте обяви!
Как да пусна обява?
Можете да пуснете безплатно обява в съответната категория, като всеки регистриран потребител има възможността да променя и изтрива своята обява.
За да пуснете обява, моля изберете съответната категория и натиснете бутона НОВА ТЕМА, след което попълнете следните задължителни полета: заглавие на обявата, оценка и самият текст на обявата. Опциите като официална страница и снимка, която можете да качите директно от вашия компютър, не са задължителни.
Към обявата, можете да добавите и следните екстри: цена, място и състояние както и срок, в който обявата ще е акотивна.
Everyone can post for free in our Classified ads section.
If you are a registered member you will have to log in.
If you have no account you will have to register (it is free).
Only registered users can post, edit or delete their ads.
How do I post?
You may post your ads in one of the categories and as a member you can edit or delete you ads.
To post an ad chose category and press New Thread, then you have to fill these fields: Article Title, Score and the text itself. There are additional fields like Related link and Image (witch can be directly uploaded from your computer), witch are not obligetional.
Какво ще кажете да орагнизираме някой ден форумен пейнтбол? Един вид team-building - така и всеки, който "ни има зъб", може да си го върне на "бойното поле"
Последно редактирано от Staki : 28-10-2009 на 11:14 AM.
Следните потребители благодарят на Staki за това полезно мнение:
Много болезнено с този Paintball, пък аз лесно посинявам, иначе някак си за миг много ме поблазни идеята да се вживея в ролята на картичаря Шулц и да изпозастрелям половината си отбор само защото съм се паднала с хора, които не винаги са ми допадали виртуално.
П.С. Това трябва да се води една от най-добрите anger management therapies.
The only constant thing in life is change. Though this be madness, yet there is method in it.William Shakespeare, "Hamlet" Politics is war without bloodshed while war is politics with bloodshed. Mao Tse-Tung
Следният потребител благодари на ElinaT за полезното мнение:
Какви спортове могат да се практикуват? Аз съм вече стар и нищо по- "физическо" от покер и голф, не може да ме "спечели". Всъшност съм навит на пейнтбол. Какво ще кажете да орагнизираме някой ден форумен пейнтбол? Един вид team-building - така и всеки, който "ни има зъб", може да си го върне на "бойното поле"
........добра идея......
Тъкмо всеки ще може да боядиса другите в определен цвят, ...вече си избрах цветове за повечето....
Следният потребител благодари на wickedness за полезното мнение:
яяяя модераторите да направят един отбор и да ви почваме. аз лично ще ви натръшкам повечето, с каквито и цветове да сте.
че не знам как да кача снимки от компютъра си да ви покажа все пак с кого си имате работа по стрелба
The only constant thing in life is change. Though this be madness, yet there is method in it.William Shakespeare, "Hamlet" Politics is war without bloodshed while war is politics with bloodshed. Mao Tse-Tung
Какво ще кажете да орагнизираме някой ден форумен пейнтбол? Един вид team-building - така и всеки, който "ни има зъб", може да си го върне на "бойното поле"
Стаки само не каза на кои сървер ще е играта .... че накрая маи така ще се окаже. не за друго ами да си избереме героите
На живо ли имаш във предвид.Ако е така съм навит.Много ми се играе Paintball.Имам познати дето бяха ходили тук извън Лондон.Не помня колко им излезе като пари,но мога да ги разпитам и да се съберем.Има си места със екипировка, терен и т.н.
Следните потребители благодарят на karton4e за това полезно мнение:
хммммм.... хубава идея може ли и аз?
Следният потребител благодари на Ellynor за полезното мнение:
Между другото навремето също бях пуснала тази идея и даже бях се поразтърсила за подобни местенца. Повечето са извън Лондон, но това не пречи да се организираме с няколко коли. Аз съм за.
А да, и стрелям доста добре.
__________________ Wild is the wind
Следните потребители благодарят на Charlotte за това полезно мнение:
На живо ли имаш във предвид.Ако е така съм навит.Много ми се играе Paintball.Имам познати дето бяха ходили тук извън Лондон.Не помня колко им излезе като пари,но мога да ги разпитам и да се съберем.Има си места със екипировка, терен и т.н.
Между другото навремето също бях пуснала тази идея и даже бях се поразтърсила за подобни местенца. Повечето са извън Лондон, но това не пречи да се организираме с няколко коли. Аз съм за.
А да, и стрелям доста добре.
Има и в Лондон. Нека видим първо, колко ще изяват желание.
Цитирай:
Първоначално написано от Ellynor
хммммм.... хубава идея може ли и аз?
Тц. Само с бележка от родителите.
Цитирай:
Първоначално написано от steve
печелиш................. на мене силата ми е в "не се сърди човече"...
На мен пък в "snakes and ladders"
Следните потребители благодарят на Staki за това полезно мнение:
Аз съм ходила,но е на запад от Лондон блозо е до Windsor. В една горичка се играе, около 6 много добри игри, има и обяд.
Абе заслужава си 2 седмици след това да търпиш болките след войната Cheap paintballing with Delta Force Paintball | Delta Force
Относно: Re: Относно: Re: Paintball дуел на форума?
Цитирай:
Първоначално написано от Косата
Аз лично предпочитам на открито, по-естествено е.
И аз съм "ЗА".И на открито.Но при условие,че не се вземат пленници.Защото като я чета Елина, не е сигурно на края дали няма да прибегне и до белезниците,че и до камшиците и още нещо...
Следният потребител благодари на llyudo58 за полезното мнение:
Не още. Предлагайте. Според мен след средата на ноември.
На мен лично все ми е тая кога точно. Аз предложих модератори и админи да си направите един отбор НАРЦИСИ , в другия ще видим да се разделим на 2 подразделения - "ИЗ.РОДИ" /аз, папен, кирилди, петвас, и др. недолюбвани екземпляри в този форум от общата маса/ и ГЪ.ЗОБЛИЗЦИ /всички останали, да не ги изброявам, че няма ми стигне 1 ден/. Ако искат еманциП*ТКИте и те могат да се пуснат, нали са по-отворени от всички?!
И да се мятаме...
Последно редактирано от Косата : 30-10-2009 на 03:33 PM.
Не още. Предлагайте. Според мен след средата на ноември.
Средата на Ноември е добре според мен. Ето един сайт, в който може да се избере и къде ще бъде, за да е удобно на всички желаещи да се включат.
Ние където сме по на Север, може да си направим отделно събиране, стига да има желаещи де.
__________________ Never approach a bull from the front, a horse from the rear or a fool from any direction!
На мен лично все ми е тая кога точно. Аз предложих модератори и админи да си направите един отбор НАРЦИСИ , в другия ще видим да се разделим на 2 подразделения - "ИЗ.РОДИ" /аз, папен, кирилди, петвас, и др. недолюбвани екземпляри в този форум от общата маса/ и ГЪ.ЗОБЛИЗЦИ /всички останали, да не ги изброявам, че няма ми стигне 1 ден/. Ако искат еманциП*ТКИте и те могат да се пуснат, нали са по-отворени от всички?!
И да се мятаме...
Ох, нямаш си на представа как приятно ме размечта само. Нямам търпение да ти разкажа приказката за Косе Босе дай ми едно яйчице и бам от упор, Косе Босе дай ми още едно яйчице и пак бам от упор. Я да видим сега колко яйчица имаш останали?......А николко......и после ще викам: "Medic, Medic we've got a man down I repeat we've got a man down". Ha, ha, ha.....
Ох, нямаш си на представа как приятно ме размечта само. Нямам търпение да ти разкажа приказката за Косе Босе дай ми едно яйчице и бам от упор, Косе Босе дай ми още едно яйчице и пак бам от упор. Я да видим сега колко яйчица имаш останали?......А николко......и после ще викам: "Medic, Medic we've got a man down I repeat we've got a man down". Ha, ha, ha.....
Косе Босе-то ще бъде с девствен пояс на кръста, и яйца не дава
ама не знам що се уплаши Стъки-то и изтри предните постинги...дето някои ще отнесат приклад във врата вместо топче боя...пък ако ще и по CNN London да го дадат, а емациПАТКИТЕ ще бъдат "арестувани" с белезници и наказани с публично бичуване!
ама не знам що се уплаши Стъки-то и изтри предните постинги...дето някои ще отнесат приклад във врата вместо топче боя...пък ако ще и по CNN London да го дадат, а емациПАТКИТЕ ще бъдат "арестувани" с белезници и наказани с публично бичуване!
E то, като ще е така да се предавам от рано да имаме повече време за наказания Косе!