Добре дошли във форума на BGHelp. В момента разглеждате форума ни като гост. Ако се регистрирате ще можете да коментирате, да гласувате в анкети, да изпращате и получавате лични съобщения и много други. Регистрирайте се сега! Ако имате проблем или въпроси може да ги зададете тук.
Всеки от вас може да пусне безплатна обява в BGHelp.co.uk.
Ако сте регистриран трябва да се логнете за да може да пуснете обява.
Ако не сте регистриран в сайта влезте с потребителско име и парола.
Само регистрираните потребители могат да публикуват, променят и изтриват свойте обяви!
Как да пусна обява?
Можете да пуснете безплатно обява в съответната категория, като всеки регистриран потребител има възможността да променя и изтрива своята обява.
За да пуснете обява, моля изберете съответната категория и натиснете бутона НОВА ТЕМА, след което попълнете следните задължителни полета: заглавие на обявата, оценка и самият текст на обявата. Опциите като официална страница и снимка, която можете да качите директно от вашия компютър, не са задължителни.
Към обявата, можете да добавите и следните екстри: цена, място и състояние както и срок, в който обявата ще е акотивна.
Everyone can post for free in our Classified ads section.
If you are a registered member you will have to log in.
If you have no account you will have to register (it is free).
Only registered users can post, edit or delete their ads.
How do I post?
You may post your ads in one of the categories and as a member you can edit or delete you ads.
To post an ad chose category and press New Thread, then you have to fill these fields: Article Title, Score and the text itself. There are additional fields like Related link and Image (witch can be directly uploaded from your computer), witch are not obligetional.
Здравейте, не знам дали темата за домашното насилие е дискутирана в форума, но повода да пиша е след като разбрах че Риана е простила на приятеля си че я преби. Какво мислите?това решение продиктувано ли е от страх или просто го обича сляпо? Или не знае как да се справи а и извесността и я лиши от правото и на личен живот... Вярно ли е че психолозите са прави че има цикъл на насилието и то винаги се повтаря...Бой-Извинения-Прошка-Бой...и тн. Ето и линк към петицията където се подписват хората не съгласни с прошката..
порочното в случая е,че хората се сещат за тея неща,когато го отнесе некоя холивудска звезда или де да знам на кой известна публична личност.докато реагирате по тоя начин,ще си го отнасяте като бръмбар-сламка!и без това тоя свят стана прекалерно цифров,даже и балканските жени прават муцуни като опре до готвене и чистене,се едно имат други функции!накрая ако не може и един аналогов бой за вразумяване да им качиш,то за кво да ги вкачиш като ремарке?!
Благодарил: 3,325
Благодарено 5,145 пъти в 2,452 мнения
Относно: За Домашното насилие и Риана
Цитирай:
Първоначално написано от Naughty
Здравейте, не знам дали темата за домашното насилие е дискутирана в форума, но повода да пиша е след като разбрах че Риана е простила на приятеля си че я преби....
Честно да ти призная, окото не ми мига, затова че Риана е яла бой или пък за нейната "прошка". Светът на холивуудските "знаменитости" стана противно изроден и зад всяка такава проява подозирам вдигане на медиен шум и търсене на популярност. Много евтина при това. С коефициент на достоверност, равен на западния тийнейджърски светоглед. Много съжалявам ако те разочаровам, но наистина никак не взимам въпросната двустранна проява на простотия за значима. Друго яче казано, приемам за напълно сериозно домашно насилие от пияница върху беззащитната му жена, както и духовният тормоз на зла жена върху беззащитния и мъж. За жалост и двата примера съществуват в живота. А истината винаги е по средата.
Е, не исках да го давам толкова мрачно Все още е 8ми Март, нали?
__________________ When the full moon pales across the sky, and the madness in my veins becomes to cry, I will come for your poor, yellow soul, to bring you the terror of the ancient law; and the justice will only be а tearing rule: the only award of the hunt is your blood, you fool…
...8ми март...ми те жените се полагат от любов,да не е от егоизъм!приателя на опрощенката я е поучукал оттук,оттам за да я научи,че така като прави-не бива!те белезите ще минат но добрия урок остава!
заеби,то аз хубаво се ебавам,ама се сетих кви хард кор случай има...но секи знае,че всичко което не е с мярка става грозно!
То 8 ми март е интернационален празник, но в много държави по света е ден, в които жените излизат на манифестации с цел равноправие между мъжа и жената, срещу насилието... дескриминацията....
Снощи по радиото една водеща каза- Честит празник на всички жени, но надявам се скоро да спрем да го празнуваме, да няма нужда....
То 8 ми март е интернационален празник, но в много държави по света е ден, в които жените излизат на манифестации с цел равноправие между мъжа и жената, срещу насилието... дескриминацията....
Снощи по радиото една водеща каза- Честит празник на всички жени, но надявам се скоро да спрем да го празнуваме, да няма нужда....
е кво равноправие бе,душа!ако и жените тръгнат по жени,кво ще правим ние,по мъже ли да ходим!!!аре ше ви се не види равноправието!сека жаба да си знае гьола!жената в кухнята,мъжа на работа!
е кво равноправие бе,душа!ако и жените тръгнат по жени,кво ще правим ние,по мъже ли да ходим!!!аре ше ви се не види равноправието!сека жаба да си знае гьола!жената в кухнята,мъжа на работа!
Ужасно мачистко звучи тва изказване капитане...страхотен начин на мислене, няма що.
С такива коментари офф имиджа ти определено е на ниво
всъщност напълно го разбирам тоя пич,дето е набил канчето на тая жена...ако живеех с нея можеби и аз щех да и го набия!
пп усещаш ли ква глупост е да се вкарва житието и битието на звездите в борбата срещу домашното насилие?и че нещата не се разрешават с говорене на глупости на възрастни хора,а от най-ранна възраст в семейството.
това че неква поп-фолк звезда я изръбили,по-скоро би ме накарало да си мисля за това на кой е духала за да отнесе тоя бонус,отколкото да мисля за насилието в семейството!
историята е ноо американска,пълен поп-фолк!
__________________ ГРОБАРИ+ПЗ-business as usual
Последно редактирано от captain caveman : 09-03-2009 на 02:51 PM.
Следният потребител благодари на captain caveman за полезното мнение:
всъщност напълно го разбирам тоя пич,дето е набил канчето на тая жена...ако живеех с нея можеби и аз щех да и го набия!
пп усещаш ли ква глупост е да се вкарва житието и битието на звездите в борбата срещу домашното насилие?и че нещата не се разрешават с говорене на глупости на възрастни хора,а от най-ранна възраст в семейството.
това че неква поп-фолк звезда я изръбили,по-скоро би ме накарало да си мисля за това на кой е духала за да отнесе тоя бонус,отколкото да мисля за насилието в семейството!
историята е ноо американска,пълен поп-фолк!
Да, шумна история... но пък се е дало гласност... не че това променя нещо за тези,дето си траят...
порочното в случая е,че хората се сещат за тея неща,когато го отнесе некоя холивудска звезда или де да знам на кой известна публична личност.докато реагирате по тоя начин,ще си го отнасяте като бръмбар-сламка!и без това тоя свят стана прекалерно цифров,даже и балканските жени прават муцуни като опре до готвене и чистене,се едно имат други функции!накрая ако не може и един аналогов бой за вразумяване да им качиш,то за кво да ги вкачиш като ремарке?!
Много си прав, че хората се сещат когато известна личност е намесена.Мисля си обаче, че хора като нея за добро или не служат за пример на другите и особено тийн-хлапетата. И ако оставиме тази случка без отзвук тогава всеки който има по-голяма мускулна маса ще може да си налага волята.Ето малко справка за размера на проблема
-At least one in three women around the world has been beaten, coerced into sex or abused in some way, most often by someone she knows, says a United Nations report that decries ongoing prejudice against women.
Другите ти разсъждения не правят чест на мъж роден през този век...или поне в края на миналия
Последно редактирано от Naughty : 09-03-2009 на 03:31 PM.
Причина: 1
Следните потребители благодарят на Naughty за това полезно мнение:
Без да коментирам домашното насилие ще кажа, че тази петиция бие всички други по идиотизъм. Какво следва - петиция в подкрепа на идването на извънземните?
Другите ти разсъждения не правят чест на мъж роден през този век...или поне в края на миналия
въпрос на вкус.падам си по-малко повече насилие отколкото теб.неколко идеи повече адренелин,няколо ударни вълни кръв в мозъка в повече.знаеш ли какъв кеф е да те удари в главата и за секунда да те парализира в прединсултно състояние!хората живеят за тея мигове.
въпрос на вкус.падам си по-малко повече насилие отколкото теб.неколко идеи повече адренелин,няколо ударни вълни кръв в мозъка в повече.знаеш ли какъв кеф е да те удари в главата и за секунда да те парализира в прединсултно състояние!хората живеят за тея мигове.
Като си любител на силните усещания, иди се хвърли с бънджи от някои мост, адреналина ще ти се качи до облаците, гаранция, пък и е по здравословно...
Но да скочиш от високо, никак не е лесно.
Навремето преди 12 години, само това мечтаех, отивам на Владая, подписвам декларация, че скачм , ама никога не скочих.Страх.А тогава в ранна зарина хванах приятел да ме кара до там от центъра на София, който го вълнуват само водни спортове и най-вече неговия кану каяк, който си нощуваше на Панчерево.
Като ме чака близо 3 часа да мъдрувам, дали скачам или не, каза-мъдро-аз отивам на езерото да си спортувам.
И то ясно аз след него.Но в езерото, такава градушка ни застигна, че не можем да стигнем до брега.
Това ми е бил няй-якият адреналин, от природните стихии.
А за насилие срещу жена, говори комплексираност заради нещо в мъжа!
По простата причина, че мъжете са по-силни от жените по природа( е ако срещу вас не седи някоя боркиня тежка категория)!
Следните потребители благодарят на penelopa за това полезно мнение:
Като си любител на силните усещания, иди се хвърли с бънджи от някои мост, адреналина ще ти се качи до облаците, гаранция, пък и е по здравословно...
не искам да съм вулгарен,но не мислиш ли,че аз най-добре знам от какво имам нужда и как да си го взема!благодаря все пак,че мислиш вместо мен,на моменти наистина имам нужда някой да го прави,но да не се засиняваме с малките си удоволствия!
Навремето преди 12 години, само това мечтаех, отивам на Владая, подписвам декларация, че скачм , ама никога не скочих.Страх.А тогава в ранна зарина хванах приятел да ме кара до там от центъра на София, който го вълнуват само водни спортове и най-вече неговия кану каяк, който си нощуваше на Панчерево.
Като ме чака близо 3 часа да мъдрувам, дали скачам или не, каза-мъдро-аз отивам на езерото да си спортувам.
И то ясно аз след него.Но в езерото, такава градушка ни застигна, че не можем да стигнем до брега.
По простата причина, че мъжете са по-силни от жените по природа( е ако срещу вас не седи някоя боркиня тежка категория)!
За бънджито... ми и аз не съм скачала... не ми стиска, а сигурно е страхотно преживяване... Иска ми се някои ден да направя нещо щуро, дето да ми вдигне адреналина така, че да го запомня...
Що се отнася до демонстрация на надмощие на мъжете над жените, тва си е пълно комплексарство, съгласна съм...само че така не се избиват комплекси, ами се набиват, според мене, ама въпрос на гледна точка,
най-здравия адренелин в живота ми беше през 80-те на мач между ботев и левски(отбор за който изобщо не ми пука) в пловдив с един приател левскар се набутахме в центъра на агитката на ботев и когато говедата вкараха гол на края на мача ние изкуфяхме!
който не е в тея неща не знае кво е тва,но майната му на боя,тръпката е незабравима!
Сигурно си права.Може и да се набиват.
Но като се замислиш, като има в природата енергия да излезе и се казва избива.
За това съм използвала този термин.
Ама няма значение, разбираме се за какво говорим.
Ако жените имаха същата физическа сила, да видим тогава, кой кого?
За бънджито... ми и аз не съм скачала... не ми стиска, а сигурно е страхотно преживяване... Иска ми се някои ден да направя нещо щуро, дето да ми вдигне адреналина така, че да го запомня...
Що се отнася до демонстрация на надмощие на мъжете над жените, тва си е пълно комплексарство, съгласна съм...само че така не се избиват комплекси, ами се набиват, според мене, ама въпрос на гледна точка,
бе нека ти се наложи да изкочиш по нощница от вас и да хукнеш по улицата,понеже пияния ти мъж те гони с нож и като бонус да бегаш с бебе на ръце,да те питам кога некой скок с бънджи ще ти даде толкова адренелин...
не искам да съм вулгарен,но не мислиш ли,че аз най-добре знам от какво имам нужда и как да си го взема!благодаря все пак,че мислиш вместо мен,на моменти наистина имам нужда някой да го прави,но да не се засиняваме с малките си удоволствия!
...извиняваи ако съм те засегнала с идеята си... беше просто предложение и то в кръга на шегата..и мислех, че си го разбрал... Иначе вулгарен не си, конкретно в това мнение...
...извиняваи ако съм те засегнала с идеятаси... беше просто предложение и то в кръга на шегата..и мислех, че си го разбрал... Иначе вулгарен не си, конкретно в това мнение...
щото го редактирах преди да го пусна
не бе,ти си ок
щото го редактирах преди да го пусна
не бе,ти си ок
Браво на теб, значи все пак,по някога чувството за мярка не ти изневерява. В тая тема нито едно твое мнение не ми допадна, но то не е задължително, разни хора, разни идеали. Трябва да си уважаваме мненията взаимно, въпреки че понякога е доста трудно...