Добре дошли във форума на BGHelp. В момента разглеждате форума ни като гост. Ако се регистрирате ще можете да коментирате, да гласувате в анкети, да изпращате и получавате лични съобщения и много други. Регистрирайте се сега! Ако имате проблем или въпроси може да ги зададете тук.
Всеки от вас може да пусне безплатна обява в BGHelp.co.uk.
Ако сте регистриран трябва да се логнете за да може да пуснете обява.
Ако не сте регистриран в сайта влезте с потребителско име и парола.
Само регистрираните потребители могат да публикуват, променят и изтриват свойте обяви!
Как да пусна обява?
Можете да пуснете безплатно обява в съответната категория, като всеки регистриран потребител има възможността да променя и изтрива своята обява.
За да пуснете обява, моля изберете съответната категория и натиснете бутона НОВА ТЕМА, след което попълнете следните задължителни полета: заглавие на обявата, оценка и самият текст на обявата. Опциите като официална страница и снимка, която можете да качите директно от вашия компютър, не са задължителни.
Към обявата, можете да добавите и следните екстри: цена, място и състояние както и срок, в който обявата ще е акотивна.
Everyone can post for free in our Classified ads section.
If you are a registered member you will have to log in.
If you have no account you will have to register (it is free).
Only registered users can post, edit or delete their ads.
How do I post?
You may post your ads in one of the categories and as a member you can edit or delete you ads.
To post an ad chose category and press New Thread, then you have to fill these fields: Article Title, Score and the text itself. There are additional fields like Related link and Image (witch can be directly uploaded from your computer), witch are not obligetional.
Тръгване с кола през нощта на 30ти срещу 1ви, изгревче на скалите на Доувър, фестивалче и прибиране следващата нощ. Мен лично ме интересува Моторхед от програмата за деня, но няма да откажа и останалите + кебапчета (местен заместител) + бира.
Билетът за един ден е доста поносим - 39 евра. Нафта и ферибот делим на колкото човека се съберем.
С Хюндай Санта Фе съм - 4ма човека могат да пътуват комфортно. Жена ми отказа да ходи за втори път за седмица до Франция (след Мейдън в понеделник, Париж), така че засега съм само аз. Идеята ми дойде току-що след 3 бири, но съм напълно сериозен с офертата.
Отсега казвам, че не мога да остана повече от един ден, защото уикенда трябва и да освобождаваме квартирата.
Та пишете ако има мераклии за Леми, ако ли не - ще спестя аз някой лев.
Относно: Предстоящи концерти на известни изпълнители и групи
Здравейте!
Много ми се ходи на този (описаният по-долу) концерт, но все още не съм намерила компания. Ако някой е заинтригуван да отиде, моля да не се колебае да ми отговори.
BBC PROMS Spaghetti Western Orchestra
Fri Aug 12
Royal Albert Hall, Kensington Gore, London, SW7 2AP Spaghetti Western Orchestra - Fistful of Dollars Medley - YouTube
"The inventive Spaghetti Western Orchestra present their own unique take on Western soundtracks and the music of Ennio Morricone - look out for asthma inhalers, cereal packets and other unlikely instruments."
Следният потребител благодари на millenchi за полезното мнение:
Цитирай:
Първоначално написано от millenchi
Здравейте!
Много ми се ходи на този (описаният по-долу) концерт, но все още не съм намерила компания. Ако някой е заинтригуван да отиде, моля да не се колебае да ми отговори.
BBC PROMS Spaghetti Western Orchestra
Fri Aug 12
Royal Albert Hall, Kensington Gore, London, SW7 2AP Spaghetti Western Orchestra - Fistful of Dollars Medley - YouTube
"The inventive Spaghetti Western Orchestra present their own unique take on Western soundtracks and the music of Ennio Morricone - look out for asthma inhalers, cereal packets and other unlikely instruments."
Случайно ако някой се надъха - да се обади. Има група във ФБ и вероятно ще правим български камп. Няма много билети останали - всяка година се разпродават сравнително рано (по някое време март). Което ми напомня - честита Баба Марта!
SLAYER !!!!
"ATP are incredibly excited to announce that on Friday 25th May the incomparable SLAYER will present their undisputed classic Reign In Blood live in its entirety during their headline set to celebrate its 25th anniversary!"
Пишете ми на e-mail: n9tattoo@abv.bg ако има мераклии да ходим заедно .
Любимата група на Далай Лама и Шер в Пловдив - Концерт на Дева Премал и Митен, заедно
Асоциацията на Лайънс клубовете „Дистрикт 130” - България организира концерта на Дева Премал& Митен заедно с Манос на 22 май 2012 г., от 19.30 ч, на сцената на Античен Театър – Пловдив. Концертът се организира с подкрепата на Община Пловдив.
За първи път в България и Пловдив ще гастролират хората, чиято музика прекрачва всички обичайни музикални граници. Дева Премал и Митен започват своето пътешествие в любовта и музиката през 1990 г., когато се срещат в един ашрам в Индия. Благодарение на техните концерти по целия свят и популярните им албуми милиони хора по света са се докоснали до спокойствието, изцерителната сила и радостта от пеенето на мантри, характерни за източните традиции, свързани с медитацията.
Много "звезди" и известни хора по света са били пленени от магията на тяхната музика, като например популярният автор Екхарт Тол, който нарича тяхната музика „чиста магия”.Холивудската икона Шер обявява последният албум „The Essence” на Дева за любимата и музика при практикуване на йога. Мотивационният гуру Антъни Робинс пък описва музиката им като „страстна и силна”. Негово светейшество Далай Лама слуша тяхната музика в свободното си време, а когато чул Дева и Митен да пеят неговата любима мантра по време на частна аудиенция, възкликва: „Прекрасна музика, прекрасна!”.
Флейтонистът Манос е роден в град Буда, Непал ,а истинската му връзка с музиката започва, когато чува за един старец, който свирел на шенаи/духов инструмент,/. Това бил Мадан Дев Бхата, ученик на Устад Бисмилах Хан, който въвежда Манос в изучаването на класическата рага, често наричана класическа северноиндийска музика.Манос получава вдъхновение отвсякъде,както от грациозната сладост на самбата, така и от ободряващите бързи ритми на келтските майстори. Deva Premal & Miten
Партньори на събитието са:Дарик Радио, радио City, Радио1 Рок, комплекс „Ескалибур”, ресторант “Хемингуей”, БГ Радио, Нитон, М- Принт, Вестник "Марица", Картинг писта „Лаута”, Ресторант " Мемори ", Под Тепето, Студентски портал "Mediacafe", радио Вероника, Plovdiv Clubs, Преводаческа къща „Scrypta”, Сладоледена къща “ Аfreddo”, Plovdiv Media и БИЛКИ с онлайн поръчка, лечение с билки, Българска Федерация по Йога, БАРС, Мултирам, Бели Нощи, Пловдив Утре
Случайно ако някой се надъха - да се обади. Има група във ФБ и вероятно ще правим български камп. Няма много билети останали - всяка година се разпродават сравнително рано (по някое време март). Което ми напомня - честита Баба Марта!
Здравейте,
имам един излишен билет за продан за един от концертите на Paul Weller na 20ти март(ВТОРНИК) на Camden - Roundhouse. Цена 35 паунда. за контакти 07588851460.
предварителната продажба на билети почва другата седмица
Уникално... Благодаря ти за това. Слушала съм Джон Лорд на Античния театър с Пловдивския симфоничен оркестър, няма такъв оргазъм просто! И тук се оглеждах за подобни случвания...
И аз мисля, че за такива събития иде реч, споделям изцяло мнението ти.