Добре дошли във форума на BGHelp. В момента разглеждате форума ни като гост. Ако се регистрирате ще можете да коментирате, да гласувате в анкети, да изпращате и получавате лични съобщения и много други. Регистрирайте се сега! Ако имате проблем или въпроси може да ги зададете тук.
Всеки от вас може да пусне безплатна обява в BGHelp.co.uk.
Ако сте регистриран трябва да се логнете за да може да пуснете обява.
Ако не сте регистриран в сайта влезте с потребителско име и парола.
Само регистрираните потребители могат да публикуват, променят и изтриват свойте обяви!
Как да пусна обява?
Можете да пуснете безплатно обява в съответната категория, като всеки регистриран потребител има възможността да променя и изтрива своята обява.
За да пуснете обява, моля изберете съответната категория и натиснете бутона НОВА ТЕМА, след което попълнете следните задължителни полета: заглавие на обявата, оценка и самият текст на обявата. Опциите като официална страница и снимка, която можете да качите директно от вашия компютър, не са задължителни.
Към обявата, можете да добавите и следните екстри: цена, място и състояние както и срок, в който обявата ще е акотивна.
Everyone can post for free in our Classified ads section.
If you are a registered member you will have to log in.
If you have no account you will have to register (it is free).
Only registered users can post, edit or delete their ads.
How do I post?
You may post your ads in one of the categories and as a member you can edit or delete you ads.
To post an ad chose category and press New Thread, then you have to fill these fields: Article Title, Score and the text itself. There are additional fields like Related link and Image (witch can be directly uploaded from your computer), witch are not obligetional.
obojavam i dvete! mnooogo! naj-stahotnata kombinaciq mi se struva vanilov sladoled sys zaharosani qdki polqt obilno s shokolad! i ako moje da e vyrhu nqkogo...naj-dobre
100 г краве масло
100 г пудра захар
300 г шоколад
100 г ром (или портокалов ликьор)
125 г стафиди
150 г смлени орехи (запечени) или шоколадови пръчици за овлване
Приготвяне: Залейте стафидите с рома и ги оставете да се накиснат за около 3-4 часа в плътнозатворен съд.
Разбийте маслото с пудрата захар до въдушна смес, добавете разтопение на водна баня шоколад и още веднъж разбийте. Добавете стафидите и рома в които са киснали. Разбъркайте добре, Оставете в хладилник са се втвърди сместта (но не напълно). След това с помощта на мокра лъжица или с мокри ръце) оформете малки топчета и ги оваляйте добре в смлените ореи(или шоколадови пръчици). По възможност поставете всеки трюфел в хартиена формичка за бонбони и оставете на студено да се стегнат.
Шоколадът не може да ви направи по-щастливи
news.bg
Хората, които могат да бъдат наречени "шоколадови наркомани" в действителност не изпитват зависимост и не се нуждаят от шоколад, за да поддържат доброто си настроение, смятат немски учени, цитирани от Dieti.info.
Това е първо изследване с подобни резултати. Досега се смяташе, че шоколадът съдържа в големи количества биологически активни вещества, които буквално заставят организма да изработва хормони на щастието, в частност серотонин.
Според немските специалисти такива вещества в шоколада има не повече, отколкото например в кашкавала: "Шоколадът не ви прави по-щастливи, той само може да ви направи по-дебели", заявяват учените.
Според техните изчисления 90 % от американците ядат по 1 шоколад дневно, средностатистическият германец изяжда средно 8 кг годишно, а швейцарецът - 11 кг.
и сладолед обичам,ама и шоколад-също...
Както каза Мушолина-ако се наметам здраво с шоколад-не го поглеждам с месеци...
ама сладоледа го мачкам здраво...(междудругото-хапвали ли сте пържен сладолед????)направо ми потичат лигите...
и за рецептичката от Мел(мерси)-ще я пробвам и ше ви кажа резултата...
бе,....що станах толку дебел????
защото в Ада-вече съм бил...
Шоколадът не може да ви направи по-щастливи
news.bg
Хората, които могат да бъдат наречени "шоколадови наркомани" в действителност не изпитват зависимост и не се нуждаят от шоколад, за да поддържат доброто си настроение, смятат немски учени, цитирани от Dieti.info.
дрън дрън, това са глупсти. "в действителност не изпитвали зависимост"....а как се нарича това да станеш в 3 часа през нощта и да търсиш нещо сладко да хапнеш? изпитвам зависимост и още как - поне веднъж през деня задължително трябва да си хапна нещо сладко, и освен това като ям шоколад ми става хубаво
Аз от малка oпустошавах по една кутия шоколадови бонбони на ден, но и на сладоледа не се назлaндисвам. Хапвам си повече шоколад обаче, от колкото сладолед. Сладоледа не е за всякакво време, през зимата много не върви да яде човек сладолед, докато шоколада става да си го хапнеш по всяко време на годината.
Но все пак гледам да не прекалявам u с двете.
Като бях бременна с бебо ядях по един от най големите шоколади на ден близо килограм шоколад, като се прибавят и тоблероните, марсовете, bountytata и сникерсите и ставаха близо килограм шоколад на ден, ама това беше само, докато ми втръсна след седмица и спрях.
Но определено шоколада е на първо място за мен и след това е сладоледа.
The only constant thing in life is change. Though this be madness, yet there is method in it.William Shakespeare, "Hamlet" Politics is war without bloodshed while war is politics with bloodshed. Mao Tse-Tung
Последно редактирано от ElinaT : 26-06-2007 на 04:46 PM.
дрън дрън, това са глупсти. "в действителност не изпитвали зависимост"....а как се нарича това да станеш в 3 часа през нощта и да търсиш нещо сладко да хапнеш? изпитвам зависимост и още как - поне веднъж през деня задължително трябва да си хапна нещо сладко, и освен това като ям шоколад ми става хубаво
Ти ако изпитваше зависимост фигурата ти щеше да е доста по curly
Слава богу успявам да изразходвам калориите, затова от сладко не се ограничавам, даже напротив случва се и да преяждам.
Аз затова и много обичам да приготвям сладки неща, когато имам време. На някоя среща трябва да ви досена мое кулинарно произведение, ама да видим кога ще е.
Слава богу успявам да изразходвам калориите, затова от сладко не се ограничавам, даже напротив случва се и да преяждам.
Аз затова и много обичам да приготвям сладки неща, когато имам време. На някоя среща трябва да ви досена мое кулинарно произведение, ама да видим кога ще е.
Cyper,
Искал си да кажеш more curvy, а не curly предполагам, тъй като надали на Charlotte и става косата по къдрева от хапването на сладичко.
The only constant thing in life is change. Though this be madness, yet there is method in it.William Shakespeare, "Hamlet" Politics is war without bloodshed while war is politics with bloodshed. Mao Tse-Tung
по темата шоколад или сладолед: най-добрия вариант е 2 в 1 ванилов или сметанов сладолед, полят обилно с течен шоколад /нутела или домашно приготвен най-добре/ и отгоре поръсен с натрошени ядки....
Шоколад или сладолед? Сладолед 100%,не си падам много по шоколада и един шоколад го ям със седмици.Чупя си едно две блокчета и така.....
Иначе за сладолед ставам през ноща даже .Обичам го с много плодове,но не и с шоколад по него.
__________________ Never approach a bull from the front, a horse from the rear or a fool from any direction!
аз пък не харесвам нито едното, нито другото кои знае колко... С удоволствие бих ги сменила за купа сметана с къпини или маслини с ядки напр...А, да и много много кисели краставички
__________________ ако някой срещне някого в цъфналата ръж...
аз пък не харесвам нито едното, нито другото кои знае колко... С удоволствие бих ги сменила за купа сметана с къпини или маслини с ядки напр...А, да и много много кисели краставички
сметана с кисели краставички - определено звучи интересно
Цитирай:
Първоначално написано от Сашо
а шоколадов сладолед?
шоколадов сладолед със ситно натрошени парченца от лешник, гарниран с вафлени пури става
Неино величество Сметаната е на почит при мен определено. Придружавала ме в опустошаването на супи, салати (особено домати!), гъби, пържоли и мъже, разбира се! А киселите краставички се оказаха голям афродизиак, признавам...та от дума на дума и ги смесих двете
__________________ ако някой срещне някого в цъфналата ръж...
Последно редактирано от Mona : 28-06-2007 на 12:50 AM.
Неино величество Сметаната е на почит при мен определено. Придружавала ме в опустошаването на супи, салати (особено домати!), гъби, пържоли и мъже, разбира се! А киселите краставички се оказаха голям афродизиак, признавам...та от дума на дума и ги смесих двете
за сметана с ягоди знам, че е афродозиак, и въобще сметаната с плодове, но с краставичките ме разби направо...да взема да пробвам и аз да видим какъв ще е ефекта