Добре дошли във форума на BGHelp. В момента разглеждате форума ни като гост. Ако се регистрирате ще можете да коментирате, да гласувате в анкети, да изпращате и получавате лични съобщения и много други. Регистрирайте се сега! Ако имате проблем или въпроси може да ги зададете тук.
Всеки от вас може да пусне безплатна обява в BGHelp.co.uk.
Ако сте регистриран трябва да се логнете за да може да пуснете обява.
Ако не сте регистриран в сайта влезте с потребителско име и парола.
Само регистрираните потребители могат да публикуват, променят и изтриват свойте обяви!
Как да пусна обява?
Можете да пуснете безплатно обява в съответната категория, като всеки регистриран потребител има възможността да променя и изтрива своята обява.
За да пуснете обява, моля изберете съответната категория и натиснете бутона НОВА ТЕМА, след което попълнете следните задължителни полета: заглавие на обявата, оценка и самият текст на обявата. Опциите като официална страница и снимка, която можете да качите директно от вашия компютър, не са задължителни.
Към обявата, можете да добавите и следните екстри: цена, място и състояние както и срок, в който обявата ще е акотивна.
Everyone can post for free in our Classified ads section.
If you are a registered member you will have to log in.
If you have no account you will have to register (it is free).
Only registered users can post, edit or delete their ads.
How do I post?
You may post your ads in one of the categories and as a member you can edit or delete you ads.
To post an ad chose category and press New Thread, then you have to fill these fields: Article Title, Score and the text itself. There are additional fields like Related link and Image (witch can be directly uploaded from your computer), witch are not obligetional.
Преди няколко месеца си купих нов лаптоп-има и слот за Express card...
Стана ми интересно и се разрових в нета-да видя,аджеба за кво става дума...минах и през офисите на водафон и т-мобаил,и т.н.
От нета разбрах,че въпросната Express card-дава с много пъти по-добра скорост,на нета...от 3Г карта....(забих се в някакъв китаиски саит-тия,дето четат китаиски-ше се оправят)
В офисите на(Т-мобиле,О2,Водафон)ми вдигат рамене(...еми,това е много нова технология-още не е разпространена....не знаем какво е тази кард...)...само един хитрец от водафон... ми каза:-това ше е след няколко месеца,mate.....stay calm...и ми показа некъв адаптер(на картинка)от 3Г-къмто експрес карта....А...,колко пари ще струва бе???...ами....доста е скъпа в момента беше отговора....
Въпроса ми е:някои има ли идея,какво всъщност е това?????(....какво е това почва,и има ли тя почва у нас?!??! )
Аз съм с wireless,и изобще не съм доволен от Т-мобиле...големо дърво излезе(стига бе-станах като бобър-само дървета гриза.... )
Някои,ако може да каже нещо по въпроса.......
П.С....тия,дето мислят да пазаруват лаптопи скоро.....-добре е да знаят за какво иде реч...
защото в Ада-вече съм бил...
Последно редактирано от Captain Chaos : 27-03-2007 на 03:44 AM.
Express Card е стандарт, който няма нищо общо с 3G, а по-скоро с архитектурата на слота, в който се вкарват, проектиран е да замени PCMCIA и CardBus, но все още почти няма производители на такива карти (поне аз не съм видял никъде да се предлагат, освен няколкото китайски USB и Firewire в ebay). Наистина ще трябва да се изчака, не само да се появят такива карти, но и цената да стане поносима.
Express Card е стандарт, който няма нищо общо с 3G, а по-скоро с архитектурата на слота, в който се вкарват, проектиран е да замени PCMCIA и CardBus, но все още почти няма производители на такива карти (поне аз не съм видял никъде да се предлагат, освен няколкото китайски USB и Firewire в ebay). Наистина ще трябва да се изчака, не само да се появят такива карти, но и цената да стане поносима.
така де-това е нещо съвсем различно от 3Г-имаш ли представа,как деиства обаче-през мрежата на мобилния оператор или по друг начин???Как точно се прави връзката???-щото цифрите,дето ги показват са зашеметяващи...,ама....са само цифри...А,как става?!?!?!
чух,че Водафон вече имат оферта-но не съм проверил на място...
така де-това е нещо съвсем различно от 3Г-имаш ли представа,как деиства обаче-през мрежата на мобилния оператор или по друг начин???Как точно се прави връзката???-щото цифрите,дето ги показват са зашеметяващи...,ама....са само цифри...А,как става?!?!?!
чух,че Водафон вече имат оферта-но не съм проверил на място...
Както казах преди, това е нов вид интерфейс, а не карта за достъп до която и да е мрежа. А скоростта, която гледаш, най-вероятно е скоростта на трансфер на данни между шината и картата, като повтарям, картата може да е всичко от мрежова карта до допълнителни USB и FireWire портове или тв тунер, или каквото друго се сетиш като периферия
...честно казано-очаквах повече мнения от специалисти(хора,които са по-запознати с материята,а не лаици-като мен..),които да обяснят какво означава тази нова технология с думи прости,без да навлизаме в джунглата от технически термини...(благодаря на kpanchev,че го обясни просто,макар и доста кратко)...
след като се очаква до месеци този нов(...качествено...),интерфеис да замени съществуващите,щеше да бъде добре да научим повече-за да сме в час със новостите....(доколкото следя нещата-лаптопи среден клас вече са със слот за Express card-производителите са наясно какво е бъдещето...)
....а,не да изпадаме в ситуацията на Вуте,дето гледал 10-тина минути жирафа....и накрая отсякъл бодро:...Е,..те,таково животно нема....
...е,да....ама -ИМА...
Затова и заглавието на темата е такова...
А,...които иска да научи повече-линковете определено вършат работа.За обикновените потребители(като мен)щеше да е полезно да научат какво е това,и как работи...
...мислех,че ще е полезно и за хората повече инфо-предимства,недостатъци....такива неща...
P.S.kpanchev-следващия път,като минавам къмто твоя раион-ще почерпя....обещавам....
Последно редактирано от Captain Chaos : 28-03-2007 на 10:18 PM.
Следният потребител благодари на Captain Chaos за полезното мнение: