Добре дошли във форума на BGHelp. В момента разглеждате форума ни като гост. Ако се регистрирате ще можете да коментирате, да гласувате в анкети, да изпращате и получавате лични съобщения и много други. Регистрирайте се сега! Ако имате проблем или въпроси може да ги зададете тук.
Всеки от вас може да пусне безплатна обява в BGHelp.co.uk.
Ако сте регистриран трябва да се логнете за да може да пуснете обява.
Ако не сте регистриран в сайта влезте с потребителско име и парола.
Само регистрираните потребители могат да публикуват, променят и изтриват свойте обяви!
Как да пусна обява?
Можете да пуснете безплатно обява в съответната категория, като всеки регистриран потребител има възможността да променя и изтрива своята обява.
За да пуснете обява, моля изберете съответната категория и натиснете бутона НОВА ТЕМА, след което попълнете следните задължителни полета: заглавие на обявата, оценка и самият текст на обявата. Опциите като официална страница и снимка, която можете да качите директно от вашия компютър, не са задължителни.
Към обявата, можете да добавите и следните екстри: цена, място и състояние както и срок, в който обявата ще е акотивна.
Everyone can post for free in our Classified ads section.
If you are a registered member you will have to log in.
If you have no account you will have to register (it is free).
Only registered users can post, edit or delete their ads.
How do I post?
You may post your ads in one of the categories and as a member you can edit or delete you ads.
To post an ad chose category and press New Thread, then you have to fill these fields: Article Title, Score and the text itself. There are additional fields like Related link and Image (witch can be directly uploaded from your computer), witch are not obligetional.
Здравейте
Искам да започвам работа в метрото като чистач чрез агенцията AGS-people.Там искат да си отвориш ltd и да минеш курс.
Въпроса ми е за колко време ще получа utr номера на ltd-to защото един познат които работи там ми каза че за utr на ltd се чакало три,четири месеца а счетоводителя ми казва че идвало за три,четири седмици.Без този utr те няма как да ми плащат парите. Работиш обаче не ти превеждат парите и ти плащат накуп като ти доиде utr-а. В този случаи аз не мога да работя четири месеца без да ми превеждат пари защото съм нов и нямам спестени пари.
Документите свързани с ltd-то които трябва да имам за да ми превеждат парите са:
1.Incorporation certificate
2.Company UTR number
3.Company bank account
Та въпроса ми е за колко време ще получа utr-a?
Някои работил ли е с тази агенция така?
Относно: Получаване на UTR number за Limited Company
Може но там е въпроса тои ми казва utr ще ти доиде до три, четири седмици а имам познат които ми казва че неговият utr номер на Limited Company е получил след четири месеца и чак тогава взел парите.
Някои които е регистрирал Limited Company или е работил в метрото по този начин ако може да каже за колко време получаваш utr номера?
твоя приятел сам ли си е вадил документите или изпозлвал помоща на счетоводител според мен ако твоят счетоводител ти е казал 3-4 седмици зани би трябвало толкова да е
Следният потребител благодари на cleopatra860 за полезното мнение:
Можеш да си получаваш парите през umbrela компания ако си на зор.И си намери счетоводител за компанията,не бъди алчен.UTR идва до 2 седмици.Ако всичко е наред ще получиш пари след 4 седмици,зависи и от датите на плащане/а ти трябва да ги знаеш ако си минал интервюто/.Един съвет:започни процедура за LTD ,когато имаш редовни шифтове.Успех.
Не съм алчен. Имам пари като да изкарам още месец. Алчност ли е че искам да оцелея? Бях на интервюто но нищо не ни казаха за umbrela и че това е възможно. Можеш ли да ми дадеш повече информация как стават нещата чрез umbrela? Ти чрез AGS-people ли работиш? Имаш ли Limited Company?
Благодаря че споделяте хора.
Ще се радвам на още коментари.
А има ли някои които работи в момента чрез AGS-people защото знам че там има много българи.
Писал съм за AGS - свестни са. Не ми се търси сега в коя тема, понеже не съм вкъщи.
През umbrella company няма да стане. Искат, по някаква непонятна причина, да си директор на фирма. Може и като съдиректор във вече съществуваща такава.
Цитирай:
Първоначално написано от Doondie
Писал съм за AGS - свестни са. Не ми се търси сега в коя тема, понеже не съм вкъщи.
През umbrella company няма да стане. Искат, по някаква непонятна причина, да си директор на фирма. Може и като съдиректор във вече съществуваща такава.
Ами аз като си открия Limited Company не се ли явявам кото директор на фирма?
здравей рипоо ltd регистрацията става бързо за 5 дена или зависи колко е бърз с4етоводителя ти аз в на4алото на седмицата отворих такава компания на моя приятел и сега 6те ходим да отваряме банковата сметка ти до къде ги докара не6тата
Следният потребител благодари на cleopatra860 за полезното мнение:
Цитирай:
Първоначално написано от cleopatra860
здравей рипоо ltd регистрацията става бързо за 5 дена или зависи колко е бърз с4етоводителя ти аз в на4алото на седмицата отворих такава компания на моя приятел и сега 6те ходим да отваряме банковата сметка ти до къде ги докара не6тата
Аз още не съм направил регистрация за ltd.
Вашия счетоводител за колко време ви каза че ще получите utr за ltd-то?
Цитирай:
Първоначално написано от Ripooo
Ами аз като си открия Limited Company не се ли явявам кото директор на фирма?
Както казах, искат да си директор на фирма, т.е. да си откриеш собствена или да станеш директор във вече съществуваща фирма.
Иначе в самите документи, които са ти дали от AGS, пише:
Цитирай:
Stage 2
Once the company is set up and running, you need to open a Business Bank Account and HMRC will forward to you a Unique Tax Reference Number document, this could take up to 10 working days. The UTR is made up of 10 numbers and will be used by your accountant when paying your tax.
Между другото бизнес-банковата сметка в HSBC е безплатна за употреба за 18 месеца. За другите банки не знам и-и-и... не ми се търси.
счетоводителка ми ми каза че при отваряне на ltd компания издават автоматичен utr номер на компанията а за личен се кандидатства отделно случайно някой да знае от къде може да разбера какъв е номера на компанията
Цитирай:
Първоначално написано от cleopatra860
счетоводителка ми ми каза че при отваряне на ltd компания издават автоматичен utr номер на компанията а за личен се кандидатства отделно случайно някой да знае от къде може да разбера какъв е номера на компанията
Чакаш писмо от HMRC. На него го пише. Ще пристигне от 6 до 8 седмици след регистрацията на ЛТД - то.
Сега може да ми се смеете, извинете ме за невежеството , но се опитвам от разстояние да помогна на съпруга ми , който е в УК. И така по същество. Какво представлява този UTR номер и за какво служи. Още веднъж ме извинете за тъпия въпрос ,но четох от всичко по малко и сега в главата ми е каша.
Основна идея по принцип е той да подаде документи за жълта карта и съответно аз за синя, е ли е възможно тава според вас. Ще си радвами ако ми дадете линк ,където мога да прочета повече.
Много благодаря
Поздрави