Добре дошли във форума на BGHelp. В момента разглеждате форума ни като гост. Ако се регистрирате ще можете да коментирате, да гласувате в анкети, да изпращате и получавате лични съобщения и много други. Регистрирайте се сега! Ако имате проблем или въпроси може да ги зададете тук.
Всеки от вас може да пусне безплатна обява в BGHelp.co.uk.
Ако сте регистриран трябва да се логнете за да може да пуснете обява.
Ако не сте регистриран в сайта влезте с потребителско име и парола.
Само регистрираните потребители могат да публикуват, променят и изтриват свойте обяви!
Как да пусна обява?
Можете да пуснете безплатно обява в съответната категория, като всеки регистриран потребител има възможността да променя и изтрива своята обява.
За да пуснете обява, моля изберете съответната категория и натиснете бутона НОВА ТЕМА, след което попълнете следните задължителни полета: заглавие на обявата, оценка и самият текст на обявата. Опциите като официална страница и снимка, която можете да качите директно от вашия компютър, не са задължителни.
Към обявата, можете да добавите и следните екстри: цена, място и състояние както и срок, в който обявата ще е акотивна.
Everyone can post for free in our Classified ads section.
If you are a registered member you will have to log in.
If you have no account you will have to register (it is free).
Only registered users can post, edit or delete their ads.
How do I post?
You may post your ads in one of the categories and as a member you can edit or delete you ads.
To post an ad chose category and press New Thread, then you have to fill these fields: Article Title, Score and the text itself. There are additional fields like Related link and Image (witch can be directly uploaded from your computer), witch are not obligetional.
Здравейте на всички,
Намирам се в ситуация в която ми е необходим адвокат специалист в семейно право и разводи. Моля, ако някой има контакт и може да ми препоръча нечии услуги, ще съм Ви много благодарен.
Всичко добро и късмет. Хубави дни пожелавам.
Краси
Здравейте на всички,
Намирам се в ситуация в която ми е необходим адвокат специалист в семейно право и разводи. Моля, ако някой има контакт и може да ми препоръча нечии услуги, ще съм Ви много благодарен.
Всичко добро и късмет. Хубави дни пожелавам.
Краси
Пиши ми ако искаш на лични какъв е проблема...щото само да се разведеш адвокат не ти трябва.
Здравей, Зара,
Първо благодаря за бързия отговор.
На прага на предстоящ развод, в който е замесено и дете. Търся някой адвокат който би ми помогнал при документацията за развода (надявам се да мине възможно наи-бързо) и после при следващия момент и стъпките как да се подготвя за пред съда при решението къде ще живее детето, защото искам да спечеля правата на всяка цена и го отлеждам.
Ако можеш да ме посъветваш ще е безценно. Благодаря предварително.
Всичко добро.
Краси
от кога сте женени колко голямо е детето и от какъв пол е къде ви е скл брака .ако имаш нужда от помощ пиши ми бях бракоразводен адвокат и за това те питам така
от кога сте женени колко голямо е детето и от какъв пол е къде ви е скл брака .ако имаш нужда от помощ пиши ми бях бракоразводен адвокат и за това те питам така
Въпросите които задаваш не са много съвместими с факта,че си бил бракоразводен адвокат. Може би трябваше да му обясниш,че делото за развода няма общо с делото за имоти/деца и тн...
Следният потребител благодари на Zara за полезното мнение:
Абсолютни глупости...
Едното е дело за развод и присъждане на правата върху детето.
Другото е дело за делба на имущество.
Ясно защо си "бил/а" адвокат....
Здравейте, пиша от моя профил от името на приятел за да не му правим нов профил. Миналия месец се ожени за българка с дете. Тя престигна тук преди два месеца, уж голяма любов, ожениха се на бързо за да вземе тя синя карта. Вчера са се скарали за дребно нещо и тя се е изнесла с детето. Подали са и за такс кредит и чайлд бенефит преди две седмици. Вчера вечерта тя дошла с брат си, казали му, ако може да не се обажда да спре синята карта и че щяла да каже, че той ги бил изхвърлил за да и дадяли къща и такс кредити. Той е много съвестен, не е сигурен, че иска да го направи за нея, май го преметнаха и се чуди какво да прави. Не иска да лъже за нищо и да задълбочава проблема. Въпросите са ни, след колко време може да се разведат? Тя при условие, че няма синя карта и дори да има тя би била невалидна, ако се разведат има ли право на помощи изобщо? Може ли тя да му направи проблем, ако например каже, че той ги е изхвърлил и я бие? Това последното го питам, защото тя му е казала, че била говорила с адвокат и той и бил казал да каже така и с две думи да внимава. Той се е шашнал, в полицията искал да ходи да каже, че са го измамили и тн, но не мисля, че това е точната институция. На кого може той да се обади да го каже това и има ли шанс този брак да приключи възможно най-скоро. Извинявам се, че звуча малко объркано, но сме доста ефектирани тук. Благодаря предварително!
Следният потребител благодари на tsvelichkova за полезното мнение:
Интересувам се как бих могла да взема детето ми , което е на 10 год да живее при мен в ОК , ако бащата не дава съгласето си за това. Разведена съм и родителските права са присъдени на мен.
Здравейте, пиша от моя профил от името на приятел за да не му правим нов профил. Миналия месец се ожени за българка с дете. Тя престигна тук преди два месеца, уж голяма любов, ожениха се на бързо за да вземе тя синя карта. Вчера са се скарали за дребно нещо и тя се е изнесла с детето. Подали са и за такс кредит и чайлд бенефит преди две седмици. Вчера вечерта тя дошла с брат си, казали му, ако може да не се обажда да спре синята карта и че щяла да каже, че той ги бил изхвърлил за да и дадяли къща и такс кредити. Той е много съвестен, не е сигурен, че иска да го направи за нея, май го преметнаха и се чуди какво да прави. Не иска да лъже за нищо и да задълбочава проблема. Въпросите са ни, след колко време може да се разведат? Тя при условие, че няма синя карта и дори да има тя би била невалидна, ако се разведат има ли право на помощи изобщо? Може ли тя да му направи проблем, ако например каже, че той ги е изхвърлил и я бие? Това последното го питам, защото тя му е казала, че била говорила с адвокат и той и бил казал да каже така и с две думи да внимава. Той се е шашнал, в полицията искал да ходи да каже, че са го измамили и тн, но не мисля, че това е точната институция. На кого може той да се обади да го каже това и има ли шанс този брак да приключи възможно най-скоро. Извинявам се, че звуча малко объркано, но сме доста ефектирани тук. Благодаря предварително!
Това си е BlackMail in domestic circumstances, да звъни на 0808 801 0327, 0808 2000 247
Здравейте,
знам че съм оф топик, обаче се чудя къде да пиша, моля модераторите да ме преместят ако има такава тема.
На въпроса, търся адвокат за защита на потребителските права, може и англичанин само да е достатъчно компетентен. Ако някой има информация моля да ми пише на лични.
Благодаря
Явно, момчето е използвано за транплин.За мен в такива случай добрата защита е атаката.Да пиши до всички институции,че вече е разделен,незнам къде е сключен брака и дали технически е възможен толкова бързо развод.Да отиде и разкаже така,както сте написали в Citizens advice bureau.