Добре дошли във форума на BGHelp. В момента разглеждате форума ни като гост. Ако се регистрирате ще можете да коментирате, да гласувате в анкети, да изпращате и получавате лични съобщения и много други. Регистрирайте се сега! Ако имате проблем или въпроси може да ги зададете тук.
Всеки от вас може да пусне безплатна обява в BGHelp.co.uk.
Ако сте регистриран трябва да се логнете за да може да пуснете обява.
Ако не сте регистриран в сайта влезте с потребителско име и парола.
Само регистрираните потребители могат да публикуват, променят и изтриват свойте обяви!
Как да пусна обява?
Можете да пуснете безплатно обява в съответната категория, като всеки регистриран потребител има възможността да променя и изтрива своята обява.
За да пуснете обява, моля изберете съответната категория и натиснете бутона НОВА ТЕМА, след което попълнете следните задължителни полета: заглавие на обявата, оценка и самият текст на обявата. Опциите като официална страница и снимка, която можете да качите директно от вашия компютър, не са задължителни.
Към обявата, можете да добавите и следните екстри: цена, място и състояние както и срок, в който обявата ще е акотивна.
Everyone can post for free in our Classified ads section.
If you are a registered member you will have to log in.
If you have no account you will have to register (it is free).
Only registered users can post, edit or delete their ads.
How do I post?
You may post your ads in one of the categories and as a member you can edit or delete you ads.
To post an ad chose category and press New Thread, then you have to fill these fields: Article Title, Score and the text itself. There are additional fields like Related link and Image (witch can be directly uploaded from your computer), witch are not obligetional.
Моля помогнете ни!!!Аз съм бременна в осмия месец и понеже живеем в двойна стая започнахме да си търсим flat чрез агенция.Проблема е че като ни видят в агенциите ,културно ни отказват,поради това че ще излезна в майчинство.Моля посъветвайте ни как можем да си наемем място за живеене.Благодарим ви!!!
Здравейте!Като за начало честито за попълнението в семейството,а относно това просто зарежете тези агенции и си търсете сами,приятели,познати Бгхелп!Трудно е намирането на флат без агенция но не невъзможно!
Всяка агенция си има свои изисквания-но по принцип всички имат Agency Fee, с нашата беше 220 на човек,от там ни дадоха 1 форма за банката ,с която банката трябваше да потвърди ,че съответната сума влиза в сметката ми всеки месец.
Също искаха и потвръждение от счетоводителя ни за приходи и такива работи. После при нас бе 6 седмици депозит,инвертаризация при нанасяне и май това беше в общи линии.
Следният потребител благодари на armagedon за полезното мнение:
Защо трябва да е от агенция?Ние се приместихме преди няколко месеца с мъжа ми и сина ми самостоятелно,но сме с хазайн намерихме къщата чрез обява в гумтри и сме много доволни...хазайна е грък,много хубав човек..ремонт ни направи,сменя всичко което е необходимо..да чукна на дърво поне до сега леко раждане и по -скорощн намиране на къща? в кой район търсите?и колко бедрум?
__________________ "Ако мислиш, че всички са срещу теб, поогледай се… може да караш в насрещното
"Бъди себе си... Защото оригинала винаги си заслужава повече от което и да е копие"
"Да се роди, да живее, да яде, да пие и накрая да умре – това може и насекомото. Човек трябва да живее живот, полезен за останалите."
ето ви апартамент,с хубав и евти
Information: 2 staen apartament pod naem. Remontiran i slun4ev. Dvoina staia, edini4na staia, hol i kuhnia vuv edno. Vtori etaz ot ku6ta. Tursim dvoika ili semeistvo sus edno dete, tui kato ednata staia e edini4na. Obzaveden. 170 pounda na sedmica. Smetkite sa otdelno. Namira se na 10minuti pe6 ot Hither Green vlakova linia, koiato e na 10 minuti ot London Bridge. Na edna spirka ot Lewisham sus vlak. Predplata 4 sedmici i naem. Za pove4e informacia molia zvunnete na 07876224410.
Specific Keywords: 2 stai; apartament; samostoiatelen; South East
ето ви апартамент,с хубав и евти
Information: 2 staen apartament pod naem. Remontiran i slun4ev. Dvoina staia, edini4na staia, hol i kuhnia vuv edno. Vtori etaz ot ku6ta. Tursim dvoika ili semeistvo sus edno dete, tui kato ednata staia e edini4na. Obzaveden. 170 pounda na sedmica. Smetkite sa otdelno. Namira se na 10minuti pe6 ot Hither Green vlakova linia, koiato e na 10 minuti ot London Bridge. Na edna spirka ot Lewisham sus vlak. Predplata 4 sedmici i naem. Za pove4e informacia molia zvunnete na 07876224410.
Specific Keywords: 2 stai; apartament; samostoiatelen; South East
н и без агенция и комисионни
с удовоослтвие бих отишъл да го видя тоа апартюмент...ама тряа собственика да е там...
да му сложа главата в кенефа...
170 пари на седмица за апартамент в люишъм...ти в ред ли си...
ко те питам и тебе де - ти с пълен с горещ въздух...
Следният потребител благодари на Bassman за полезното мнение:
с удовоослтвие бих отишъл да го видя тоа апартюмент...ама тряа собственика да е там...
да му сложа главата в кенефа...
170 пари на седмица за апартамент в люишъм...ти в ред ли си...
ко те питам и тебе де - ти с пълен с горещ въздух...
що ве,700 п на месец.ту бедрум,кухня,хол,две спални,баня и всичко това за самостоятелно ползване.или по добре както чета от другите обяви 500 кинта за двойна стая дето двама коча пърдят на едно легло и се чакат сутрин на опашка пред кенефа с още една дузина аборигени
Следният потребител благодари на CanBoy за полезното мнение:
що ве,700 п на месец.ту бедрум,кухня,хол,две спални,баня и всичко това за самостоятелно ползване.или по добре както чета от другите обяви 500 кинта за двойна стая дето двама коча пърдят на едно легло и се чакат сутрин на опашка пред кенефа с още една дузина аборигени
ама е в люишъм бе хуе...ти знаеш ли къде е люишъм...
ама е в люишъм бе хуе...ти знаеш ли къде е люишъм...
е то ясно ,че ще е в сиганията,ма другите дет делите 10 калпака един 200 годишен таун хаус дан би сичките да сте от челси.иначе съм го скивал на картата,ма нищо не ми говори.
минавала съм само оттам, не е чааааак толкова зле - черен квартал, вероятно не е много френдли за бели имигранти, ама и североизточен лондон дето по - голяма част от българите живеят, не е много по -добре.
а пък ние търсим нещо в югозападен лондон, подходящо за семейство с 2 малки деца, 1 или 2 бедрум, част от къща или нещо друго подходящо, ако някой дава или познава някой който дава - да пише
То и Acton не е черен ,но иншуранса на колата ми е 1000 паунда по-скъп на стария ми адрес.
А относно Югозападен-Wandsworth е истината все пак плащам 50 паунда кансел такс
Следните потребители благодарят на armagedon за това полезно мнение:
Ето и нашия проблем.Ние сме семейство с едно дете(момиче)на 6 години.От скоро сме в Лондон и се опитваме да намерим двойна стая в района на Turnpike line и Wood green.Обикновенно стаи има,но като разберат,че с нас има и дете вратите се затварят.Надявам се все още да са останали добри хора,които да приемат българските деца в домовете си.Ако някой може да ми помогне моля да ми се обади на телефон 07925016972-Красимира.
В момента аз и моята приятелка търсим квартира,предизвестието ни в агенцията е до 23ти този месец.Ако някой иска да се свърже с мен и да намерим нещо заедно за шерване.Ние гледаме за квартира в NW Лондон
Здравейте ние сме семейство с бебе на 4 месеца и търсим самостоятелно жилище(спалня,хол и кухня)някой ако знае нещо да пише,че с тези агенции е голяма мъка обиколили сме над 15 и нищо не ни предлагат,тактично ни казват 4е нямат никакви оферти
Здравейте ние сме семейство с бебе на 4 месеца и търсим самостоятелно жилище(спалня,хол и кухня)някой ако знае нещо да пише,че с тези агенции е голяма мъка обиколили сме над 15 и нищо не ни предлагат,тактично ни казват 4е нямат никакви оферти
Ако нямате какво да кажете по темата, моля, не го пишете в нея търсачка на форума
Ограничават ви свободата в този форум? Опитайте тук!
Научих да раздавам пътни листи... Вадиш пътния лист, пишеш "пътят, чантата и за "ляп", разписваш го и... вече си спокоен.