Имиграция Работа Финансии Travel

Телефони PC TV Забавление

Добре дошли във форума на BGHelp.
В момента разглеждате форума ни като гост. Ако се регистрирате ще можете да коментирате, да гласувате в анкети, да изпращате и получавате лични съобщения и много други. Регистрирайте се сега!
Ако имате проблем или въпроси може да ги зададете тук.

Игри Запознанства Обяви Документи Игри кирилица/латиница
Отиди обратно   BGHelp Форум > Други форуми > Здравни консултации

Здравни консултации Тук може да задавате конкретни въпроси за заболявания и здравни проблеми.

Главно меню
Нови обяви
Legla na Turnpike La ...
От: meri77
Дата: 03 September 00:55
Видяно: 3
транспортни услуги Л ...
От: chode
Дата: 03 September 00:16
Видяно: 4
tarsq garaj ili park ...
От: vejen_mladenov
Дата: 02 September 20:10
Видяно: 10
Единична стая Feltha ...
От: DJordanov
Дата: 02 September 18:48
Видяно: 15
2 билета за мача на ...
От: kidney
Дата: 02 September 18:11
Видяно: 31
• Carpet Cleaning
• Cleaning Services
• Carpet Cleaning London
asdasd mobile shop e2 save Dial-a-Phone
  #1 (permalink)  
Стар 26-05-2007, 03:42 PM
old user

Дата на присъединяване: Feb 2006
Благодарил: 42
Благодарено 6 пъти в 5 мнения
Maya Markova will become famous soon enoughMaya Markova will become famous soon enough
Изпратете съобщение чрез AIM до Maya Markova Изпратете съобщение чрез MSN до Maya Markova
По подразбиране Миома на матката - има ли лечение?

Здравейте ! Искам да попитам дали някой знае нещо за Mиома на матката? Как се казва на английски това заболябане,от какво е предизвикано и има ли лечение,ако е в начален stадии-например 25 мм.? Благодаря за вниманието !
Благодарил
Sponsored Links
  #2 (permalink)  
Стар 26-05-2007, 03:48 PM
нов user

Дата на присъединяване: May 2007
Благодарил: 7
Благодарено 3 пъти в 2 мнения
leks006 is on a distinguished road
По подразбиране Относно: Миома на матката - има ли лечение?

ami le4enieto e samo spored men operativno
Благодарил
Следните потребители благодарят на leks006 за това полезно мнение:
Maya Markova (26-05-2007), zmei4o_pk (01-03-2010)
  #3 (permalink)  
Стар 26-05-2007, 03:55 PM
old user

Maya Markova will become famous soon enoughMaya Markova will become famous soon enough
Изпратете съобщение чрез AIM до Maya Markova Изпратете съобщение чрез MSN до Maya Markova
По подразбиране Re: Относно: Миома на матката - има ли лечение?

Цитирай:
Първоначално написано от leks006 Вижте мненията на
ami le4enieto e samo spored men operativno
Тази диагноза ми беше поставена в България преди 5 масеzа и лекарката ми каза,че засега не е необходимо нищо да се прави-възможно било да изчезне.На мен лично това ми звучи малко вероятно.Тук вече 3-4 месеца чакам за скан,а кога ще ми кажат нещо по въпроса сигурно трябва да чакам още толкова.Затова попитах тук-знам,че има доста лекари и медицински работници в сайта,които дават доста полезна информация на доста хора.
Благодарил
  #4 (permalink)  
Стар 26-05-2007, 08:17 PM
старо куче

Дата на присъединяване: Feb 2005
Благодарил: 2,221
Благодарено 2,944 пъти в 1,462 мнения
RNOH is GodlikeRNOH is GodlikeRNOH is GodlikeRNOH is GodlikeRNOH is GodlikeRNOH is GodlikeRNOH is GodlikeRNOH is GodlikeRNOH is GodlikeRNOH is GodlikeRNOH is Godlike
Send a message via Skype™ to RNOH
По подразбиране Относно: Re: Относно: Миома на матката - има ли лечение?

Цитирай:
Първоначално написано от Maya Markova Вижте мненията на
Тази диагноза ми беше поставена в България преди 5 масеzа и лекарката ми каза,че засега не е необходимо нищо да се прави-възможно било да изчезне.На мен лично това ми звучи малко вероятно.Тук вече 3-4 месеца чакам за скан,а кога ще ми кажат нещо по въпроса сигурно трябва да чакам още толкова.Затова попитах тук-знам,че има доста лекари и медицински работници в сайта,които дават доста полезна информация на доста хора.
образуванието е доброкачествено, тъй че не се шашкай
но първо ми отговори на следните въпроси и ще ти обясня за какво става дума и какви са опциите за лечение в твоя случай:

- на колко си години
- колко раждания имаш
- какво те накара да отидеш на гинеколог, т.е. по какъв повод ти откриха миомата
- казаха ли ти къде се намира, т.е. - повърхностен ли е възела /към кухината на матката/ или е "в средата" на маточната стена/ако мога така да се изразя за интрамурално разположен възел/, на "краче"?

The Pope might be french, but God is english...

Последно редактирано от RNOH : 26-05-2007 на 08:22 PM.
Благодарил
Следният потребител благодари на RNOH за полезното мнение:
Maya Markova (26-05-2007)
  #5 (permalink)  
Стар 26-05-2007, 09:39 PM
old user

По подразбиране Re: Относно: Re: Относно: Миома на матката - има ли лечение?

Цитирай:
Първоначално написано от RNOH Вижте мненията на
образуванието е доброкачествено, тъй че не се шашкай
но първо ми отговори на следните въпроси и ще ти обясня за какво става дума и какви са опциите за лечение в твоя случай:

- на колко си години
- колко раждания имаш
- какво те накара да отидеш на гинеколог, т.е. по какъв повод ти откриха миомата
- казаха ли ти къде се намира, т.е. - повърхностен ли е възела /към кухината на матката/ или е "в средата" на маточната стена/ако мога така да се изразя за интрамурално разположен възел/, на "краче"?
Благодаря за отговора.Това донякъде ме успокоява.На 38 години съм-имам две нормални раждания.Откриха ми миомата при преглед на гинеколог в България през януари.Имах проблем със гърдите- по-скоро.Страшно ми се втвърдяваха и боляха.Лекарката ми каза,че това е на хормонална основа-липса на уволаzия,след което следва липса на прогистерон и ми изписа Дуфастон .Каза да го вземам около 6 месеца и лятото пак да утида да ме види.Аз го вземах 4 месеца и го спрях,защо гърдите спряха да ме болят,но пък ми предизвиква коjна алергия на лицето-цялото се зачервява по време на приема/10 дни месечно/ и покрива с пъпки.Когато го спра изчезват.Тук GP-то ми каза да продължавам да го вземам,а за лицето ми изписа крем DiproBase.Не ми помага особенно,затова спрях Дуфастон-а.Не ми казаха къде точно се намира миомата.чакам от 3-4 месеца за скан тук.... и така доста съм притеснена от проблема.Ако бихте могли да помогнете с някаква информация ще бъда много благодарна!
Благодарил
  #6 (permalink)  
Стар 26-05-2007, 10:29 PM
старо куче

RNOH is GodlikeRNOH is GodlikeRNOH is GodlikeRNOH is GodlikeRNOH is GodlikeRNOH is GodlikeRNOH is GodlikeRNOH is GodlikeRNOH is GodlikeRNOH is GodlikeRNOH is Godlike
По подразбиране Относно: Re: Относно: Re: Относно: Миома на матката - има ли лечение?

ето възможните странични ефекти на дуфастон-а:
* Headache
* Nausea
* Dizziness
* Bloating
* Skin reactions such as rash and itch
* Breast tenderness
* Menstrual spotting between periods

сега за миомата :

- става дума за доброкачествено образувание на маточната мускулатура, НЕ дава метастази, локално си е само, така че се успокой по този въпрос
- може да се разполага както навътре към маточната кухина, така и в стената или навън към коремната кухина
- най-честите проблеми, които създава могат да бъдат: - механични /пречи на забременяване и износване на бременност защото възела променя формата на матката или може дори изцяло да запълва маточната кухина/+бременността може да предизвика увеличаване размера на възела, обяснението е с хормоналните промени в организма;- най-често повод за посещение на гинеколог е силно кръвотечение извън периода на нормалната менструация, даже сериозни кръвоизливи, най-често при пери-менопаузални жени, но не само; - или по-рядка причина - тежест и дискомфорт в долната част на корема, ако миомата е с много големи размери.
- смята се че има генетичен момент, но при жените с миома най-често има свръх-естрогенна стимулация /т.е. по-високи нива на естрогените/ и затова по преценка на лекаря в зависимост от общото ви състояние може да се мине към анти-естрогенна терапия, но тя е само за да се постигне намаляване масата на възела
- след минаване в менопауза възлите обикновено намаляват размера си значително, защото вече я няма тази силна естрогенна стимулация

при теб ги няма нито един от проблемите, които миомата може да предизвика, открили са я случайно. малко е големичък възела, но е добре че нямаш нито ексцесивни кръвотечения, нито други оплаквания.

искам да уточним един въпрос - имаше ли нарушения в цикъла? обилно кръвотечение? диагностицирана ли ти е поликистоза на яйчниците някога?
щото липсата на овулация + пременструалните ти оплаквания /тази болка в гърдите/ може също да насочва към увеличена естрогенна секреция и дуфастона е бил добра идея, жалко само че при теб са се проявили страничните му ефекти...

за миомата моето мнение е следното: не се шашкай, тук НЯМА метастази, проблемите, които може да създаде ти ги написах по-горе.
иди да ти направят скана за да потвърди че става дума за миома, да се изключат други възмножности и да се види къде точно е разположена.
та, ако при теб не се появи някое от симптоматичните изяви на миомата /кръвоизлив/, може засега да не я оперираш. не за друго, ами защото след 6-7 години ще минеш в менопауза и проблема може в някаква степен да се реши от само себе си. разбира се, няма гаранция че до тогава или след това няма да получиш кръвоизлив, но ако евентуална операция те притеснява - за в момента мисля че това също е опция. просто ще трябва да те наблюдават да кажем на всеки 3-6 месеца и може никога да не се наложи операция, ако при теб изобщо не се появят оплаквания.
пак да подчертая че оперативното лечение зависи от разположението - по-повърхностните могат да се изкюретират, а тези към коремната кухина могат да се отстранят лапароскопски/т.е. мини-инвазивна процедура/, опциите за отстраняване най-добре ще ти обяснят /или аз/ след скана.
най-често ако възела е с по-големи размери се дава анти-естрогенна терапия преди това, за да се намали размера му и да се улесни премахването му.

пак повтарям - НЯМАШ ЗА КАКВО ДА СЕ ПРИТЕСНЯВАШ! спокойно си изчакай апойнтмънта за MRI, нека се потвърди диагнозата и гинеколога ще прецени дали да те насочи за отстраняване на миомата и дали може да те остави под наблюдение докато навлезеш в менопауза.
ако те насочи към оперативно лечение - обсъди въпроса с него и се съгласи. така ще си спестиш много евентуални проблеми след години.

Последно редактирано от RNOH : 26-05-2007 на 10:33 PM.
Благодарил
Следните потребители благодарят на RNOH за това полезно мнение:
Maya Markova (26-05-2007), zmei4o_pk (01-03-2010)
  #7 (permalink)  
Стар 26-05-2007, 10:51 PM
old user

По подразбиране Re: Относно: Re: Относно: Re: Относно: Миома на матката - има ли лечение?

Никога не съм имала мензиструални смущения.Винаги всичко е било нормално и навреме.Също така не съм имала и проблеми с яйчниzите.Генеколожката в БГ ми прави скан,аз го имам тук,но медицинските ми познания за жалост са твърде ограничени,за да видя къде точно е разположена.Тя вероятно ми е казала,но аз не съм я разбрала.Но пък няколко пъти я попитах относно операция-тя ми каза,че нейното мнение е категорично =не и че има вероятност да изчезне с времето.Дали това е възможно наистина? Бихте ли ми казали/ако знаете/ как се казва на английски това заболяване /дори и на разговорен английски да е/,защото където и да утида и говоря за проблема-винаги трябва да показвам снимката от скан-а,за да разберат лекарите за какво става дума.Благодаря много,за отделеното време! Това е много мило от ваша страна!
Благодарил
Следният потребител благодари на Maya Markova за полезното мнение:
zmei4o_pk (01-03-2010)
  #8 (permalink)  
Стар 26-05-2007, 11:02 PM
старо куче

както казах - не съм ти виждала сонографията и говоря ин дженерал за да имаш представа за какво става дума, да имаш представа за възможностите за лечение и да не се притесняваш
щом гинеколог е преценил че е нужна операция - значи разположението и размера изискват операция
диагнозата на английски е uterine myoma

ето тук да прочетеш малко по въпроса, както и опциите за лечение
http://www.medfamily.org/diagnosis/U...e_myomas.phtml

само информативно искам да отбележа следните моменти, за да знаеш че действително има връзка с хормоналните нива, както и че има случаи в които може да намали размерите си:

- Positive correlation with estrogen stimulation, i.e., not seen before menarche, may grow rapidly during pregnancy, with use of oral estrogen, and with estrogen producing tumors. Myomas regress following pregnancy and after menopause.
- GENERAL MEASURES:
• Treatment must be individualized
• Conservative management: Asymptomatic myomas of less than 14 weeks' size gestation should be closely observed with pelvic examinations and ultrasonography at 3-6 month intervals, as long as size stable. Usually regress after menopause.

пак казвам - щом специалист ти е обяснил че е нижна операция, значи случая при теб го изисква. така че, направи си скана и обсъдете операцията с консултанта.

Последно редактирано от RNOH : 26-05-2007 на 11:08 PM.
Благодарил
Maya Markova (26-05-2007)
  #9 (permalink)  
Стар 26-05-2007, 11:21 PM
old user

По подразбиране Re: Миома на матката - има ли лечение?

Явно не съм се изразила много ясно-тя е категорично против операция -на този етап.Казва,че би могла да изчезне от само себе си.Знаете ли дали това е възможно?Ако единствения изход е операция-разбира се,че ще го приема-но тя казва да не правя засега- в никакъв случай. Затова съм объркана.Другия месец ще опитам да се лекувам в Клиниката на Д-р Емилова ву Варна.Как мислите биха ли ми помогнали?
Благодарил
  #10 (permalink)  
Стар 26-05-2007, 11:37 PM
старо куче

По подразбиране Относно: Re: Миома на матката - има ли лечение?

Цитирай:
Явно не съм се изразила много ясно-тя е категорично против операция -на този етап.Казва,че би могла да изчезне от само себе си.Знаете ли дали това е възможно?Ако единствения изход е операция-разбира се,че ще го приема-но тя казва да не правя засега- в никакъв случай. Затова съм объркана.Другия месец ще опитам да се лекувам в Клиниката на Д-р Емилова ву Варна.Как мислите биха ли ми помогнали?
ах, извинявай, явно не съм разбрала коментара на гинеколога ти...
в такъв случай аз заставам зад позицията че при положение че нямаш никакви оплаквания - е по-добре да се изчака и да те наблюдават - ходи на преглед с ехография на всеки 6 месеца. нали ти сложих цитат на предния постинг - щом си безсимптомна, минаваш на наблюдение и няма нужда да се прави нищо повече до момента в който не се появят оплаквания/ако изобщо се появят!!/. и като минеш в менопауза въпроса ще се реши сам - миомата ще намали размера си, тъй като вече няма естрогенна стимулация. моля те, прочети пак какво съм ти написала по-горе, не ми се повтаря...
иначе - не мисля че клиниката на др Емилова ще ти помогне. аз също съм чела книгата на Лидия Ковачева и имам афинитет към алтернативна медицина, но това, което прави Емилова се нарича БИЗНЕС, а не медицина.
имам позната която ходи на тези "програми" - в хотел на златни пясъци се ходи, знаеш предполагам - пие се чай и се приемат плодове на опреден интервал от време /на всеки час/, ОБАЧЕ брата на въпросната докторка ще ви продаде плодовете за програмата във фоайето на хотела на поне ТРОЙНА от реалната им цена...
пък твоя случай си е хормонално зависим - дай ми идея как плодовете ще те отърват от миомата? по-добре си купувай плодове и си ги яж вкъщи и не давай пари на вятъра, освен ако не си много богата и се чудиш къде да си похарчиш парите...
и понеже ти дадох доста подробно обяснение за миома - моля пак да прочетеш всичките ми отговори на въпроса ти, защото ми се струва че нещо много си се шашнала, а аз много пъти ти написах че няма за какво да се притесняваш, както съм обяснила и защо.

Последно редактирано от RNOH : 26-05-2007 на 11:40 PM.
Благодарил
Maya Markova (27-05-2007)
  #11 (permalink)  
Стар 27-05-2007, 01:53 PM
I see you...

Дата на присъединяване: Mar 2006
Благодарил: 6,649
Благодарено 6,028 пъти в 2,657 мнения
Мила is GodlikeМила is GodlikeМила is GodlikeМила is GodlikeМила is GodlikeМила is GodlikeМила is GodlikeМила is GodlikeМила is GodlikeМила is GodlikeМила is Godlike
По подразбиране Re: Относно: Re: Миома на матката - има ли лечение?

Цитирай:
Първоначално написано от RNOH Вижте мненията на
иначе - не мисля че клиниката на др Емилова ще ти помогне. аз също съм чела книгата на Лидия Ковачева и имам афинитет към алтернативна медицина, но това, което прави Емилова се нарича БИЗНЕС, а не медицина.
имам позната която ходи на тези "програми" - в хотел на златни пясъци се ходи, знаеш предполагам - пие се чай и се приемат плодове на опреден интервал от време /на всеки час/, ОБАЧЕ брата на въпросната докторка ще ви продаде плодовете за програмата във фоайето на хотела на поне ТРОЙНА от реалната им цена...
пък твоя случай си е хормонално зависим - дай ми идея как плодовете ще те отърват от миомата? по-добре си купувай плодове и си ги яж вкъщи и не давай пари на вятъра, освен ако не си много богата и се чудиш къде да си похарчиш парите...
Това, за което са единодушни посещавалите клиниката, е че са се чувствали несравнимо по-добре, по-жизнени и изпълнени с енергия. И аз съм скептична, че при толкова омекотена форма на лечебното гладуване може да бъде постигнато окончателно излекуване на сериозни заболявания, обаче - защото това изисква сериозна промяна и то не само в рамките на 10-20 дена. Имам позната, която сама, с абсолютен глад, е "стопила" (както тя се изразява, "изядох го") злокачествен тумор, медицински потвърден. Още си пази изследванията "преди" и "след". Но става дума за драстичен, продължителен глад, при който, според нейните обяснения, организмът "изяжда" болните клетки. Разбира се, след това е имало съответното захранване. Но този случай е бил една стъпка към цялостното й променяне, затова е различен случай; тя е била изключително целеустремена, както казва - нямах друг избор, трябваше да направя нещо, за да отгледам детето си (самотна майка).

В случая с д-р Емилова такива чудеса не се обещават, но мястото ми се струва добро, ако човек иска да поглези себе си, да се отнесе с тялото си като с нещо любимо, на което искаме да доставим удоволствие - и то по здравословен начин. Това също е добър начин за възстановяване на вътрешния баланс, който в крайна сметка, е добра гаранция за здраве - ако обаче го запазим след това. Ако предпочетем да видим сметкаджийството и печеленето на пари на гърба на недостатъчно здрави хора (не твърдя, че това го няма), едва ли ще има ефект. Също не вярвам да има дългосрочен ефект, ако пребиваването там е само временна "ваканция", след което се върнем към стария си начин на хранене и приемане на света. Аз, ако имах нужните финанси, бих отишла на място от този род - в Чопра Център - тук или тук

Консумацията на положителности е задължителна - Моят вихър
...докато не се научих да раздавам пътни листи... Вадиш пътния лист, пишеш "пътят, чантата и за "ляп", разписваш го и... вече си спокоен.
„Влезте в гората откъм най-тъмното място, където няма пътека. Има ли пътека - то тя е чужда. Всяко човешко същество е неповторимо явление. Идеята е да намерите собствения си път към блаженството”-Джоузеф Кембъл
Не ви харесва в този форум? Ограничават ви свободата? Опитайте тук!
Благодарил
  #12 (permalink)  
Стар 23-06-2007, 06:58 AM
нов user

Дата на присъединяване: Jun 2007
Благодарил: 0
Благодарено 0 пъти в 0 мнения
BG_BIBI is on a distinguished road

Какво е "абсолютен глад"?
Решила съм да пробвам подобна схема - иска ми се някой, който е минал по нея да ми даде напътствия.
Благодарил
  #13 (permalink)  
Стар 23-06-2007, 10:40 AM
говори когато знае

Благодарил: 7
Благодарено 11 пъти в 8 мнения
White will become famous soon enoughWhite will become famous soon enough

Здравей,

моя приятелка имаше същия проблем и според нея миомата изчезна след приемането на водно-спиртен извлек от билката мужик корен (Euphorbia pallasii) . Използва се при проблеми с имунитета, остри и хронични инфекции, отравяния на кръвта, нарушаване на хормоналния баланс при мъжете и жените, благотворен ефект при ендометрит. - при анемия, заболявания на женската полрова система - миоми, кисти, злокачествени тумори, мастопатии и при възпаление на простатата: увеличение, аденоми и злокачествени тумори.

Потърси повече информация за тази билка - и задължително се съветвай с лекар преди да започнеш.
Благодарил
  #14 (permalink)  
Стар 24-06-2007, 01:42 PM
нов user

BG_BIBI is on a distinguished road

За сега благодаря за идеята - за резултатите - по-късно.
Благодарил
  #15 (permalink)  
Стар 24-06-2007, 06:10 PM
пристрастен

Дата на присъединяване: Oct 2005
Благодарил: 4
Благодарено 11 пъти в 8 мнения
diorella13 has a spectacular aura aboutdiorella13 has a spectacular aura aboutdiorella13 has a spectacular aura about
По подразбиране Re: Миома на матката - има ли лечение?

http://forum.bg-mamma.com/index.php?topic=198179.0
Виж тук.Може да прочетеш предишните теми и да задаваш въпроси.Аз лично съм гладувала,иска се много воля,ако е заради болест трябва да е по-дълго време с много внимателно захранване....Успех
  #16 (permalink)  
Стар 16-05-2008, 06:28 AM
нов user

Дата на присъединяване: May 2008
kara1 is on a distinguished road
По подразбиране Относно: Re: Миома на матката - има ли лечение?

здр аз имам миома с големината на портокал живея в чужбина и лекарите ме посъветваха ако не раждам да си махна матката за да спра кръвоизливите.голям фен сам на доктор Емилова,защото сам била в клиниката и усетих ефекта на гладолечението.кръвоизливите ми /преди 3 god/спряха и размера намаля,но трябва постоянство..затова сега вече sam10 ден на плодове и чакам резултат..моля ви да споделите мнение от ефекта на гладолечението
Благодарил
  #17 (permalink)  
Стар 09-03-2009, 12:46 PM
нов user

Дата на присъединяване: Mar 2009
renkata7578 is on a distinguished road

ЗДРАВЕЙТЕ.ТОКУ ЩО СЕ РЕГИСТРИРАХ ВЪВ ФОРУМА;МНОГО МЕ ВЪЛНУВА ТЕМАТА ЗА МИОМА НА МАТКАТА И ИМАЛИ ЛЕЧЕНИЕ.НА 30 ГОДИНИ СЪМ .ОТКРИХА МИ МИОМА НА ОКОЛО 6 МЕСЕЦА С ГОЛЕМИНА ОКОЛО 12СМ-ДОСТА ГОЛЯМА.НЯМАМ ОПЛАКВАНИЯ;НЯМАМ ТУМОРНИ МАРКЕРИ В КРЪВТА;НО ТОВА КОЕТО МЕ ПРИТЕСНЯВА Е ЧЕ ЕДИНСТВЕНИЯТ ВАРИАНТ КОЙТО МИ ПРЕДЛАГАТ В НАШИЯТ ГРАД Е ОТСТРАНЯВАНЕ НА ЦЯЛАТА МАТКА.МОЛЯ НЯКОЙ ДА ДАДЕ МНЕНИЕ.БЛАГОДАРЯ.
Благодарил
  #18 (permalink)  
Стар 10-03-2009, 10:01 PM
старо куче

сядаш пред компа когато има6 към 30-40 свободни минути и прочиташ цялата тема. повече от това нямам какво да кажа. повече може да ви каже гинеколог, който ще ви прегледа и ще ви направи ехография.
не е само размера на миомата ви важен за крайното решение, зависи и от това къде се намира и етц.
ако се съмнявате в компетентността на гинеколога си - просто идете на гинеколог в по-голям град или университетска клиника!

моля не пишете с главни букви, това = викане, когато се пише по форумите.

Благодарил
  #19 (permalink)  
Стар 10-03-2009, 11:06 PM
нов user

commuter is on a distinguished road

Еи Рихон, ти си страхотна. Следя участието ти в форума и ми прави впечатление че си много интелигентна и добра. Обясняващ на електората съвсем професионално и добросъвестно, само за да помогнещ, а тои ти говори за щарлатанката Емилова. Маи тези хора не знаят защо са живи изобщо.Виж госпожо с миомата- отвори си мозъчната тъкан и ВНИМАТЕЛНО ПРОЧЕТИ какво ти е написала тази прекрасна българска лекарка за проблема ти. Аз съм хирург в ЮК и смятам РИХОН е абсолютно права.
Благодарил
Следният потребител благодари на commuter за полезното мнение:
RNOH (11-03-2009)
  #20 (permalink)  
Стар 10-03-2009, 11:10 PM
нов user

commuter is on a distinguished road

А Миома на англииски обикновено се нарича fibroid desease
Благодарил
  #21 (permalink)  
Стар 10-10-2009, 04:16 PM
нов user

Благодарил: 51
Благодарено 9 пъти в 5 мнения
megiva is on a distinguished road

Ако някои от знаещите може да сподели Fundal Fibroid миома ли е? т.е. миома и фиброма едно и също нещо ли са?
Благодаря
Благодарил
  #22 (permalink)  
Стар 15-10-2009, 09:46 PM
старо куче

отговорих ти на личното съобщение подробно.

Благодарил
megiva (17-10-2009)
  #23 (permalink)  
Стар 28-02-2010, 11:39 PM
нов user

Дата на присъединяване: Feb 2010
Бебона is on a distinguished road
Smile Относно: Миома на матката - има ли лечение?

Цитирай:
Здравейте ! Искам да попитам дали някой знае нещо за Mиома на матката? Как се казва на английски това заболябане,от какво е предизвикано и има ли лечение,ако е в начален stадии-например 25 мм.? Благодаря за вниманието !

Здравейте момичета!
Открих едно чудесно излекуване и то без операция!

http://forum.bg-mamma.com/index.php?...72#msg14152672
Благодарил
  #24 (permalink)  
Стар 02-03-2010, 07:35 PM
старо куче

Цитирай:
Първоначално написано от Бебона Вижте мненията на
Здравейте момичета!

само не можах да открия конкретно какво е ползвала жената, или не съм намерила постинга в който казва какво точно е пила, или изобщо не го е написала...

Благодарил
  #25 (permalink)  
Стар 02-03-2010, 10:35 PM
пристрастен

Дата на присъединяване: Nov 2006
Благодарил: 129
Благодарено 153 пъти в 70 мнения
Happy Nick has much to be proud ofHappy Nick has much to be proud ofHappy Nick has much to be proud ofHappy Nick has much to be proud ofHappy Nick has much to be proud ofHappy Nick has much to be proud ofHappy Nick has much to be proud ofHappy Nick has much to be proud ofHappy Nick has much to be proud of

Цитирай:
Първоначално написано от Бебона Вижте мненията на
Здравейте момичета!

И каква е тайната? Аз също никаква информация не успях да открия. Бихте ли дали по-подробна информация,моля! Смятам,че би била полезна на доста жени от форума.

What shall it profit a man if he gains the whole world but loses his soul ? - Jesus Christ
Благодарил
Следният потребител благодари на Happy Nick за полезното мнение:
RNOH (03-03-2010)
Sponsored Links
Затворена тема

Активни потребители разглеждащи тази тема в момента: 1 (0 членове и 1 гости)

Контрол над темата
Начин на разглеждане

Правила за публикуване