BGHelp Wiki
Имиграция Работа Финансии Travel

Телефони PC TV Забавление

Добре дошли във форума на BGHelp.
В момента разглеждате форума ни като гост. Ако се регистрирате ще можете да коментирате, да гласувате в анкети, да изпращате и получавате лични съобщения и много други. Регистрирайте се сега!
Ако имате проблем или въпроси може да ги зададете тук.

BGhelpmap Обяви Документи кирилица/латиница
Отиди обратно   BGHelp Форум > Развлечения, хобита, живот > Здраве, Kрасота и Мода

Здраве, Kрасота и Мода Полезни съвети и статии за вашето здраве и красота. Модни ревюта.

Главно меню
Нови обяви
DOPULNITELNI DOHODI ...
От: VIPJOBS
Дата: 17 May 23:57
Видяно: 16
predlagam rabota za ...
От: ukltd
Дата: 17 May 23:24
Видяно: 17
dvoina staq za trima ...
От: puhi12
Дата: 17 May 22:25
Видяно: 9
rabota ...
От: dididora
Дата: 17 May 22:12
Видяно: 11
ВСЕКИ ПЕТЪК ОТ ЛОНДО ...
От: SMS Transport
Дата: 17 May 22:02
Видяно: 6
  #1 (permalink)  
Непрочетени 17-04-2006, 01:11 PM
charming

Дата на присъединяване: Apr 2005
Благодарил: 855
Благодарено 1,101 пъти в 622 мнения
Suzanne has a reputation beyond reputeSuzanne has a reputation beyond reputeSuzanne has a reputation beyond reputeSuzanne has a reputation beyond reputeSuzanne has a reputation beyond reputeSuzanne has a reputation beyond reputeSuzanne has a reputation beyond reputeSuzanne has a reputation beyond reputeSuzanne has a reputation beyond reputeSuzanne has a reputation beyond reputeSuzanne has a reputation beyond repute
Изпратете съобщение чрез ICQ до Suzanne
По подразбиране Англичаните ядат по 10 кг. шоколад годишно

Европейците имали небрежно отношение към здравето си.
Англичаните повече от другите жители на страните от Европейския съюз ядат шоколад, предаде РИА новости. Данните за това заключение са получени в хода на проучване, проведено от компанията Datamonitor, специализирана в проучване на различни сегменти на пазара на ЕС.

Както установили експертите, през 2005 година средностатистическият жител на Великобритания е изял 10 килограма шоколад, похарчвайки за породукта 104 евро.

Второто и третото място в „рейтинга“ на сладколюбците заемат белгийците и немците, на всеки от които през миналата година се падат средно съответно по 8,7 и 8,1 килограма шоколад.

От Datamonitor прогнозират, че към 2010 година в страните от ЕС потреблението на шоколадови изделия с повишен процент на съдържание на какао ще нарасне до 48%, което експертите свързват с по-небрежното отношение на европейците към здравето си.

http://www.dnes.bg/article.php?id=21720
  #2 (permalink)  
Непрочетени 17-04-2006, 05:46 PM
старо куче

Дата на присъединяване: Apr 2006
Благодарил: 158
Благодарено 353 пъти в 169 мнения
munchkin has a brilliant futuremunchkin has a brilliant futuremunchkin has a brilliant futuremunchkin has a brilliant futuremunchkin has a brilliant futuremunchkin has a brilliant futuremunchkin has a brilliant futuremunchkin has a brilliant futuremunchkin has a brilliant futuremunchkin has a brilliant futuremunchkin has a brilliant future
По подразбиране Re: Англичаните ядат по 10 кг. шоколад годишно

А колко килограма джумерки изяжда българина годишно ?!? Шоколада ми изглежда по-безобиден ...
Благодарил Отговори с цитат
  #3 (permalink)  
Непрочетени 17-04-2006, 05:58 PM
sweet lady luck

Дата на присъединяване: Mar 2005
Благодарил: 9,734
Благодарено 6,642 пъти в 3,017 мнения
Charlotte is GodlikeCharlotte is GodlikeCharlotte is GodlikeCharlotte is GodlikeCharlotte is GodlikeCharlotte is GodlikeCharlotte is GodlikeCharlotte is GodlikeCharlotte is GodlikeCharlotte is GodlikeCharlotte is Godlike
Изпратете съобщение чрез ICQ до Charlotte

Цитирай:
Първоначално написано от munchkin
А колко килограма джумерки изяжда българина годишно ?!?
какво е джумерка?
  #4 (permalink)  
Непрочетени 17-04-2006, 05:59 PM
sweet lady luck

Дата на присъединяване: Mar 2005
Благодарил: 9,734
Благодарено 6,642 пъти в 3,017 мнения
Charlotte is GodlikeCharlotte is GodlikeCharlotte is GodlikeCharlotte is GodlikeCharlotte is GodlikeCharlotte is GodlikeCharlotte is GodlikeCharlotte is GodlikeCharlotte is GodlikeCharlotte is GodlikeCharlotte is Godlike
Изпратете съобщение чрез ICQ до Charlotte

Цитирай:
Първоначално написано от Partizanka
Европейците имали небрежно отношение към здравето си.
Англичаните повече от другите жители на страните от Европейския съюз ядат шоколад, предаде РИА новости. Данните за това заключение са получени в хода на проучване, проведено от компанията Datamonitor, специализирана в проучване на различни сегменти на пазара на ЕС.

Както установили експертите, през 2005 година средностатистическият жител на Великобритания е изял 10 килограма шоколад, похарчвайки за породукта 104 евро.

Второто и третото място в „рейтинга“ на сладколюбците заемат белгийците и немците, на всеки от които през миналата година се падат средно съответно по 8,7 и 8,1 килограма шоколад.

От Datamonitor прогнозират, че към 2010 година в страните от ЕС потреблението на шоколадови изделия с повишен процент на съдържание на какао ще нарасне до 48%, което експертите свързват с по-небрежното отношение на европейците към здравето си.

http://www.dnes.bg/article.php?id=21720

аз ям сигурно по 10кг шоколад месечно. :D
  #5 (permalink)  
Непрочетени 17-04-2006, 06:36 PM
пристрастен

Дата на присъединяване: May 2005
Благодарил: 0
Благодарен 1 път в 1 мнение
arwen has a spectacular aura aboutarwen has a spectacular aura about

Цитирай:
Първоначално написано от Charlotte
какво е джумерка?
пържена сланина
  #6 (permalink)  
Непрочетени 17-04-2006, 07:01 PM
the Wonderful

Дата на присъединяване: Nov 2005
Благодарил: 10
Благодарено 36 пъти в 25 мнения
Alice is a splendid one to beholdAlice is a splendid one to beholdAlice is a splendid one to beholdAlice is a splendid one to beholdAlice is a splendid one to beholdAlice is a splendid one to beholdAlice is a splendid one to beholdAlice is a splendid one to behold
Send a message via Skype™ to Alice

и аз ям по 10кг месечно
сланина не ям ,слава богу:d

The truth is the truth and all you can do is live with it
  #7 (permalink)  
Непрочетени 17-04-2006, 07:14 PM
старо куче

Дата на присъединяване: Apr 2006
Благодарил: 158
Благодарено 353 пъти в 169 мнения
munchkin has a brilliant futuremunchkin has a brilliant futuremunchkin has a brilliant futuremunchkin has a brilliant futuremunchkin has a brilliant futuremunchkin has a brilliant futuremunchkin has a brilliant futuremunchkin has a brilliant futuremunchkin has a brilliant futuremunchkin has a brilliant futuremunchkin has a brilliant future

Цитирай:
Първоначално написано от Charlotte
какво е джумерка?
концентрирана форма на холестерола
  #8 (permalink)  
Непрочетени 17-04-2006, 11:33 PM
старо куче

Благодарил: 727
Благодарено 409 пъти в 252 мнения
martini has a reputation beyond reputemartini has a reputation beyond reputemartini has a reputation beyond reputemartini has a reputation beyond reputemartini has a reputation beyond reputemartini has a reputation beyond reputemartini has a reputation beyond reputemartini has a reputation beyond reputemartini has a reputation beyond reputemartini has a reputation beyond reputemartini has a reputation beyond repute

Като бях студент редовно ядях сланина, джумерки и шоколад, исках да вдигна килограми стоях си кажи речи 5 години закован на 71 килограма , свърших студенството, забравих за тези ми амбиции спрях опитите си. Почнах работа и си попиивах. Първата година си бях доло-горе същия, на втората на едно море изненадах себе си като се претеглих оказа се, че съм 81 килограма. Дойдох в англия поработих в разни кухни, ядях уж добра храна , оказа се че скочих на 86 за кратко, смених режима реших да свалям. Престанах да ходя по кухни и само въздаржателска храна започнах да консумирам, реших да затегна колана, претеглих се след 4-тата седмици на активвната ми диета за отслабване, на същия кантар на който се претеглих когато почнах, кантара показа цифра която ме срази, за 4 седмици активно отслабване бях отбелязал заветните 92 килограма.
Това доведе до силно ограничаване на алкохола станах монах , не исках да близна , предложение за кръчма ми звучеше толкова страшно, като предложение за баня в работещ високоволтов трансформатор.
Силно ограничих алкохола, това помогна да завиша физическата активност и сега си ям шоколади и доста обичам да ям циганска баница (олио и хляб), да чукна на дърво но спирането на алкохола и многото движение, се оказа по силно лекарство от всякакви диети
Най важното е че си ядеш и мазно и сладко

Последно редактирано от martini : 17-04-2006 на 11:43 PM.
  #9 (permalink)  
Непрочетени 17-04-2006, 11:47 PM
нов user

Дата на присъединяване: Sep 2005
Благодарено 0 пъти в 0 мнения
Barbonita is a jewel in the roughBarbonita is a jewel in the roughBarbonita is a jewel in the roughBarbonita is a jewel in the rough

Цитирай:
Първоначално написано от martini
Като бях студент редовно ядях сланина, джумерки и шоколад, исках да вдигна килограми стоях си кажи речи 5 години закован на 71 килограма , свърших студенството, забравих за тези ми амбиции спрях опитите си. Почнах работа и си попиивах. Първата година си бях доло-горе същия, на втората на едно море изненадах себе си като се претеглих оказа се, че съм 81 килограма. Дойдох в англия поработих в разни кухни, ядях уж добра храна , оказа се че скочих на 86 за кратко, смених режима реших да свалям. Престанах да ходя по кухни и само въздаржателска храна започнах да консумирам, реших да затегна колана, претеглих се след 4-тата седмици на активвната ми диета за отслабване, на същия кантар на който се претеглих когато почнах, кантара показа цифра която ме срази, за 4 седмици активно отслабване бях отбелязал заветните 92 килограма.
Това доведе до силно ограничаване на алкохола станах монах , не исках да близна , предложение за кръчма ми звучеше толкова страшно, като предложение за баня в работещ високоволтов трансформатор.
Силно ограничих алкохола, това помогна да завиша физическата активност и сега си ям шоколади и доста обичам да ям циганска баница (олио и хляб), да чукна на дърво но спирането на алкохола и многото движение, се оказа по силно лекарство от всякакви диети
Най важното е че си ядеш и мазно и сладко
Ей, бре! Така ли е наистина , бе пиле? пък аз ве4е втора седмица съм на запарени зелен4уци и пиле6ко ........алкохол не пия, ама и преди не съм от редовно 4ерпещите се, та се 4удя как да ги хвърля тия 6 кила! Но със сигурност, хапвам ли сладко и мазно....забрави!
  #10 (permalink)  
Непрочетени 18-04-2006, 12:02 AM
старо куче

martini has a reputation beyond reputemartini has a reputation beyond reputemartini has a reputation beyond reputemartini has a reputation beyond reputemartini has a reputation beyond reputemartini has a reputation beyond reputemartini has a reputation beyond reputemartini has a reputation beyond reputemartini has a reputation beyond reputemartini has a reputation beyond reputemartini has a reputation beyond repute

яж каквото ти се яде спри тотално алкохола за известно време , аз го бях спрял за около година най много веднъж в месец си позволявах да пиина но съвсем по малко, и движение, но движение което не е силово а с много повторения, като цяло от енергични движения се сваля бързо, но не е много полезно за сърцето, по добре прави по бавно, без почивка, но по дълго и редовно минимум 3 пъти седмично.
Карай колело когато ти се отдава, не когато не те мързи , а всеки път когато е добро времето , не го прави за бързина, побягаи в парка до изпотяване това доста помага за пречистване на организма.
Ако играеш тенис играи и то на открито, суспер е хем е приятно и хем енергоемко
има сега разни химий които помагат но не ги харесвам другои е да си се чустваш себе си, ако ядяш шоколад мисля че ти се повишава количеството на ендоморфин което е съствката която е отговорна за чуството ни на щастие нещто като естествен наркотик образуван от организма ни, за такъв вид ендоморфино щастие помага и плуването.
Е всеки си е индивидулност, за всеки е различно, знам хора който ядат като невидели а са си като клечици и хора който се чудя как не умират от глад и са си на прага на напълняване.

Последно редактирано от martini : 18-04-2006 на 12:11 AM.
  #11 (permalink)  
Непрочетени 18-04-2006, 12:20 AM
старо куче

другото което може да пробваш е да ограничиш повече месото и даже не толкова месото, колкото храната с консервнти, месото го ограничи не защото е вредно или мазно , но защото има много химикали и това е лично мое предположение че консервнатите и химикалите го правят по трудно за освояване от организма и по трудно за разграждане , което прави да речем пилешкото месо , месо различно от стандартните разбирания за пилешко.
с пърженто наистина трябва да се внимава но мазното си е нужно за организма ако усещаш че ти се яде,.
Да речем зехтина е олио което подобрява баланса на холестерола, лошия холестерол намалява, а добрия се увеличава

Последно редактирано от martini : 18-04-2006 на 12:29 AM.
  #12 (permalink)  
Непрочетени 18-04-2006, 01:14 AM
нов user

Дата на присъединяване: Sep 2005
Благодарено 0 пъти в 0 мнения
Barbonita is a jewel in the roughBarbonita is a jewel in the roughBarbonita is a jewel in the roughBarbonita is a jewel in the rough

Цитирай:
яж каквото ти се яде спри тотално алкохола за известно време , аз го бях спрял за около година най много веднъж в месец си позволявах да пиина но съвсем по малко, и движение, но движение което не е силово а с много повторения, като цяло от енергични движения се сваля бързо, но не е много полезно за сърцето, по добре прави по бавно, без почивка, но по дълго и редовно минимум 3 пъти седмично.
Карай колело когато ти се отдава, не когато не те мързи , а всеки път когато е добро времето , не го прави за бързина, побягаи в парка до изпотяване това доста помага за пречистване на организма.
Ако играеш тенис играи и то на открито, суспер е хем е приятно и хем енергоемко
има сега разни химий които помагат но не ги харесвам другои е да си се чустваш себе си, ако ядяш шоколад мисля че ти се повишава количеството на ендоморфин което е съствката която е отговорна за чуството ни на щастие нещто като естествен наркотик образуван от организма ни, за такъв вид ендоморфино щастие помага и плуването.
Е всеки си е индивидулност, за всеки е различно, знам хора който ядат като невидели а са си като клечици и хора който се чудя как не умират от глад и са си на прага на напълняване.
Виж, това за ендоморфина става и със "Ксероксат"..... ..А относно и хапването и спорта...освен ка4ествен целулит, друго няма да стане..... Спецялно за мен работи много работна смяна 09-23:00, никакво сладко и хляб. Абе след 1 месец ще обявя резултата!
А ина4е тенис е добра идея.....ама кой ще се навие да ми гони топките...
  #13 (permalink)  
Непрочетени 18-04-2006, 01:36 AM
старо куче

) аз не играя тенис в интерес на истината, но трябва да се понауча, но топки не гоня

Последно редактирано от martini : 18-04-2006 на 01:40 AM.
  #14 (permalink)  
Непрочетени 18-04-2006, 02:18 AM
iva iva е офлайн
старо куче

Дата на присъединяване: Jan 2005
Благодарил: 279
Благодарено 97 пъти в 46 мнения
iva has a brilliant futureiva has a brilliant futureiva has a brilliant futureiva has a brilliant futureiva has a brilliant futureiva has a brilliant futureiva has a brilliant futureiva has a brilliant futureiva has a brilliant futureiva has a brilliant futureiva has a brilliant future
Изпратете съобщение чрез ICQ до iva

Цитирай:
...ако ядяш шоколад мисля че ти се повишава количеството на ендоморфин което е съствката която е отговорна за чуството ни на щастие...

Пък аз се чудех защо съм толкова щастлива напоследък...
Мерси че ме светна!:D

Господи, удостой ме да съм оръдие
на Твоя мир!
Да нося вярата там, където се съмняват,
Надеждата, където се отчайват,
Радостта, където страдат,
Любов, където ненавиждат.
Да нося истината там, където се заблуждават,
Светлина – в тъмнината.
Господи, удостой ме!
Да утешавам, а не да очаквам утешение,
да разбирам, а не да очаквам разбиране,
да обичам, а не да очаквам любов...

(Молитва на св. Франциск)
Sponsored Links

Отговори

Активни потребители разглеждащи тази тема в момента: 1 (0 членове и 1 гости)

Контрол над темата
Начин на разглеждане

Правила за публикуване