Добре дошли във форума на BGHelp. В момента разглеждате форума ни като гост. Ако се регистрирате ще можете да коментирате, да гласувате в анкети, да изпращате и получавате лични съобщения и много други. Регистрирайте се сега! Ако имате проблем или въпроси може да ги зададете тук.
Всеки от вас може да пусне безплатна обява в BGHelp.co.uk.
Ако сте регистриран трябва да се логнете за да може да пуснете обява.
Ако не сте регистриран в сайта влезте с потребителско име и парола.
Само регистрираните потребители могат да публикуват, променят и изтриват свойте обяви!
Как да пусна обява?
Можете да пуснете безплатно обява в съответната категория, като всеки регистриран потребител има възможността да променя и изтрива своята обява.
За да пуснете обява, моля изберете съответната категория и натиснете бутона НОВА ТЕМА, след което попълнете следните задължителни полета: заглавие на обявата, оценка и самият текст на обявата. Опциите като официална страница и снимка, която можете да качите директно от вашия компютър, не са задължителни.
Към обявата, можете да добавите и следните екстри: цена, място и състояние както и срок, в който обявата ще е акотивна.
Everyone can post for free in our Classified ads section.
If you are a registered member you will have to log in.
If you have no account you will have to register (it is free).
Only registered users can post, edit or delete their ads.
How do I post?
You may post your ads in one of the categories and as a member you can edit or delete you ads.
To post an ad chose category and press New Thread, then you have to fill these fields: Article Title, Score and the text itself. There are additional fields like Related link and Image (witch can be directly uploaded from your computer), witch are not obligetional.
Европейците имали небрежно отношение към здравето си.
Англичаните повече от другите жители на страните от Европейския съюз ядат шоколад, предаде РИА новости. Данните за това заключение са получени в хода на проучване, проведено от компанията Datamonitor, специализирана в проучване на различни сегменти на пазара на ЕС.
Както установили експертите, през 2005 година средностатистическият жител на Великобритания е изял 10 килограма шоколад, похарчвайки за породукта 104 евро.
Второто и третото място в „рейтинга“ на сладколюбците заемат белгийците и немците, на всеки от които през миналата година се падат средно съответно по 8,7 и 8,1 килограма шоколад.
От Datamonitor прогнозират, че към 2010 година в страните от ЕС потреблението на шоколадови изделия с повишен процент на съдържание на какао ще нарасне до 48%, което експертите свързват с по-небрежното отношение на европейците към здравето си.
Европейците имали небрежно отношение към здравето си.
Англичаните повече от другите жители на страните от Европейския съюз ядат шоколад, предаде РИА новости. Данните за това заключение са получени в хода на проучване, проведено от компанията Datamonitor, специализирана в проучване на различни сегменти на пазара на ЕС.
Както установили експертите, през 2005 година средностатистическият жител на Великобритания е изял 10 килограма шоколад, похарчвайки за породукта 104 евро.
Второто и третото място в „рейтинга“ на сладколюбците заемат белгийците и немците, на всеки от които през миналата година се падат средно съответно по 8,7 и 8,1 килограма шоколад.
От Datamonitor прогнозират, че към 2010 година в страните от ЕС потреблението на шоколадови изделия с повишен процент на съдържание на какао ще нарасне до 48%, което експертите свързват с по-небрежното отношение на европейците към здравето си.
Като бях студент редовно ядях сланина, джумерки и шоколад, исках да вдигна килограми стоях си кажи речи 5 години закован на 71 килограма , свърших студенството, забравих за тези ми амбиции спрях опитите си. Почнах работа и си попиивах. Първата година си бях доло-горе същия, на втората на едно море изненадах себе си като се претеглих оказа се, че съм 81 килограма. Дойдох в англия поработих в разни кухни, ядях уж добра храна , оказа се че скочих на 86 за кратко, смених режима реших да свалям. Престанах да ходя по кухни и само въздаржателска храна започнах да консумирам, реших да затегна колана, претеглих се след 4-тата седмици на активвната ми диета за отслабване, на същия кантар на който се претеглих когато почнах, кантара показа цифра която ме срази, за 4 седмици активно отслабване бях отбелязал заветните 92 килограма.
Това доведе до силно ограничаване на алкохола станах монах , не исках да близна , предложение за кръчма ми звучеше толкова страшно, като предложение за баня в работещ високоволтов трансформатор.
Силно ограничих алкохола, това помогна да завиша физическата активност и сега си ям шоколади и доста обичам да ям циганска баница (олио и хляб), да чукна на дърво но спирането на алкохола и многото движение, се оказа по силно лекарство от всякакви диети
Най важното е че си ядеш и мазно и сладко
Последно редактирано от martini : 17-04-2006 на 11:43 PM.
Като бях студент редовно ядях сланина, джумерки и шоколад, исках да вдигна килограми стоях си кажи речи 5 години закован на 71 килограма , свърших студенството, забравих за тези ми амбиции спрях опитите си. Почнах работа и си попиивах. Първата година си бях доло-горе същия, на втората на едно море изненадах себе си като се претеглих оказа се, че съм 81 килограма. Дойдох в англия поработих в разни кухни, ядях уж добра храна , оказа се че скочих на 86 за кратко, смених режима реших да свалям. Престанах да ходя по кухни и само въздаржателска храна започнах да консумирам, реших да затегна колана, претеглих се след 4-тата седмици на активвната ми диета за отслабване, на същия кантар на който се претеглих когато почнах, кантара показа цифра която ме срази, за 4 седмици активно отслабване бях отбелязал заветните 92 килограма.
Това доведе до силно ограничаване на алкохола станах монах , не исках да близна , предложение за кръчма ми звучеше толкова страшно, като предложение за баня в работещ високоволтов трансформатор.
Силно ограничих алкохола, това помогна да завиша физическата активност и сега си ям шоколади и доста обичам да ям циганска баница (олио и хляб), да чукна на дърво но спирането на алкохола и многото движение, се оказа по силно лекарство от всякакви диети
Най важното е че си ядеш и мазно и сладко
Ей, бре! Така ли е наистина , бе пиле? пък аз ве4е втора седмица съм на запарени зелен4уци и пиле6ко ........алкохол не пия, ама и преди не съм от редовно 4ерпещите се, та се 4удя как да ги хвърля тия 6 кила! Но със сигурност, хапвам ли сладко и мазно....забрави!
яж каквото ти се яде спри тотално алкохола за известно време , аз го бях спрял за около година най много веднъж в месец си позволявах да пиина но съвсем по малко, и движение, но движение което не е силово а с много повторения, като цяло от енергични движения се сваля бързо, но не е много полезно за сърцето, по добре прави по бавно, без почивка, но по дълго и редовно минимум 3 пъти седмично.
Карай колело когато ти се отдава, не когато не те мързи , а всеки път когато е добро времето , не го прави за бързина, побягаи в парка до изпотяване това доста помага за пречистване на организма.
Ако играеш тенис играи и то на открито, суспер е хем е приятно и хем енергоемко
има сега разни химий които помагат но не ги харесвам другои е да си се чустваш себе си, ако ядяш шоколад мисля че ти се повишава количеството на ендоморфин което е съствката която е отговорна за чуството ни на щастие нещто като естествен наркотик образуван от организма ни, за такъв вид ендоморфино щастие помага и плуването.
Е всеки си е индивидулност, за всеки е различно, знам хора който ядат като невидели а са си като клечици и хора който се чудя как не умират от глад и са си на прага на напълняване.
Последно редактирано от martini : 18-04-2006 на 12:11 AM.
другото което може да пробваш е да ограничиш повече месото и даже не толкова месото, колкото храната с консервнти, месото го ограничи не защото е вредно или мазно , но защото има много химикали и това е лично мое предположение че консервнатите и химикалите го правят по трудно за освояване от организма и по трудно за разграждане , което прави да речем пилешкото месо , месо различно от стандартните разбирания за пилешко.
с пърженто наистина трябва да се внимава но мазното си е нужно за организма ако усещаш че ти се яде,.
Да речем зехтина е олио което подобрява баланса на холестерола, лошия холестерол намалява, а добрия се увеличава
Последно редактирано от martini : 18-04-2006 на 12:29 AM.
яж каквото ти се яде спри тотално алкохола за известно време , аз го бях спрял за около година най много веднъж в месец си позволявах да пиина но съвсем по малко, и движение, но движение което не е силово а с много повторения, като цяло от енергични движения се сваля бързо, но не е много полезно за сърцето, по добре прави по бавно, без почивка, но по дълго и редовно минимум 3 пъти седмично.
Карай колело когато ти се отдава, не когато не те мързи , а всеки път когато е добро времето , не го прави за бързина, побягаи в парка до изпотяване това доста помага за пречистване на организма.
Ако играеш тенис играи и то на открито, суспер е хем е приятно и хем енергоемко
има сега разни химий които помагат но не ги харесвам другои е да си се чустваш себе си, ако ядяш шоколад мисля че ти се повишава количеството на ендоморфин което е съствката която е отговорна за чуството ни на щастие нещто като естествен наркотик образуван от организма ни, за такъв вид ендоморфино щастие помага и плуването.
Е всеки си е индивидулност, за всеки е различно, знам хора който ядат като невидели а са си като клечици и хора който се чудя как не умират от глад и са си на прага на напълняване.
Виж, това за ендоморфина става и със "Ксероксат"..... ..А относно и хапването и спорта...освен ка4ествен целулит, друго няма да стане..... Спецялно за мен работи много работна смяна 09-23:00, никакво сладко и хляб. Абе след 1 месец ще обявя резултата!
А ина4е тенис е добра идея.....ама кой ще се навие да ми гони топките...
...ако ядяш шоколад мисля че ти се повишава количеството на ендоморфин което е съствката която е отговорна за чуството ни на щастие...
Пък аз се чудех защо съм толкова щастлива напоследък...
Мерси че ме светна!:D
Надеждата, където се отчайват,
Радостта, където страдат,
Любов, където ненавиждат.
Да нося истината там, където се заблуждават,
Светлина – в тъмнината.
Господи, удостой ме!
Да утешавам, а не да очаквам утешение,
да разбирам, а не да очаквам разбиране,
да обичам, а не да очаквам любов...